Mavefedt som hænger kan behandles kosmetisk med både fedtfrysning og opstramningen af huden.

Når mavefedtet hænger skyldes det du har været overvægtig og tabt dig, mens mavefedtet er blevt hængende.

Det kan være et stort problem, når mavefedte hænger ud over buksekanten og gør fedtvævet tungt og slap. Typisk medfører det slapt væv og hængemave efter et stort vægttab.

Det er dejligt, at få smidt den vægt man ønsker sig, men hvis man ikke får trænet og styrket musklerne i sammen tempo som vægten falder, så kan man får slapt hud eller få hængemave, som du ser Susanne har her.

For Susanne blev det et kosmetisk problem, at mavefedtet hang ud over buksekanten, som en tung dyne. Hun var ikke tilfreds med sin mave og sin krop.

Med en kosmetisk fedtbehandling og opstrammende behandling, fik Susanne en flotter, slankere og mere fedtfri mave og slap af med sin hængemave.

Farvel til dit mavefedt helt naturligt i Odense

Mavefedt som hænger kan behandles kosmetisk med fedtfrysning

Et vægttab som lykkes er altid en stor succes, men det er ikke altid man får den krop man drømmer om, selv om man er glad for sit vægttab.

Når du først har opnået dit vægttab, så kan det være svært at træne mavefedtet væk. Og derfor kæmper mange med hængemave og mavefedt efter et stort vægttab.

Specielt hvis vægttabet først sker efter 40 ´erne, så er huden ikke så spændstig mere, og du danner ikke samme mængede collagen og elastin i huden.

Det er præcis derfor det er bedst, at træne og styrke mavemusklerne i takt med dit vægttab. Eller vælge en opstrammende behandling, som hjælper dig med, at træne både muskler og hud mens du taber dig.

Efter vægttabet, kan det næsten være umuligt, at komme af med hængemave og mavefedt uden kirurgi eller en kosmetisk fedtbehandling, som Susanne har fået.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!