Træning er en bedste investering i dig selv og dit liv.

Træning handler ikke kun om ydre velvære, stærke slanke og veltrimmede muskler og en høj forbrænding, langt fra.

Z

Træning har været en naturlig del af mit liv i 30 år og hjulpet mig med, at takle svære følelser, tanker, udfordringer og oplevelser.

Z

Jeg har brugt træning til at slippe fri af både stress, frustrationer, vrede og bekymringer, så mit sind bedre kunne takle nederlag og håbløshed, som naturligvis også har været en del af mit liv.

Z

Træning er som medicin og kan både give RO, slanke, forynge, helbrede, styrke, rense og åbne dit sind så du bliver mere positiv og glad.

Kom i gang med træning fordi du vil have en stressfri sund krop og et lyst åbent sind –

Jeg lærer dig at træne din livsenergi, så du skrue op for din sundhed både fysisk og mentalt.

Fordi træning for både krop og sind virker. 

Sig velkommen til en sund krop, der giver dig meget mere end en stressfri sund veltrænet krop og en høj forbrænding. Sig farvel til spildt træningstid og manglede resultater, som du mærker ikke giver dig det du søger VEL?

Undersøgelser viser at stress, depression, træthed og overvægt er tidens største sygdomme blandt kvinder. Derfor er tiden kommet hvor du skal lære at behandle dig selv, så du kan slippe fri af stress, træthed, depression og overvægt med terapeutisk træning som ikke kun handler om dit udseende, ydre velvære og en høj forbrænding. Tværtimod. 

 

Min træning handler om:

 

$

At bruge kroppen hensigtsmæssigt, så du får en terapeutisk forløsning under hvert træningspas, fordi kroppen er dig med alle følelser, tanker og handlinger. Både alt det du er bevidst om, men også alt det du slet ikke har kendskab til, som lukker af for din powerfulde livsenergi.

$

Når du både forstår og mærker hvordan du kan slippe stress, tunge triste tanker og overanstrengelse i både krop og sind, så mærker du din livsenergi. Den livsenergi, som får dig til at mærke glæden boble i dig og som forvandler din sundhedstilstand i både fysisk og mentalt.

$

Det er her du opnår mindre stress, færre smerter, vægttab, bedre kondition, fedttab, en flottere veltrænet krop og et lyst sind?

Bliv den bedste version af dig selv og kom i gang med træning, som virker helbredende, giver dig en stressfri krop, stabil vægt, godt humør og positive energi altid.

Selv når du sover træner du din krop – Alt det og meget mere kan du opnå med terapeutisk træning:

Z

Vægttab og en slankere sundere krop

Z

Mere Ro med fysisk og mental afstresning  

Z

Mere energi både mentalt og fysisk

Z

Bedre kondition, lavere blodtryk og bedre kolesteroltal

Z

Stærke og veltrænede muskler og en høj forbrænding

Z

Bedre humør og livsglæde

Min træning her i Odense eller online er for dig som ønsker mindre stress, færre smerter, vægttab, bedre kondition, fedttab, en flottere veltrænet krop og et lyst åbent sind?

Jeg tilbyder flere hold, så læs mere under de forskellig formere for holdtræning og find det rette hold som passer til dine mål og drømme.

Er du ramt af stress, depression eller mental og fysisk træthed, så finder du træningshold eller online træningsprogrammer som hjælper dig op så du kan se lyset igen.

Drømmer du om vægttab og en sundere veltrimmet krop, så finder du både træningshold her hos mig i Odense og online træningsprogrammer, som skræller centimeter af sidebenene og øger din forbrænding.

Sæt ind præcis hvor din krop skriger på hjælp og støtte, så du kan helbrede og forvandle både din krop og dit sind.

Slankehold i Odense til holdbart og varigt vægttab med faste træningsrutiner som sikre dig en kropsforvandling som holder.

Drømmer du om en kropsforvandling som holde og holdbart varigt vægttab, så er det præcis det du opnår med dette 10 ugers træningsforløb der først og fremmest handler om DIG der trænger til at sætte fokus på dig selv.

Træn i naturen og hjemme

Træning skaber fysisk og psykisk balance – Træning løfter din sundhed op på et højre niveau og her træner du både indre og ydre fitness

Her får du en dedikerede og passioneret personlig træner, som brænder for at inspirerer og motivere dig til at arbejde med krop, sind og sjæl.

Er du træt af evige slankere, så finder du løsningen med et online træningsforløb.

Min træning her i Odense er meget mere end ydre velvære og en høj forbrænding, fordi det bag facaden er meget vigtigere end det du ser i spejlet – det er glæden inden i dig du skal mærke.

Det er inde i du skal mærke det summer og bobler af livsglæde, vitalitet og her du spire med alt din livsenergi.

Yoga Odense - Susanne Jensen

Mit navn er Susanne Jensen, jeg er personlig træner, yogainstruktør og akupunktør med speciale i kinesisk medicin og kroppens sprog. Derfor har jeg udviklet mit eget træningskoncept som handler om dig, som det hele menneske med alt hvad du rummer.

TBZ-FLOW er terapeutisk bodyzone træning, hvor du træner din krop i balance, så du opnår du bliver sund, slank og stærk fysisk og mentalt , fordi du træner din livsenergi.

Træning og undervisning har været en naturlig del af mit liv i 30 år. Og jeg elsker det. Og jeg kan fortælle dig, at jeg bliver ved til jeg er 90 år eller mere.

Og det er helt sikker årsagen til en stressfri krop, stabil vægt, mit gode humør og altid positive energi.

Alt det kan du også opnå, når jeg viser dig, hvordan du skal træne.

Din krop er skabt til bevægelse, derfor skal træning være en helt naturlig del af din livsstil altid.

Hvad venter du på?

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!