FORYNGELSESKUR

TAB OP TIL 4,5 KILO PÅ KUN 7 DAGE

 

Relax – Release

Fladere mave

Mere energi

Bedre velære

Mere overskud

 

Relax – Release er en foryngeelseskur og et onlinekursus, som trin for trin viser dig, hvordan du hurtigt kan slippe mavedellen, få mere energi og forynge dig selv

På dette onlinekursus lærer du, hvordan du endelig får en flad mave hurtigt, slipper hedeture og løfter din energi og dit mentalt overskud.

$

Forny dig selv med nye sunde vaner, der giver dig mere energi, mindre vægt, bedre velvære og overskud.

$

Lær hvordan du kan regenerer dig selv med et pusterum, som gør dig mere afslappet og fri for de overflødige kilo på mavebæltet.

$

Skru op for kærlig omsorg til dig selv, og mærk hvordan du på kun 7 dage får mere ro, bedre. fordøjelse, bedre søvn og livskvalitet.

Relax - Realase - Får mere energi, fladere mave og mærk hvor skønt du kan få det på kun 7 dage, selvom du er i overgangsalderen

Foryng dig selv og forestil dig, at opnå det her på kun 7 dage:

N

Et vægttab op til 4 kilo 

N

En fladere slankere mave

N

Et tab helt op til 30 centimeter rundt om maven 

N

Du får en skøn nattesøvn og slipper for hedeture, det gør dig mere frisk og veludhvilet

N

En let, slank og glad krop, så du føler dig levende og energisk.

På mit onlinekursus “Relax – Release” får du ny energi og næring til krop, sind og sjæl – Mærk en livsfornyelse indefra få mere livsglæde og mindre vægt

Relax - Realase - Får mere energi, fladere mave og mærk hvor skønt du kan få det på kun 7 dage, selvom du er i overgangsalderen

Lær, at forynge dig selv på kort tid, med redskaber og viden, der gør livet lettere, sundere og sjovere i overgangsalderen

Z

Viden omkring hvordan gode tarmbakterier påvirker vægten på maven og hvordan du skifter dårlige tarmbakterier ud med gode, så du oplever humøret stiger

Z

Du lærer alt omkring hvordan ” dine humørkirtler” i dine tarme ikke kun får maven flad med også styrker dit immunforsvar og din forbrænding.

Z

Du får de vigtigste nøglen til at sikrer dig en flad mave for altid, så du præcis ved hvordan du altid kan forynge dig selv og slette tidens spor efter en stressperiode, for meget fest og hygge eller hvis “livet rammer dig” og du bliver væltet ud af kurs. 

Er du klar til, at forynge dig selv og mærke lykkehormonerne danse i din krop, så glæden og velværet stiger?

Test dig selv: Er dette kursus det rette for dig?

Z

Jeg vil gerne lære at lave mad, som får stresshormonerne væk og får lykkehormonerne frem i min fordøjelse, så min mave bliver flad hurtigt.

Z

Jeg vil gerne have slippe fri af stresshormoner, som lokker mig i sukkerfælden og skaber ubehag i min fordøjelse og skader min tarmflora og mit humør.

Z

Jeg vil gerne slippe fri af stresshormoner som kalder på sukkerholdige fødevarer, hvidt brød og for megt kaffe og som på den lange bane kan få Candida-svampen i min krop til at vokse.

Candida-svampen vokser desværre i dine tarme, hvis stresshormonet kortisol er for højt og du fylder din krop med ovenstående, så kan den virkelig formere sig og skabe mange andre ubalancer, desværre, men det er sandheden.

Z

Jeg vil gerne lære, hvordan jeg slapper mere af i min krop, så jeg føler mig rolig og afslappet og undgår at ophober og danne for mange stresshormoner, som giver øget vægt og dårlig fordøjelse.

Z

Jeg vil gerne bruge tid på at træne i 7 dage og mærke hvodan jeg sænker kroppens stressniveau, så stresshormonerne kan forlade min krop og gøre min mave mindre.

Z

Jeg vil gerne lave en meditation hver aften når jeg går i seng, som får nervesystemet til at slappe helt af og som gør min søvn bedre så min   min krop udrenser optimalt mens jeg sover.

Mit onlinkit “Relax – Release” er en hurtig genvej til, at forynge dig selv

Så nemt er det: 

 Mit online-sæt indeholder de 3 vigtigste redskaber til at regenerere dig selv fysisk og mental med:

7 dages kostplan, 7 dejlige yogavideoer og meditation

Let, sund og lækker mad som sparker dine stresshormoner ud af kroppen og får dine lykkehormoner til at danse i din krop.

Du spiser maven flad med helt naturlig mad og får en skræddersyet kostplan så du ved 100%, hvad du skal spise fra morgen til aften alle 7 dage for at forynge dig selv.

Du får 7 yogavideoer, så du lærer at mærke dig selv gennem kroppen og forstå hvordan kroppen giver slip på stresshormonerne når du bringer dig selv i en skøn hvile tilstand. På den både bliver du også bevidst om din indre verden af tanker og følelser, så du kan genvinde din naturlige tilstand af balance.

Med meditation bringer du dit sind i hvile og får nervesystemet til at slappe af, så kroppen kan give slip på stres, pres, og bekymringer. Du mærker hvor kraftfuldt dit åndedræt forbinder krop, sind og sjæl og hvordan din krop kommer med skønne lyde og vibrationer når du vækker den til live.

Ekstra bonus 7 podcast med små kærlige råd, som du nemt kan integrede i din hverdag.

Lær at udnytte din tid og dine ressourcer, så du kan optimere dit velvære uden, at bruge en masse ekstra tid.

Masser af viden, som giver dig en lettere, sundere og gladere krop.

Kærlig råd som gør overgangsalderen sundere, sjovere og bedre uden en masse ekstra tid

Dette kursus er baseret på over 20 års erfaring som professionel zoneterapeut og akupunktør

Din underviser på kurset Relax – Release slankespecialist og træningspecialist Susanne Jensen

Susanne har over 20 års praktisk erfaring med at hjælpe kvinder med vægttab, både med akupunktur, kost og med over 30 års trænings erfaring har hun hjulpet et utal af kvinder.

Susanne har speciale i kvindekroppe i overgangsalderen og efter hun selv er mist i livet, er det kun kvinder i overgagsalderen hun hjælper nu.

Susanne har en evne til at ramme de fleste med hendes pædagogisk tilgang til både kroppen og livet. Med hendes altid positive energi  smitter hun og løfter alle med åbne arme og et åbent sind. Hun sætter altid ind med 100% støtte, hjælp og opbakning på hendes onlineforløb.

Hun har behandlet tusindvis af kunder med zoneterapi og akupunktur gennem 20 år.  Hendes mange års erfaring i kropsterapi er baggrund for hun lavet dette onlinekursus, hvor du lærer at behandle dig selv.

Du får alle hendes redskaber, så du selv aktivt og hurtigt kan komme i gang, uden en eneste akupunktur-behandling hos hende.

Hun har undervist tusindvis af kursister i hele Odense gennem hendes 30 år som personlig træner og har udviklet et særlig træningsprogram efter kroppens forandringer i overgangsalderen.

Her får du altså en underviser og en moden kvinde, som selv har mærket alle symptomerne da hun landede i overgangsalderen.

 Lene tabte 4 kilo og fik mere livsglæde og velvære på kun 7 dage

Din investering i at få øjeblikkelig adgang til alt er …

Kun 1499 kroner

Alt ligger klar til dig – lige til at downloade nu og her. Du få tilsendt en faktura og et personligt login, så du kan se alt materialet med det samme.

Kom i gang med det samme og lær de nye spilleregler, som giver dig lethed, velære og en slank mave hurtigt.

Du kan være i gang om 5 minutter.

Når du har købt og betalt ligger alt klar online til dig

N

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig

N

Alt, hvad du skal vide for at opnå en flad mave på 7 dage, samt hæve din energi, velvære og glæde ligger klart til dig i et lukket forum.

N

Det er pakket og klar til dig, så du kan gå i gang når du har købet mit onlinekursus flad mave på 7 dage.

N

Du får adgang til en kostplan, som fortæller dig, hvad du må spise fra morgen til aften i alle 7 dage. Og bare roligt det er helt almindelig mad, som kan købes i alle supermarkeder.

N

Alt undervisning ligger klar til dig, så du ved hvilken yogaøvelse du skal lave fra start til slut. Og der ligger en skøn meditation, som lærer dig, at give slip på stress, pres og bekymringer, så du kan få din livesenergi til at blomstre på ny.