Overgangsalderen betyder ændringer i din menstruation, men hold på den så længe du kan fordi det er din bedste udrensningskanal.

Er din menstruation begyndt, at ændre sig? Så kan det være du er på vej mod overgangsalderen.

Her er det nemlig helt normalt, at mange kvinder oplever blødningsforstyrrelser. Uregelmæssig menstruation et af de første tegn på, at kroppen begynder, at ændre sig hormonelt.

Mange kvinder oplever uregelmæssig menstruation i begyndelsen af deres overgangsalder, mens andre mærker det i perioden før overgangsalderen for alvor sætter ind.

Symptomer som, pletblødninger, hyppigere menstruationer, flere måneder mellem menstruationen eller du kan have en konstant følelse af din menstruation er på vej, uden den rigtigt vil bryde igennem.

Den svingning kan være meget ubehagelig, og forstyrre din hverdag, dit humør og velbefindende.

Blødningsforstyrrelser giver dig tilmed øget vægt og oppustethed.

Blødningsforstyrrelser kan vi ikke helt slippe udenom, da det er kroppens helt naturlige forandringer når vi lander midt i livet.

Men jeg kan fortælle dig, hvordan jeg får en bedre menstruation helt naturligt ved at have fokus på RO i min krop. Og hvordan du kan lærer at styre udenom alle ubehag, irritationer og smerter.

Overgangsalderen betyder ændringer i din menstruation, men du kan hjælpe din krop igennem, så du slipper for ubehag.

Da, min menstruation begyndte, at ændre sig synes jeg det var, irriterende og ubehageligt. Og det startede et par år før min overgangsalder.

Jeg følt mig oppustet, og gik næsten en uge og ventede på min menstruation ville bryde igennem, og andre gange kunne der gå helt op til 2 uger. Jeg oplevede også, at den sprang et par måneder over, hvilket gjorde mit ubehag værre.

Som akupunktør ved jeg, at menstruation er kvindens bedste og naturlig udrensningsvej af underlivet. Netop derfor, ville jeg finde en løsning på, at gøre min menstruation bedre og holde fast i den så længe som muligt. Jeg ved naturligvis godt at jeg er oppe i mod naturens ændringer i kroppen og at når jeg nærmere mig de 52 år, så er der ikke så meget at stille op mere, så stopper blødningerne helt naturligt.

Men men fra 42 år til 52 år det er altså 10 år. Og så er der naturligvis også livet efter, hvor jeg gerne vil bevare min vitalitet og overskud.

I de 10 år vil jeg gerne bevare min menstruation og have det godt, uden at sætte mit liv på “PAUSE”

Overgangsalderen betyder ændringer i din menstruation

Her får du mine metoder til, at gøre din menstruation bedre og lettere, så du slipper for smerter og ubehag.

Personlig starter jeg 3-5 dage før min menstruation med at drikke 1 liter ingefær og rødbede afkog med en 1/2 presset citron.

Sådan gør du:

Kog 1 centimeter frisk skrællet ingefær, sammen med en rødbeder i 1 1/2 liter vand i 20 minutter. Pres herefter en citron i vandet og drik den lun eller afkølet. Drik den jævn fordelt over hele dagen, og mærk letheden i hele din fordøjelse, og hvodan kroppen giver slip indefra.

Detox tips

Jeg drikker brændenælde-te og laver stressfri yoga.

Derfor elsker din hormonbalance yoga

Jeg undgår stegt mad, og spiser primært let fordøjeligt mad, som kogte grønsager, supper, blandet salater med masser af nødder og lyst kød.

Det gør jeg aldrig mærker ubehag eller smerter, og min menstruation glider som før, inden jeg kom ind i overgangsfasen.

Kogt vand med ingefær og rødbede støtter min krop, med at give slip på syre i kroppen, og åbner sammentrukken energi i mit underliv.

Det har en rensende effekt på, livmoderen og æggestokkende, samt virker beroligende på fordøjelsen.

Jævnt over hele dagen, drikker jeg kun kogt vand med ingefær, citron eller lime, som alle har en syreudrensende effekt på kroppen.

Det betyder, jeg aldrig bliver oppustet, og jeg har sagt farvel til ubehag, smerter, og træthed.

 

Oplever du mange ubehag, smerter eller har du uregelmæssig menstruation, så kan akupunktur hjælpe dig fri at overgangsalderens blødningsforstyrrelser, så du får en bedre overgangsalder.