Stressforløb i Odense, som får dig fri af stress.

Når du skal slippe fri af stress handler det om, at få ro i både kroppen og sindet, som har været på overarbejde, måske alt for længe.

Ofte er det flere års stres, som brænder dig af.

Stress er i mange variationer og skygger, som silder på både kroppen og sindet. Og nej stress handler ikke kun om at bryde helt sammen, hvor du ikke kan mere. Når du er helt brændt af med stress, så har koppen give dig mange advarsler undervejs som du har glemt at lytte til.

Derfor må du genvinde din energi og mentale styrke ved at give både kroppen og sindet RO, hvile og afslapning.

Alt stress sætter sig i krop, sind og sjæl.

Derfor er det vigtigt at arbejde holistisk når det handler om stress. Stress sætter sig i kroppen som spændinger og blokeringer, sløre sindet og gør sjælen urolig.

Ved at arbejde med krop, sind og sjæl med de rigtige metoder, kan du slippe fri af din stress nu og i fremtiden.

Du kan få vendt underskud til overskud, og genfinde din balance i kroppen igen.

 

Stressforløb i Odense som får dig fri af stress, så du kan se lyset igen.

Med min stressbehandling sletter du alle spor af stress i kroppen, så du kan genvinder din energi og komme tilbage til livet igen.

Der arbejdes med kroppen, sindet og sjælen  med kropsterapi, yoga og meditation.

Stressbehandling – hvor du giver slip på spændinger og stress i kroppen, som har lagt sig som fysisk og psykisk affald. Du siger farvel til  stresshormonerne, og genopbygger din hormonbalance.

Du genopbygger din krop, din energi og ressourcer. Her skal du blot læne dig tilbage og nyde jeg arbejder med din krop.

Jeg løsner dine spædinger og blokeringer omsorgsfuldt. Dit nervesystem og dit sind falder til ro, så du bliver afslappet og får ro i kroppen.

Stressfri yoga – Med yoga lære du selv at arbejde med krop, sind og sjæl og give slip på spændinger og stressophobninger i kroppen. Du får en guidet video ” Sådan afspænder du dit nervesystem” Du skal lære at trække vejret og skabe forbindelse til din krop, så du kan blive stressfri igen.

Du lære at afspænde de største stressmuskler, som kæbe, sædemuskler, nakke og skuldermuskler så du kan give slip på stress i kroppen.
Stressbehandling med stressfri yoga

Mindfulness – Er unik til at fjerne dybe stressblokeringer i kroppen, og hjælper dig med, at få tømt den rygsæk din krop bæger rundt på i forhold til fysisk og psykisk stress.

Mindfulness, hjælper dig med at give mere og mere slip i kroppen og finde indre ro, samt give slip på tankemylder. Meditation beroliger sindet og booster det mentale overskud.

Med åndedrætsøvelser fylder du kroppen med ny energi. En meditation har fokus på dit åndedræt, din krop, tanker og følelser. Vi afslutter hver yoga time med meditation og du får en guidet meditation til hjemmebrug, som du dagligt skal bruge.

Stressforløb Odense med effektive redskaber til stress

Har du mistet kontakten til dig selv?

Har stress ramt dig og sat spor i dit liv?
Vil du gerne genvinde kontrollen til dig dig selv og øge din livskvalitet?

Med mit stressforløb her i Odense på Fyn kan du give slip på stress, som er en usund og nedslidende belastning at leve i.

Jeg har lavet et stressforløb med zoneterapi, akupunktur, yoga til stress og mindfulness, som er de beste metoder til stress med værktøjer du kan bruge i din hverdag.

Stressforløb i Odense

Stressbehandling Odense - Få hjælp til stress

Få ro i kroppen, kom ned i tempo og få kontakt til din krop på ny.

Nøglen til, at give slip på stress, er at komme ned i tempo, giv slip på alle de spor i kroppen som stressen har sat, fordi stress har ramt dig og sat spor i dit liv.

Med min stressbehandling bliver dine stresshormoner tømt, dit nervesystem bliver beroligt, du giver slip på spændinger og ubalancer som dræner dig for energi og overskud.

 

Din krop bliver genopbygget og dine indre ressourcer vender stille og roligt tilbage. Med yoga og meditation lærer du, at mærke dig selv og din krop på ny samt være til stede i nuet.

Med gode vejrtækningstæknikker og mindfulness, lærer jeg dig, at træne din egne indre ressourcer og holde fokus på en stressfri, rolig og balanceret energi, så du holder dig stressfri nu og i fremtiden.

Få ro på dit nervesystem og genopbyg dine indre ressourcer, så du får glæden og livet tilbage.

Stressforløb i Odense

Stressbehandling, yoga og meditation

Jeg er holistisk kropsterapeut og arbejder med zoneterapi, massage og akupunktur, som hjælper dig med, at få stresshormonerne ud af kroppen. Jeg hjælper dig med, at få ro i kroppen, og få dit nervesystemet til, at slappe af.

Jeg er yogainstruktør, her i Odense, og har fokus på den blide, nærværende og rolige Yin Yoga samt meditation, som hjælper dig tilbage i balance på ny.

Du giver slip på følelsesmæssige og tankemæssige blokeringer i krop, sind og sjæl samt fysiske stresssymptomer, som fanger dig i din stresssituation. og gør det svært at komme videre.

Du får mine bedste redskaber til stress, så du kan slippe fri at stress og tilbage til livet igen,

Alle redskaberne har jeg selv brugt da, jeg selv blev ramt af stress.

I dag er jeg fuldstændig stressfri og i balance igen.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!