Drømmer du om at vinke farvel til topmaven og får sund slank krop hurtigt?

Hormonbalance er et online slankekursus som trin for trin viser dig, hvordan du slippe af med topmaven og vægten på mindst mulig tid, imens du bliver sundere og lykkeligere, næsten uden sved på panden.

Er du også landet i overgangsalderen med topmave og øget vægt?

Så lad mig berolige dig med, at løsningen finder du her med mit onlinekursus HORMONBALANCE, som er en naturlig, hurtigt og nem løsning, så du kan sige velkommen til en flad, slank mave du elsker på kun 4 uger.

Lad mig holde dig i hånden og vise dig vejen – Her betyder det intet hvor i landet du bor, jeg er med dig hele vejen online, også hvis motivationen ryger eller du på andenvis bliver udfordret.

Z

Drømmer du om et nyt liv på 4 uger og ville du ønske det kunne gå hurtigt, så du kan slippe af med topmaven og vægten for altid.

Z

Så er det præcis det du lærer på mit online slankekursus. Du lærer hvordan du hurtigt og nemt slipper både topmaven og vægten når du opnår hormonbalance.

Z

Lad mig være din online slankecoach og vise dig trin for trin, hvordan du får succes med et sundere slanker liv, uden at spilde kostbar tid og gå en masse omvej.

Drømmer du om at gå 1 eller 2 størrelser ned og vinke farvel til topmaven?

Kunne du tænke dig:

I

At se dig selv 5-8 kg slankere med en flottere mave?

I

At tabe det genstridige mavefedt en gang for alle?

I

En sund fordøjelse, som giver fornøjelse og en flad mave hver dag?

I

At blive sundere, slankere og stærkere – uden du skal knokle overhovedet?

I

At få den helt rigtige kost og træningsstrategi som holder nu og i fremtiden?

Hormonbalance er din mest effektive vej til at slippe topmaven og vægttab overhovedet.

Z

Taber du dig slet ikke lige meget hvad du gør?

Z

Bliver du forvirret over du føler, at du gør alt det rigtige uden at få de resultater du drømmer om

Z

Har du svært ved at finde rundt i junglen af alle de råd der er omkring vægttab, så du måske aldrig kommer rigtigt i gang?

Z

Mangler du idéer og redskaber, som får dig i mål uden en masse omveje

Z

Vil du gerne vide, hvad pokker der faktisk virker og hvad der er tom luft?

Vil du én gang for alle lære hvordan hormonerne styrer mængden af dit mavefedt  og hvordan du kan spise og træne din hormoner i balance, så topmaven forsvinder?

Hormonbalance er mit online slankekursus som får dig til, at slippe både topmaven og vægten på mindst mulig tid, gennem noget så enkelt som kost og træning som forkæler din hormonbalance helt naturligt.

Jeg lærer dig, hvordan du får overblik over dine hormoner og hvordan de påvirker både dit psykiske og fysiske velbefindende, så du ikke kun taber dig men bliver sundere og lykkeligere imens, når du rykker dig fra hormonkaos til hormonbalance.

Jeg er så glad og stolt af mig selv over, hvor meget jeg har opnået.  

Jeg har en lykkefølelse indeni – er glad  – overskudsagtig – næsten ikke til at stoppe.

Hormonbalance online slankekursus

Jeg har lært at sige pyt og lade mig selv komme i første række, det betyder: 

✔️mere energi og overskud
✔️mere glad
✔️jeg har fundet min gamle cykel frem og cykler hver dag
✔️fundet min anden ungdom
✔️bobler nærmest indeni
✔️yoga
✔️meditation
✔️styrketræning

Meget flottere hud ✔️
Bløde hænder og hæle ✔️
Ingen panodiler siden jeg startede ✔️

Jeg kan blive ved 💪🏻💪🏻

HORMONBALANCE er kogt ind til de absolut vigtigste trin når du drømmer om, at vinke farvel til topmaven og overvægten.

Hvilken type mad forkæler dine hormoner og hvordan kombinere du kosten med din træning, så det giver størst værdi og effekt på topmaven og vægten. 

Sådan spiser du dine hormoner i balance

Helbred kroppen indefra med antiinflammatorisk kost som får  din lever og din fordøjelse i topform. Stop krigen i dit indre og giv slip på alt det som forstyrre din hormonbalance som syreophobninger, oppustethed, betændelsetilstande, Irriteret/irritabel tyktarm, smerter og ubehag i led og muskler.

Sådan træner du dine hormoner i balance

Ro er vejen til hormonbalance med 7 minutters yoga i hver dag i 28 dage får du kroppen til at slappe af, så du kan give slip på stress,  spændinger, modstand  og affaldsstoffer i kroppen. Giv dit nervesystem RO og mærk både krop og sind kommer i balance.

Sådan får du mere RO og jordforbindelse

Få mere RO i kroppen og sindet ved at få mere jordforbindelse. Gå dig slank i naturen og mærk de helbredende kræfter kombineret med du forbrænder en masse kalorier og kommer i mere kontakt med dig selv. 3 gange om ugen er alt du behøver for at mærker den magisk effekt på velværet, energien og overskuddet.

Lær hvordan du med kost og træning kan udnytte kroppens indre apotek op opnår hormonbalance med min lynkur til sunde hormoner.

Mad kan virke som en tryllestav, men hvis du ikke forsyner kroppen med det rigtige mad som forkæler dine hormoner, så sker der intet på vægten.

Prøv og tænke på din bil, her vælger du også en speciel benzin så motoren ikke brænder af og forsyner den med olie, vasker, pudser og polere den, så den holder sig i fin stand.

Sådan er det også med din krop når du forsyner den med dejlige, sunde og vitale næringstoffer, passer og plejer den RIGTIGT, så bliver dit vægttab (næsten) som en leg. Det tør jeg godt love dig.

Efter mit slankekursus HORMONBALANCE ved du hvad du kan gøre når kroppen er blevet for stresset, beskidt eller på anden både overbelastet, så du hele tiden kan sætte ind med de redskaber som forkæler dine hormoner, hvis de kommer ud af kurs.

Du får alle de rette kombinationer som danner grundlaget for hormonbalance, stabil vægt og et sundt liv i balance.

Hormonbalance online slankekursus

Mit online slankekursus hormonbalancer er for dig som vil sætte dig selv i centrum og slippe af med topmaven og vægten på mindst mulig tid? Dig som ønsker nye sundere vaner, en naturlig overgangsalder og et sundere liv i balance.

Z

Du kan se det som en kickstartpakke, hvor du baner vejen til at ændre din livsstil for altid.

Z

Overgangsalderen er helt særlig, så du skal være forberedt på, at lære dig selv og kende, og øge din kropsbevidsthed.

Z

Jeg arbejder holistisk, og det betyder at du vil blive udfordret på din personlighed.

Z

For at åbne for din livsenergi, må du se i øjnene at du skal give slip på dårlig vaner, tanker og gamle strategier, og erstatte dem med powerfulde nye vaner som forandre dit liv både fysisk og mentalt for altid.

 

Er du klar til at få styr på din sunde livsstil og gøre overgangsalderen til en ny start med mit online slankekursus hormonbalance?

N

Vil du mærke maven bliver sund, slank og flad hurtigt - når du giver dig selv den opmærksomhed du fortjener

N

Vil du sætte dig selv i centrum og tage førertrøjen på?

N

Er du klar til at åben for din livsenergi og mærk hvor meget power du i virkeligheden rummer, når du siger ja til dig selv

N

Vil du mærke mavedellen forsvinder i en fart, når du forkæler dig selv med hormonvenlig kost og træning?

Den stygge oppustethed forsvandt og min topmave blev mindre.

I løbet af de fire uger smed jeg seks kilo og fik det herligt.

Jeg er en “hyggeprinsesse” og nyder al mad og drikke, der ikke gør noget godt for min krop, i hvert fald i store og daglige mængder. Bukserne strammede, kroppen bulede ud over buksekanten og jeg følte mig oppustet, så jeg besluttede mig at søge hjælp hos Susanne.

Jeg meldte mig på Susanne´s online slankekursus HORMONBALANCE og tænkte i starten, at fire uger på “streng diæt” var lang tid, men det viste sig, at Susannes opskrifter og forslag til dejlige retter var let at følge. masser af lækker salat, fisk, kylling og frugt. Det var så skønt, når man først var kommet godt i gang.

Jeg mærkede hurtigt en lethed i kroppen.

Det var skønt at kunne lave yoga med Susanne i 28 dage, hvor jeg hver dag blev guided igennem et kort yogaprogram via computeren. 

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Susanne forløb. Man bliver guided løbende både af Susanne og af de andre kursister. 

Venlig hilsen Jette.

Hormonbalance vejen du må kende midt i livet, når du vil være sund, slank og livsglad. 

Derfor skal du vide det her:

N

Hvordan du reducere kroppens stressniveau, både den synlige og usynlige stress, og hvordan den påvirker din hormonbalance

N

Hvordan fordøjelsen påvirker dine hormoner, og hvordan du nemt slipper fri af oppustethed og træng mave, så maven bliver flad hurtigt.

N

Hvordan du kan få din krop til at slappe af, så du sover bedre og hvor vigtigt din søvn er for din hormonbalance og dermed tab af vægt

N

Hvordan du bringer RO på dine tankerne, og hvordan de påvirker din forbrænding og dermed dine hormoner og livskvalitet

N

Hvordan samspillet af kost og træning, giver sunde hormoner så maven bliver fladere og slankere i en fart

Er du klar til at lære, hvordan du opnår hormonbalance så topmaven og vægten forsvinder?

På dette slankekursus bliver du trænet i hvordan du giver slip på roden til dine hormonubalancer, og får opmærksomhed på såvel synlig, som usynlig stress og kamphormoner som påvirker både din krop og dit sind.

Med Rolig træning og heldbredende kost, som giver fordøjelsen RO, vil du opleve hvor nemt din krop, kan genfinde sin naturlige hormonbalance, så kroppen slippe topmaven og vægten i en fart.

Med simple træningsteknikker, får du lært at forbrænde fedt på hele kroppen, så du får en kropsforvandling som både ses på badevægten, tab af centimeter, humøret og energikontoen.

Og narturligvis vil du føle dig lækker og godt tilpas både i dit indre og foran spejlet.

Jeg har gjort det så nemt for dig som muligt: Alt, hvad du skal vide for at få din hormoner i balance og løfte din livsenergi op på et  helt nyt niveau, ligger pakket og klar på et selvstændigt online ‘bibliotek’. Du får adgang til alle undervisnings-lektioner kostplaner, meditationer på lydfiler og træning på video, så snart du booker din plads. Og så er du i gang!

Uanset hvor i verden, du sidder lige nu, og hvad klokken er der, er ‘skolen’ åben: Du får adgang med dit personlige login, og downloader nemt alle lektioner til din computer. Her er de dine til evigt eje, og du kan bruge dem på din iPad, iPod, smartphone eller andet bærbart isenkram – igen og igen.

Online-kurser er din frihed til at du kan lære nye værktøjer og giver dig friheden til at komme i gang med dit vægttab præcis når det passer dig. Du kan se, høre og træne blot du har adgang til en computer og være i stand til at bruge den.

Er dette online slankekursus overhovedet relevant for dig?

Dette slankekursus er udviklet til kvinder som er rundet de 40 år. Kvinder, som vil opnå en naturlig hormonbalance lynhurtigt og som er klar til at tage førertrøjen på….

N

Dig, som allerede har mærket din krop er begyndt at ændre sig og det er svære at tabe sig end tidligere i livet.

N

Dig, som er klar til at forstå din krop bedre og finde roden til netop dine hormonubalancer så du lære, at samarbejde med både krop, sind og sjæl. Det er er nemlig her du vinder guldet og finder din powerfulde energi frem til at blive ved og ved til du når dit mål.

N

Dig, som er villigt til at arbejde med både krop, sind og sjæl så du får mere kontakt til din krop, følelser og tanker og dermed lære dig selv at kende, så du altid ved hvodan du navigere og kontrollere både kroppen og sindet. 

Lad mig introducere dig for HORMONBALANCE

Vejen til et mere energifyldt og slankere liv i overgangsalderen.

Det får du som deltager:

Z

Personlig online slankecoaching 

Du har 2 personlige samtaler med mig under forløbet, så jeg lærer dig at kende og kan vejlede dig 100% optimalt, så du når i mål med dine drømme og længsler uden en masse omveje og spilder kostbar tid. 

Z

4 online moduler med kostterapi og træningsterapi

Masser af  kærlige mentale indspark til et sundere liv med hormonbalance

I vores lukkede forum, finder du hver uge en ny kostplan og træningsplan

Her får du også yogaøvelser og lydfiler, som omhandler den, mentale side af dit vægttab. Så du får ægte brugbar energi til, at skabe livsvarig forandring.

Z

Jeg har fokus på emner som:

Dit mål

Dit overskud

Dine tanker

Dine vaner

Og selvfølgelig får du alle mine hemmeligheder omkring, hvordan du går til fest og hygger dig, uden at tage ekstra kilo på.

Z

Motivation, inspiration, støtte og kærlige spark

Jeg er her for dig, og hjælper dig igennem, så du føler dig tryg, når du starter på et mere energifyldt og slankere liv.

Z

Hvis motivationen ryger er jeg kun et opkald væk

Fri support på mail og på telefon

Det lærer du – de 4 moduler

Modul 1 

Hvordan kroppen er en unik helhed og hvordan den fungere allerbedst når hele fundamentet er stabilt og roligt. Det betyder hvordan klare kroppen alle sine opgaver til UG, når den har sine basis behov dækket med vitaminer, mineraler og fedtstoffer, så du forkæler dine tarme, hjerne, hjerte og dit stofskifte.

Du lære hvordan du forbinder både krop, sind og sjæl og hvordan du udnytter kroppens unikke flow af energi, blot med simple vejrtækningsteknikker og yoga. Når dit fundament er i orden kommer resten (næsten) af sig selv, så vægttabet bliver som en leg.

Modul 2 

Her lærer du at lave let og lækker mad, som forkæler din lever og din fordøjelse med RO og hvordan mad virker kølende eller varmenede på stress, smerter, betændelsetilstande, søvn mm – og hvorfor det påvirker din hormonbalance og dit vægttab. Og du får vejen til at slip fri helt naturligt med hormonvenlig kost som slukker for den ild, der hærger kroppen indefra.

Her går vi bag om facaden og kigger på alt det usynlige stress som du (måske) slet ikke har kendskab til, Det som forstyrre sindet og forstyrre den mentale side af dit vægttab og din hormonbalance.

Modul 3

Her lære du hvordan du kan hygge dig uden dårlig samvittighed, så du får et afslappet forhold til både kost og træning. Med simple livsstilændringer vil du opleve at kroppen bruger energi til forbrænding og opbygning, når du giver den en pause fra alle forstyrrelse både fysisk og mentalt. Derfor angår der FASTE, som er en pauseknap til at give din krop RO, så du kan udnytte kroppens unikke energi og ressourcer optimalt.

 

Modul 4

Her lære du hvordan du kan bruge den nye ekstra energi du har fået og hvordan du nu kan jongler mellem alle madtyper og hvilken rammer du skal holde dig indenfor når du skal forkæle dine hormoner. Hvordan knuser du fortiden og lader dig selv stråle med den power og mod du har haft lukket inde, måske alt for længe. Hvordan finder du gnisten til den sunde livsstil altid og hvordan hjertet viser dig vej.

Sådan vil dette online slankekursus være starten på et sundere slankere liv for altid

Z

Du bliver for måske for første gang nogensinde, i stand til at få at forstå hvad vægttab i virkligheden handler om, så du bliver i stand til at elske og værdsætte dig selv, når du bliver din egen bedste VEN, frem for fjende.

 

Z

Du har et skabt selvbillede og ved hvordan dit liv skal forme sig i fremtiden med dig selv i centrum altid, før alle de andre. Du lærer det er ok at være doven, lave ingenting og bare ligge på sofaen, mens du ren faktisk bliver sundere og slankere uden dårlig samvittighed, fordi det er værdifult for dine hormoner.

Z

Du har 100% styr på hvilken vaner, mønstre og strategier som ikke længere er til gavn for dig, når du skal opnå hormonbalance. Så fortiden er KNUST og fremtiden ligger foran dig med øget selvtillid og selvsikkerhed

Susanne Jensen, specialist i vægttab for kvinder i overgangsalderens er din underviser:

“JEG LÆRER DIG DET JEG SELV HAR GJORT – OG DET VIRKER”

Jeg landende selv i overgangsalderen med både stress, tæthed og udmattelse som gav mig hormonkaos og øget vægt. 

Og med hånden på hjertet, var det første gang i livet jeg fik stoppet op og lært mig selv 100% at kende og finde min dybe længsler frem. Jeg havde nemlig været så god til, at hjælpe alle andre kvinder, men glemt mig selv. 

Med en rygsæk på 20 år som kropsterapeut og 30 år som personlig træner vidste jeg, at det var muligt at finde vejen ud og tilbage til mig selv. Det lykkes og blev startskuddet til et sundere, slankere liv med et helt nyt SYN på mig selv.

Jeg lærte at sætte mig selv i centrum, give mig selv masser af RO og EGENOMSORG ved at kombinere både kost og træning, som havde værdi for både min hormonbalance, min glæde og mit overskud. Og jeg lærte at sige “NEJ” til alle andre og JA til mig selv.

Hormonbalance blev vendepunktet i mit eget liv og starten på et nyt bedre liv med masser af glæde, overskud og energi. Det blev til med årsag til jeg nu kan kalde mig forfatter til bogen ” Få drømmevægten for evigt”

Jeg viser dig, hvordan du ligger alle dine våben ned mod dig selv og giver slip på din indre kriger så du bliver din EGEN BEDSTE VEN.

Jeg har gjort det, så det her er også muligt for dig!

Din engangs-investering i at slippe af med topmaven og vægten, hvor du bliver sundere og lykkeligere imens:

Kr. 4999 kr.

Det er det samme du måske bruger på en weekendtur, hvor du måske ikke rigtigt føler dig lykkelig og glad alligevel, fordi der er krig i dit indre.

På dette online slankekursus bliver du trænet i hvordan du faktisk kan nyde at tage på weekend og hygge dig uden dårlig samvittighed og opleve at kiloerne ikke spurter på dig igen.

Her får du en evighedsplan og dermed et sundere liv for altid, hvor du faktisk vil nyde at hygge dig på et weekend ophold fordi du føler dig lækker og godt tilpas både i dit indre og foran spejlet.

Du kan downloade det hele og se det på din computer, tablet eller smartphone.

Sammen med dit kursus får du gratis medlemskab i min af lukkede facebookgruppe. Her kan du sparre med andre kvinder på holdet, der går præcis samme vej som dig. Her støtter og hepper jeg på dig og de andre kvinder gør præcis det samme.

 

Invester i dit online-kit hormonbalance i dag og få det med det samme.

Så snart du har købt og betalt kurset, kan du gå i gang.

Alt ligger klar til dig i online. 

Du modtager automatisk et link til dit onlineforum, hvor dit materiale venter på dig. Du får også automatisk en faktura.

 

Det siger tidligere deltager om min online slankekursus HORMONBALANCE

 Jeg har det fantastisk efter Susanne slankeforløb.

En livsstilsændring, som har været nem og let at gennemføre og det virker,  jeg kan måde se og mærke det.

Jeg har smidt 4 kg og 30 centimeter på maven, som gør jeg føler mig slank, glad, let og lækker igen.

Inden jeg startede manglede jeg motivation til at smide 5 kilo.

Jeg havde en stor sukkertrang og faldt hele tiden i sukkerfælden.

Hurtigt forsvandt sukkertangen, og det føles super skønt at være fri for sukkerafhængighed.

Jeg har fået RO i hovedet og mentalt overskud, selv om jeg har haft mange bolde i luften under forløbet.

Susanne viste mig vejen til utrolig let og enkel mad som smager godt, også dejligt hun kom med ideer til mig, da jeg var udfordret på mælkeprodukter, kom hun straks med alternativer.

Føler du giver gaver Susanne, og masser af brugbar viden til en bedre overgangsalder. Og så glæder det mig, at det ikke er en slankekur, men at du hele tiden holder fokus på “SUNDHEDSKUR”

Kære Susanne

Som du kan læse er jeg meget begejstret i din slankemetode.

1000 tak for alt det du har lært mig – Jeg har som sagt anbefalet dig til flere og glæder mig til at følge dig.

Venlig hilsen Dorthe 52 år.

 

Inden jeg startede var jeg træt, sløv og manglede overskud til at bevæge mig.

En ting er ganske vidst og det er, at jeg har fået lysten til at bevæge mig tilbage.

Det er SÅ fantastisk. Nu hopper jeg rask væk i bølgen blå, løber langs standen og får gået en god tur hver dag.

Det er en kæmpe glæde. Og nogle søde mennesker siger, jeg har tabt mig – de fleste, af mine bukser er enige.

1000 tak Susanne jeg føler jeg lever igen.

Hilsen Helle 58 år.

Farvel til mine symptomer på irritabel tyktarm og fire kilo.

Jeg har gennemført Susanne´s slankekursus med god succes.

Jeg kom af med symptomer fra irritabel tyktarm bl.a den oppustede mave, ondt i maven og tabte mig 4 kg – rigtigt dejligt.  

For første gang i 2 år har jeg ikke haft voldsomme mavesmerter eller ubehag i maven hver dag.

At jeg også har tabt fem kilo og 49 centimeter er et skønt pluds.

De her 30 dage har virkelig givet mig en del nye sunde vaner som jeg vil holde fast i.

Det bedste som er sket er min mave er kommet i balance.

Tusind tusind tak for et super skønt slankeforløb.

Venlig hilsen Trine

Anne vinkede farvel til 8,5 kg – Smerter i knæ og ben forsvandt, og hendes menstruationproblemer.

Jeg var virkelig skepsis da jeg meldte mig til et online slankekursus hos Total Bodyzone, men ALT skepsis blev gjort til skamme, Susanne har sammensat et virkelig godt program som er til at holde.

Kostplanen og øvelser er let tilrettelangt, lige til og ENKELT at gå til, det er et STORT STORT PLUS.
Jeg har tabt 8.5 kg og alle mine skavanker er enten pist væk eller blevet væsentlig mindre bla.:

PIST VÆK:
– Store smerter i knæene pga. slidegigt.
– Syreophobninger bag benene så jeg ikke kunne gå.
– Hormonubalance. Gået fra menstruation hver 3 uge, hvilket var ved at slide mig op, til nu hver 4. uge.
– Fra 2 blodtrykspiller til nu 1 pille.
– smertefuld tarm irritation “For stort tøj”

Susannes holistiske tilgang til vægttab, er væsentlig anderledes end jeg før har prøvet, hun tænker i det hele menneske og kommer hele vejen rundt.

Jeg følte mig tryg hele vejen, fordi jeg kunne mærke at det ikke er hovsa-hokus-pokus vægttabs løsning, alt er godt gennemtestet og det er betryggende.
Og skulle man på vejen i forløbet glide af pinden så er Susanne der lige til at vippe en op igen.

Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds.Tusinde tak Susanne

Kærlig hilsen Anne

 

Karen tabte 10 kg og gik 4-5 størrelser ned i bukser.

Tak Susanne for hjælpen til en ændret livsstil for mig, det har resulteret i et vægttab på 10 kg og jeg er gået 4-5 størrelser ned i bukser.

 

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!