Stressfri yoga er et træningskursus her i Odense, hvor du lære at slippe fri fra stress både i kroppen og i sindet. Her handler det om, at slå autopiloten fra og komme ned i kroppen og berolige dit nervesystem, så du kan sige velkommen til RO.

Ville du ønske du ikke blev påvirket af stress, travlhed eller tankemylder og du nemmere kunne takle hverdagens stress og jag? Så er stressfri yoga lige noget for dig.

På stressfri yoga holdet lærer du hvordan du slipper fri af stress, travlhed, tankemylder, fysisk og mentalt uro i kroppen, ved at komme ned i kroppen og berolige dit nervesystem så både krop og sind slapper af og du finder RO i kroppen og RO i dig selv.

Her lærer jeg dig at bringe krop og sind i hvile, med terapeutiske meditative yogaøvelser så du kan sige farvel til stress i både kroppen og sindet.

$

Og, ja det virker! Ikke kun den ene time du er sammen med mig, men resten af ugen vil du opleve hvordan du er mere rolig og afslappet. Selv når du sover vil du opleve nervesystemet slapper mere af, så du bliver mere frisk og tænker mere klart.

$

Det lyder enkelt ikke? Det er det faktisk også for de fleste, men har du aldrig trænet den side af dig selv så kan du du (måske) have svært ved at finde RO i de første træningstimer og helt hvile i dit sind. Men det er som at træne dine muskler fra svage til stærke, jo mere du øver dig jo lettere bliver det.  Og du kan lære det, det ved jeg 100% for jeg har aldrig haft en kursist som ikke har lært det.

FAKTA

Stress er et stort og stigende problem i hele verden. Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at stress sammen med depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Kan du genkende følgende stresssymptomer?

$

Er du plaget af smerter i muskler og led, som nedsætter din bevæglighed, frihed og udfoldelsesmuligheder? 

$

Oplever du tristhed, træthed og er du plaget af tankemylder og mental uro så du ofte lever mere i dit hoved end i kroppen?

$

Har du lidt for meget fart på livet både på jobbet og hjemme, så du har svært ved at finde RO i dig selv

$

Lider du af søvnproblemer, fordøjelsesproblemer eller har du svært ved at tabe dig

$

Har du svært ved at koncentrere dig, eller skal du helst være i gang hele tiden, så du undgår RO?

Hvis du kan genkende flere af symptomerne på stress, så lad mig fortælle dig at kroppen er en sladrehank og fortæller alt om dig. Din krop er som en bog, med mange sider og historier.

Vi hænger sammen som en skøn helhed og kan ikke skille krop og hoved fra hinanden, derfor skal du lære at forbinde dig selv med alt hvad du rummer, så du kan forbedre din fysiske og mentale livskvalitet, ved at slippe fri af stress og siger velkommen til RO?

Z

Vi hænger sammen som en helhed, derfor skal du lære at forbinde dig selv og mærke alle de skønne vibrationer i kroppen som er tegn på liv. Kroppen summer nemlig af liv og vitalitet, men stress får alle de dejlige vibrationer til at gå i stå, så alt inde i dig kan blive som et lukket land, præcis som når din kloak i køkkenvasken er stoppet. Så du skal rense både krop og sind for tung, træt stresset energi og forvandle den til den fyldende, let og fri.

Z

Jeg lærer dig alt om hvordan din skønne krop består af energi både i dine følelser, tanker og din fysiske krop, samt hvordan stress påvirker alle dine organer, meridianer i kroppen og tilmed sløre både sindet og din sjæl, så du kan miste retning og overskud i livet.

Z

På mit stressfri yogahold lærer jeg dig hvordan kroppen har en speeder og en bremseknap, som kaldes yin og yang.

Z

Du skal lære at trykke på bremseknappen og dermed forkæle hele din yinenergi i kroppen, ved at være rolig og trække energien helt ind i kernen i dig selv. Når du slipper speederen vil du oplev kroppen falder til RO.

Og ikke kun det: Når du investerer i stressfri yoga lærer du også hvordan du kan behandle dig selv, uden en eneste akupunkturbehandling hos mig – Jeg lærer dig alt det jeg bruger i min akupunkturbehandling, så det føles som akupunktur blot uden nåle:

Z

Hvordan frygt og usikkerhed påvirker din nyrer-energi og ofte viser sig som smerter i ballerne og smerte i lænden eller uro i dine ben. Og hvordan det påvirker din fysisk og mentale balance i livet, når du ikke mærker tryghed og tillid i kroppen og i dig selv.

Z

Du lære hvordan stress sætter sig i dine muskler og led samt hvordan vrede nedsætter din bevægelighed ved at påvirke din lever og hele din galdeblæremeridian.

Z

Hvordan hovedpine hænger sammen med en overaktiv galdeblære og hvordan det forstyrre din mentale klarhed og retning i livet.

Z

Du lærer alt om de største stressmuskler og hvordan din krop fortæller dig, at den føler sig truet, som om du har en tiger løbende i hælene på dig, og hvordan du med simple teknikker hurtigt beroliger kroppen igen.

Tid: Torsdag kl. 9.00-10.00

Start: 5 marts til 30 april

Tid: Tirsdag kl. 17.00 -18.00

Start: 5 marts til 28 april

 Stressfri yoga online – Kom ind i vanen og sig velkommen til ro og overskud.

7 minutter hver dag i i 28 dage, som giver dig mindre stress, mindre vægt, færre smerter, bedre fordøjelse mere energi og overskud.

PRIS kun 499 kroner.

Læs her hvad mine kunder fortæller om min yoga undervisning og det de opnår:

Jeg har det mærkbart bedre i min ryg efter to discosoperationer i min lænd. Før jeg begyndte med yoga hos Susanne, måtte jeg jævnlig spise smertestillende medicin, som jeg heldigvis er fri for nu.

Mvh. Alice Larsen

Min krop er i øjeblikket smertemæssigt en udfordring. Yoga hos Susanne på små hold, hvor der tages hensyn til de skavanker vi døjer med, kan på det varmeste anbefales.
Susanne er fantastisk dygtig og et aldeles behageligt menneske tillige.
Jeg kan ikke undvære min yoga.

I ferien bruger jeg altid Susanne´s 28 dages online yogaprogram, det gør jeg er holder min krop i gang og opnår større bevægelighed, mindre smerter og får mere ro,

Hilsen Hanne Grethe

Jeg er stor fan af Susannes yoga.

Jeg har nu været kunde hos Susanne i et par år og har i den tid nydt hendes yogatimer, hvor hun på rolig og kvalificeret vis guider os igennem en times velvære. Hun formår at ramme hvert enkelt yogadeltager individuelt også selvom vi er et hold med mange forskellige behov og færdigheder.
 
Det er en nydelse, at gå derfra hver fredag.
 
 
 
 Udover det var jeg sidste år tilmeldt stressfri yoga i 28 dage, hvor jeg hver dag blev guided igennem et kort yogaprogram via computeren. Skønt at kunne lave yoga med Susanne, når det passede ind i dagens program.

Fra uro til ro og bedre søvn

jeg har ikke rigtigt kunne sove og haft en del uro i kroppen. Med Susanne´s online stressfri yoga er jeg kommet ned i gear og fået mere hvile og indre ro.

 
Jeg har fået mere ro i kroppen og får nu op til 5 timer sammenhængende søvn.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!