Vil du have fyldt din krop op med lykkehormoner frem for stresshormoner?

Så du mærker glæden, energien og overskuddet igen?

På alle mine vægttabsforløb har jeg fokus på at forløse kroppen for stress.

Når du påvirker dit nervesystem direkte ved, at skifte fra ”flugt og kamp” tilstand (den sympatiske respons) og til “slappe af” tilstand (det parasympatiske system).

Det betyder du mærker en afslappethed i kroppen, du måske ikke har følt længe.

Når din krop begynder at slappe af igen, giver den slip på stresshormonerne som hærger kroppen og holder den i fangeskab. Så både krop og sind hele tiden er fanget af stress.

Sådan fortæller kroppen dig den er stresset:

Z

Hyppige eller konstante smerter i skulder, nakke, lænd og hofter

 

Z

Øresusen, trykken i hovedet og hovedpine som typisk sætter i den ene side og påvirker dit syn

Z

Tankemylder som giver søvnproblemer fordi sindet ikke kan finde hvile, selv om du er træt kommer du aldrig i den dybe søvn fordi nervesystemet er overspændt selv om du sover. Det giver urolig søvn og måske oplever du også en masse drømme.

Z

Enorm træthed så du intet energi har og blot køre på ren OVERLEVELSE

Z

Fordøjelsesproblemer, vejrtræningsproblemer og trykken for brystet er også klassiske symptomer på din krop kæmper med stress

Måske ved du ikke du har stress. Ellers er du stressramt uden at vide hvordan du slipper fri af stress.

Så lad mig fortælle dig, hvordan din krop fortæller dig, at den kæmper med stress og viser dig følgende stresssymptomer:

Z

Du føler dig træt, men har svært ved at sove og tankerne køre ofte i ring

Z

Du vågner tidligt om morgnen og føler dig lysvågen i hovedet. Tankerne er allerede i gang, men kroppen er træt.

Z

Du vågner med ømhed i dine kæber, som er tegn på du har skåret tænder om natten og dit nervesytem er uroligt. Og nej du skal ikke falde i fælden og købe en bideskinne, det løser ikke dit stressproblem.

Z

Du har svært ved at koncentrere dig og især efter kl. 12, her går det helt galt, som er tegn på en kæbespænding og kæben er kroppens største stressmuskel.

Z

Du mærker anspændthed i både dine skulder og nakke, som gør det svært at slappe af og finde RO.

 

Hvis du kan nikke genkendende til stressymptomerne, så ved jeg præcis hvordan det føles for jeg har selv været ramt af stress. Men jeg er gået fra stressramt til stressfri og har fået min glæde, velvære og livskvalitet tilbage så jeg er på toppen igen.

 

Du kan gøre præcis det samme med min stressbehandling.

Stress påvirker dit nervesystem, så din krop hele tiden er i en kamp position, og ofte kan det være svært, at få nervessystemet til at falde til ro selv. En kamp position i kroppen betyder nemlig, at din krop kæmper med et højt niveau af stresshormoner, som gør det svært for dig at slappe af.

Det kan føles meget ubehageligt, når du ikke kan finde ro i dig selv, og når du skal kæmpe dig igennem din hverdag for at overleve. Det ved jeg selv alt om. Men du er sej ikke? Og kroppen stiller op for dig hver dag selv om du sætter et panser op for at overleve, frem for at leve. Du står op hverdag og kæmper videre og videre, men pludselig siger kroppen altså stop når du ikke selv kan sige fra.

 

Der er en vej ud af stress som kaldes RO og overgivelse 

Hvis du ikke selv får sagt fra i tide, ja så falderen hammeren og du går helt ned med stress. Det måtte jeg selv opleve for jeg havde presset min krop alt for længe og overhørt alle stresssymptomerne alt for længe. Min krop gav fuldstændig op så jeg mistede alt kontakt med både min krop og mit sind.

Og jeg blev meget træt, mistede mit nærvær, overskud og min gode dømmekraft for det er præcis det  stress gør ved kroppen. Ja, det er desværre helt normalt, men jeg er sikker på jeg skulle rammes af stress så jeg kunne opdage hvor fantastisk vores krop er når vi overgiver os, slipper kampen og giver kroppen den RO og omsorg som er nødvendig for at genvinde glæden, velværet og livskvaliteten og komme på toppen igen.

Min stressbehandling hjælper dig med at slå bremsen i, så nervesystemet kommer helt ned i tempo og du får RO i både krop og sind igen……….. 

 

Du får alt stress ud af kroppen, så du kan få glæden, velværet og livskvaliteten tilbage

Stressbehandling Odense – Få hjælp til stress – Bilv stressfri
N

Du beroligere dit nervesystem

N

Din søvnkvalitet forbedres markant

N

Din vejrtrækning bliver rolig og afslappet

N

Du giver slip på smerter og spændinger i kroppen

N

Du får tømt kroppen for stresshormoner, som nedbryder din krop

N

Du får bedre bedre humør og livskvalitet

N

Du får indre ro, mere velvære og overskud

N

Du genfinder din indre styrke og balance

N

Du får overskud og energi til at takle din stresssituation

Vil du have fyldt din krop op med lykkehormoner frem for stresshormoner så du mærker glæden, energien og overskuddet igen?

Stress rammer os, når vi har svært ved at sige nej, og presser os selv til mere end kroppen kan klare. Trods det, at jeg har været zoneterapeut og akupunktør i 20 år her i Odense og ved alt om vores intelligente krop, blev jeg selv ramt af stress.

Min krop havde givet mig flere advarsler, men desværre overhørte jeg alle sammen og tilsidst gav min krop mig en stor fed advarsel og sagde helt STOP.

Jeg fandt vejen ud af stress og sagde velkommen til lykkehormonerne igen. Jeg fik livet tilbage, min glæde og trivsel tilbage og er 100% stressfri.

Vil du også slippe fri af stress og levet livet igen?

Så lad mig hjælpe dig så du kan gå fra fra stressramt til stressfri og dermed få din glæde, energi og velvære tilbage igen.

Jeg hjælper jeg dig med, at bruge alle de redskaber, som gør du kan slippe helt fri af din stress igen.

Få hjælp til stress og blive stressfri igen

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!