Spinatboller –
Prøv mine spinatboller, som du kan spise til en god suppe, bruge som en sandwich eller blot spise alene, som et mellemmåltid.
Spinat er sundt.
Spinat er godt for dine fordøjelsessafter og så styrker spinat dit hjerte.
Det skal du bruge:
200 gr. frossen spinat (skal være optøet)
25 gr. gær
4,5 dl lunkent vand
3 spsk. olivenolie
3 dl. rugflager
2 dl. hørfrø
200 gr. rugmel
400 gr. hvedemel – (tages i lidt af gangen tilsidst – Dejen skal være let og luftig.
2 æg – Du bruge et til dejen og 1 æg til pensling af spinatbollerne.
Sådan gør du:
Smuldre gæren og tilsæt lunket vand og 1 æg
Tilsæt de øvrige ingredienser
Lad dejen hævet tildækket 1 timer og form bollerne og afslut med, at pensle dem med æg
Bage tid cirka 15 minutter, til de er gylne.
Bollerne bages på 180 gr. på varmluft
Bagetid cirka 15 minutter, til de er gylne.