Sund livsstil i overgangsalderen med online træning.

 

Velkommen til min online træningsoase.

Jeg tilbyder helhjertet online træning til den modne kvinde, som ønsker at holde den sunde livsstil.

Vil du være på toppen fysisk og mentalt, så er du landet det rette sted.

Du finder flere online træningstimer og kan book tid online til netop en træning du har brug for.

Stressfri-yoga 

Blid rolig træning for dit nervesystem, som hjælper dig med at fjerne. stress, smerte og energiblokeringer i krop og sind.

Flow yoga

En kombinationstime med fokus på at optimere din energi overalt i kroppen, så du kommer i flow både fysisk og mentalt. Her er der fokus på at skabe balance mellem din yin og yang energi i krop og sind.

Powerfuld bodytoning

Her får du en kombination af rolig blid træning, med hovedvægt på det dynamiske og powerfulde, som giver dig sund, slank og stærk krop. Der er fokus på energiflow og fysiske øvelser med egen kropsvægt.

Det er træning, som slanker og toner din krop, så du får veltrænede muskler og en høj forbrænding.

Online træning for den moden kvinde

Til dig som har vil have et kærligt spark til din træning. Du sikre dig en effektiv træning, hvor du hele tiden udvikler din styrke, din smidighed, og balance i kroppen.

Vil også gerne holde dig skøn midt i livet, have en høj forbrænding og en sund stærk krop i balance?

Jeg har fokus på dig, så du får de bedste resultater af din træning. Undgår skader samt nedslidning – gør din krop langtidsholdbar.

Mit træningskoncept, tager udgangspunkt i kroppens forandringer, men hvor vi vender fordelene til, at holde kroppen, sund, slank og stærk i overgangsalderen og frem.

Sund livsstil i Odense med personlig træning på hold
Sund livsstil i Odense med personlig træning på hold

Sund livsstil

I starten af 40´erne opdagede jeg, at min træning havde behov for ændring. I takt med min krop begynde at ændre sig både fysisk og psykisk.

Derfor brugte jeg alt min erfaring og viden på at gå på opdagelse, og lave et træningskoncept til modne kvinder.

Sund livsstil er for dig som vil holde dig, sund, slank og stærk nu og for altid. Med træning som forkæler både krop, sind og sjæl.

Vægttabsforløb Odense

Susanne Jensen

Træning har været en naturlig del af min livsstil altid. Jeg har undervist i mere end 30 år, men mit fokus er kun på kvinder i overgangsalderen, som har brug for en hel særlig træning, som er tilpasset kroppens forandringsproces.