Lær dig selv, at kende og gør det ubevidste bevidst, så du ikke lader dit ubevidste sind styre dit liv

Din krop husker alt, derfor er det klogt, at kende din fortid og dine ubevidste programmer som ligger skjult i dit sind. Dit ubevidste sind rummer livets nye muligheder, som kan berige dit liv i overgangsalderen.

Dit ubevidste sind styrer 97% af dit liv. Derfor er det værdifuldt, at opdage hvor meget dit sind og dine ubevidste programmer styrer dit liv, så du ikke fortsætter af samme sti midt i livet.

Når du udvider din bevidsthed omkring sig selv, får du indre fred og frihed til at være dig selv. Du får adgang til nye handlemuligheder, som er værdifulde for dig midt i livet. Det giver dig mod til, at udvikle dig og stole på, at en sund livsstil er den bedste investering i dig selv.

Gør overgangsalderen til den bedste periode i dit liv

Gør det ubevidste bevidst og slip fortidens spor, blind spots og skygger, som holder dig tilbage fra at leve livet her og nu. Lær dig selv, at kende, så du kan udnytte alle dine unikke evner til, at opnå et sundt og energifyldt liv.

Overlevelsesstrategien har styret (næsten) hele mit liv, fordi min barndom har været præget af chok og traumer. Det betyder jeg har levet med usynlig stress i nervesystemet næsten hele mit liv.

Jeg måtte slippe fortidens ubevidste programmer, følelser og handlemønstre, så jeg kunne åbne for min sande natur og genfinde glæden og succesboblerne i mit indre fra et nyt og bedre sted i livet.

Når du kender din fortid er det meget nemmere, at ligge alle våben ned mod dig selv og åbne dig for livets nye muligheder. Uden at kende min fortid kunne jeg ikke ændre min fremtid og gøre overgangsalderen til den bedste periode i mit liv.

Vil du også gøre overgangsalderen til den bedste periode i dit liv, så du kan stå stærkt i dig selv?

Vil du lære dig selv, at kende og udnytte dine unikke evner på et sundt energifyldt liv, hvor du kan folde dig selv ud og leve et liv i frihed?

RESET livsstilsprogram for kvinder i overgangsalderen