Sådan taber du dig helt op til 40 kilo og undgår kirurgisk fjernelse af overskydende hud med min slankebehandling her i Odense.

Er du klar til at slippe din overvægt og spole tiden tilbage og skyde genvej til en sundere, slankere veltrimmet krop uden plastikskirurgi?

Så er du landet det helt rette sted.

Med min slankebehandling skyder du genvej til en flot, sund slank krop og sletter alle spor af din overvægt både fysisk og mentalt. Du genfinder dig selv, dit overskud og giver dig selv en helt ny start på et bedre og sundere liv.

Slankebehandling Odense

 

Lotte tabet 41 kilo og føler næsten det er skræmmende, når hun siger det var nemt at tage det ene skridt efter det andet, uden et eneste spor af fortidens overvægt.

Sådan blev Laisa en helt ny kvinde, fordi hun stoppede op og satte sig selv på første række.

Er du også nået til THE TIPPING POINT, hvor du ikke vil bruge energi på at være utilfreds med din vægt, dig selv og din krop? Her hvor du får den rette hjælp til, at slippe både vægten og alle de dårlige triste tanker omkring dig selv, som påvirker dit liv alt for meget både fysisk og mentalt?

A

Din krop afsløre hvad du gemmer på og (måske) har det ene kilo taget det andet gennem de sidste 20 år og gjort dig mere og mere fortvivlet, såbar, trist og ulykkelig.

Ellers har du skubbet dig selv til side og brugt din kærlige omsorg på dine børn, famile eller arbejdet for meget så stress har fået dig til at spise på grund af træthed og udmattelse.

A

Måske har du spist på dine følelser, ellers har lykkepiller, gigtpiller eller anden form for medicin medført vægten er løbet helt fra dig.

A

Måske har du aldrig lært at yde omsorg for dig selv men kun overfor alle de andre, og skal lære at sætte dig selv forrest og på første række, frem for alt andet her i livet.

A

Du ved godt din tid er kommet, hvor du skal gøre noget godt for dig selv ellers bliver vægten hængende og forringer dit heldbred mere og mere.

Tina skød genvej og tabte 28 kilo på 12 uger og fik et helt nyt liv. Hun blev fit og fantastisk lynhurtigt og slap fri af slap hud og hængemave med min slankebehandling.

Det siger Tina:

Mit nye liv startede i det øjeblik, jeg havde kontaktet Susanne.

Jeg kunne bare mærke jeg var motiveret og klar til, at forandre mit liv.

I gennem 10 år er min vægt bare steget og steget og jeg begyndte, at få helbredsproblemer og var ofte syg.

Til tider følte jeg mig som en kvinde på 70 år, med flere og flere heldbredsproblmer, jeg var ugidelig, oppustet, tung, træt og energiforladt hele tiden.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange mange år.

Nu føler jeg mig, som en skøn, glad kvinde på 47 år, med masser af overskud og energi.

Uanset hvad årsagen er til din overvægt, så findes der en løsning og en vej ud, hvor du kan skyde genvej og få en sund, slank veltrimmet krop uden du skal have en gastric bypass operation og efterfølgende plastikkirurgi til det overskydende hud, som oftes følger med et stort vægttab.

Løsningen er min slankebehandling, hvor jeg behandler årsagen til dit vægtproblem og sætter ind, hvor din krop skriger på hjælp kombineret med du får trimmet din figur, så du både optræner din muskelmasse, din hud og dit bindevæv. Her er der fokus på indre sundhed og ydre velvære som ses og mærkes.

Z

Her hjælper jeg dig med at opnå et vægttab på mellem 10-40 kilo og får alt din hud til at følge med, så du både bliver sundere, slankere og mere veltrimmet uden du skal under kniven overhovedet.

Z

Her arbejder jeg med dine fysiske og mentale ubalancer, så du kan vinke farvel til både smerter, ubehag og alle de fysiske spor din overvægt har sat i din krop.

Her får du altså en slankebehandling, som gør fedmekirurgi og plastiskkirurgi overflødig.

Z

Med min slankebehandling skyder du genvej til din drømmekrop og få en sund, slank veltrimmet krop, helt uden du skal bevæge dig overhovedet.

Med min slankebehandling skyder du genvej til at blive fit, veltrimmet og fantastisk når du skal opnå et stort vægttab og undgå slap hud og hængemave.

Ville du ønske du kunne spole tiden tilbage og slette alle spor af din overvægt, så du får en sund, veltrimmet krop uden du skal op i fitnesscenteret?

Så er det præcis det du kan opnå med min slankebehandling, som sletter alle spor af din overvægt i takt med du bliver sundere, slankere og mere veltrimmet?

Sådan virker min slankebehandling:

Z

Træning af dine muskler - 1 behandling er = 900 mavebøjninger

Du får stærke veltrænet muskler og en højere forbrænding, så du ser mere fit og veltrimmet ud.

Z

Øg din fedtforbrænding

Med muskeltræning kan du forbrænde fedt og øge din fedtforbrænding i takt med du skræller centimeter af sidebenene. 

Z

Opstramning af huden

Huden bliver opstrammet, så det følger flot og naturligt med i takt med du taber dig, så du får en flottere og mere spændstig hud, frem for slap hud og hængemave. Her får du altså reultater du ikke selv kan træne dig til. Huden er desværre det sværeste at få til at følge med, når du skal tabe mange kilo. 

Her forynger du alle dine hudceller og dit bindevæv, hvor alle affaldstofferne typisk sidder fast.

Z

Væskeophobninger og affaldsstoffer

Alle dine væskeophobninger og ødemer forsvinder når du får renset kroppen for væske og affaldstoffer. Det betyder du føler dig, letter, sundere og slankere hurtigt.  

Z

Skader og nedslidning af kroppen

Du siger farvel til de skader og det slidtage din overvægt har medført på kroppen, så du kan komme i gang med faste træningsrutiner efterfølgende,

Z

Farvel appelsinhud og cellulititis

Appelsinhud og cellulitis forsvinder, så du sletter alle de spor den usunde livsstil har sat.

Skyd genvej til en sundere slankere og mere veltrimmet figur, så du undgå slap hud og hængemave. Spol tiden tilbage og giv dig selv en helt ny start på et sundere liv med mere velvære og livsglæde.

Z

Lynhurtigt reducere en størrelse eller to, så du ser slankere ud, føle dig mere veltilpas og glad for din krop.

Z

Behandlingen er målrettet de store muskelgrupper, talje, mave, ryg, baller og lår – behandlingen svarer til 6 timers intensiv træning og 900 mavebøjninger.

Z

Her får du ikke sved på panden, men ligger afslappet på en briks, mens de fysiosekventielle signaler træner dine muskler, uden du belaster dine led. Samtidig får du behandling BY Susanne, så du genskaber kroppen sundhedsbalance.

Z

Spol tiden tilbage, så du opnår indre sundhed og ydre velvære der ses og mærkes lynhurtigt.

Fakta: 1 kilo fedt optager 4 gange så meget plads på kroppen som et kilo muskler.

Spol tiden tilbage og skyd genvej til en sundere, slankere veltrimmet krop uden plastikskirurgi og slet tidens spor af din overvægt.

Jeg har tabt 30 kilo og fået mere velvære, livsglæde og overskud til det sunde liv.

 
Det fortæller Rikke:
 
Livet har ind imellem være en svær udfordring og efter en periode i mit liv med depression og udbrændthed, skal der ikke så meget til for at bringe mig ud af kurs.
 
 
Stressede perioder på jobbet, humørsvingninger og dårligt selvværd m.m. har gjort jeg har fået hjælp af Susanne, hvor jeg har mødt stor forståelse, empati og hjælp.
 
 
Alt i alt kan jeg kun give Susanne, Total Bodyzone mine bedste anbefalinger .

Min mave har aldrig set pænere ud eller været så stærk, og som sidegevinst er jeg næsten kommet min inkontinens til livs!

Det fortæller Lisbeth:

Efter et større vægttab, var jeg stadig meget ked af overskudshuden, der var tilbage på min mave.

Jeg overvejede kirurgi, da jeg faldt over Total Bodyzone’s hjemmeside og tænkte det er da lige noget for mig.

Susanne sammensatte et program der passe til lige præcis min mave.

Kan kun anbefale alle, at gå til Total Bodyzone!

Et totalt boost til krop og sjæl.
 
Hilsen Lisbeth

Din behandler: Susanne Jensen som er slankespecialist og slankementor.

Din behandler er Susanne Jensen, som har behandlet 1000-vis af kvinder, med hendes 100% gennemtestede metoder og teknikker igennem 20 år.

Susanne er meget omsorgsfuld med stor empati og forståelse for dig, som det hele menneske og har ikke kun fokus på din vægt.

Her kan du glæde dig over hendes store viden både i forhold til kosmetisk kropsforvandling og din indre sundhed, hvor hun har fokus på både kroppen og sindet.

​Føl dig i trygge og professionelle hænder og få den hjælp, som giver dig en helt ny start på et sundere og bedre liv.

Din investering i et nyt liv hvor du bliver sundere, slankere og mere energifyldt i takt med du slipper fri af fysiske og mentale blokeringer.

Til sammenligning, så koster en en gastic bypass koster 60.000 kr.

Operationen gør du kun kan spise flydende kost i lang tid. Ja, faktisk længere tid end du skal bruge på, at få min hjælp til, at få et sundere og bedre liv på alle planer. Du taber dig hurtigt, men huden følger ikke med, så en operation af overskydende hud på maven, som koster fra 47.000 kr. skal du lægge oveni.

Plastikkirurgi efter stort vægttab kan koste dig mange penge, hvis du får slap hud over hele kroppen. Og hvad med dit velvære og din fysiske form, som ikke ændre sig overhovedet.

Sådan tabte Charlotte 10 kilo mavefedt, slap af med oppustet mave og fik en flot kropsforvandling uden kniv og kemi. 

Før og efter billeder af fedtfrysning i Odense

 

”At Susanne har mere fokus på det indre frem for det ydre gør, jeg føler mig sundere, slankere og mere harmonisk i mit liv igen.”

Er du klar til endelig at give dig selv den omsorg du fortjener?

Her hvor du mærker glæden bobler i dig, når du forkæler og værdsætter dig selv, som den unikke skønne kvinde du har gemt bag ved din overvægt.

Så lad os tage en uforpligtende samtale.

Ring til mig på 29260956

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!