Gravid med akupunktur

At opnå graviditet med akupunktur, er efterhånden blevet velkendt og flere og flere kvinder benytter akupunktur til at opnå graviditet.

Gennem mine 20 år som alternativ behandler, her i Odense har jeg behandlet mange kvinder og mænd med zoneterapi og akupunktur.

Det er flest kvinder, som har fået min akupunktur behandling til ufrivillig barnløshed.

De fleste er endt med en positiv graviditet, helt naturligt eller i kombination med medicinsk behandling.

Når graviditet bliver et problem, møder man en krise i livet både i forhold til sig selv og sin partner, og når du læser her, skyldes det, du er landet i denne ulykkelig situation, hvor det er svært at blive gravid.

Ufrivillig barnløshed rammer ca. hvert 5. par og hvert 10. par har brug for hjælp til at blive gravid.

Ja, det er temmelig mange som sidder med samme problem som dig, bekymret og ulykkelige. Netop fordi deres største ønske er at blive forældre.

Gravid med akupunktur i Odense

Kira havde også svært ved at blive gravid. Med zoneterapi og akupunktur behandling har Kira nu fået 2 dejlige børn.

Det siger Kira

Jeg har i flere omgange fået behandlinger hos Total Bodyzone, herunder inden, under og efter mine graviditeter.

Jeg har hver gang følt mig i gode hænder hos Susanne og fået de råd og vejledning jeg har søgt, hvilket har gjort at jeg relativt hurtigt er kommet videre på en god måde.

Jeg vil bestemt anbefale Susanne og Total Bodyzone som et godt alternativ inden eller supplement under eksempelvis fertilitetsbehandling, hvor der ikke kun er fokus på at opnå graviditet men også velvære og en krop i balance.

Gravid med akupunktur i Odense

Efter 1,5 år blev Charlotte gravid med sit første barn

Det siger Charlotte

Efter at have forsøgt at opnå graviditet i halvandet år og to mislykkede inseminationsforsøg, hørte jeg igennem en bekendt om Total Bodyzone.

Jeg følte på det tidspunkt, at min krop var overtaget af hormoner, skemaer og et kæmpe pres.

Jeg følte en trang til at prøve noget andet og allerede ved første samtale hos Susanne følte jeg dette kunne være vejen frem, for at få troen tilbage på min krop.

Drømmen om at få et barn havde jeg mistet fuldstændig, men ved Susannes empatiske samtaler og behandlinger med akupunktur og zoneterapi, mærkede jeg efterhånden mere ro i min alt for stressede krop og nervesystem.

Susanne har på en yderst professionel, empatisk og effektiv måde rettet op på ubalancer i min krop, inklusiv stressreduktion og jeg har efter få behandlinger mærket en betydelig forskel.

Derudover fik jeg altid gode råd og værktøjer med hjem, så dermed følte jeg, at jeg selv kunne bidrage til større velvære. Det lykkedes at opnå graviditet. Og jeg er overbevist om, at de behandlinger jeg modtog hos Susanne har gjort dette muligt.
Jeg vil klart anbefale andre kvinder at opsøge Susanne, da fertilitetsbehandling og barnløshed er en opslidende og krævende proces.

Jeg har været så glad og taknemmelig for mit forløb, at hvis der blev mod på en nummer to engang. Så vil jeg opsøge Susanne igen og prøve hendes metoder frem for medicinsk fertilitetsbehandling.

Jeg vil klart anbefale andre kvinder at opsøge Susanne, da fertilitetsbehandling og barnløshed er en opslidende og krævende proces.

Gravid med akupunktur

Kan jeg få effekt af 1 akupunktur behandling?
Nej du kan ikke få en effekt af en behandling. Typisk kræver det en serie behandlinger og det afhænger af din alder, din fysiske og psykiske tilstand samt hvor længe du har kæmpet med barnløshed.

Medicins behandling spiller også en rolle. Som udgangspunkt vejleder jeg dig omkring dit forløb efter første behandling.

Kan din behandling hjælpe trods jeg har kæmpet i flere år?
Ja, min behandling kan godt hjælpe dig, men jeg kan ikke give dig en garanti. Jeg har haft flere kunder som er blevet gravid i samspil med medicinsk behandling efter flere års kamp.

Flere års kamp sætter spor i kroppen, så her handler det om af få så meget balance i kroppen igen, at din krop kan blive klar til næste medicinske forsøg.

Ufrivillig barnløshed giver kronisk stress og et konstant følselsmæssigt pres.

Forskning viser at kvinder som kæmper flere år med at opnå graviditet, bliver fanget i en kronisk stresstilstand. Derfor er det vigtigt at bruge alle de værktøjer som er nødvendige for at eliminere stress.

Barnløse par oplever hver måned fysisk og psykisk stress, og et følelsesmæssigt pres som får betydning får stressniveauet.

Et indre håb tændes hver måned, og samtidig ligger angsten i underbevidstheden og skuffelsen kommer, når graviditeten udebliver.

Gravid med akupunktur

Mit navn er Susanne Jensen.

Jeg har store empati og forståelse for din ulykkelige situation, netop derfor møde jeg dig som det hele menneske du er.

Du kan føle dig tryg og afslappet hos mig, og jeg vil nyde at hjælpe dig med, at få din krop i balance, så du kan blive gravid.

Du kan læse mere om min behandling til ufrivillig barnløshed her

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 29260956, og høre om dine muligheder for, at opnå graviditet med akupunktur.