Flad mave på 7 dage er et onlinekursus som trin for trin viser dig hvordan du med min foryngende udrensningskur får en flad mave og en god fordøjelse, skræddersyet til dig som vil slette tidens spor af stresshormoner og ubehag i din fordøjelse.

På dette onlinekursus lærer du, hvordan du endelig får en flad mave hurtigt, og hvordan du sletter tidens spor af stress, pres og bekymringer så du kan forynge kroppen og øge dit velvære, uden en eneste mavebøjning. 

$

Kæmper du en brag kamp med at få maven flad uden held?

$

Så kan jeg fortælle dig du er langt fra alene, mange kæmper forgæves med at få den flade mave de drømmer om.

$

At skrue op for træningsmængden og at sulte dig selv får ikke maven flad. TVÆRTIMOD.

Lad min fortælle dig at vejen til en flad mave ikke kun handler om kost og træning, men om stresshormoner, din fordøjelse og dit lymfesystem.

Har du for længe glemt dig selv eller i en periode haft lidt for meget fart på livet, så stress, pres og bekymringer har sat spor i din krop?

Så er din krop meget følsom både overfor stress, pres og bekymringer, som betyder den reagere lynhurtigt ved at danne stresshormoner, som både mærkes og ses på maven, som øget vægt.

KORT SAGT: så bliver din mave bliver tykkere og din fordøjelse bliv sat ud af spil på grund af for mange stresshormoner i kroppen, som både nedsætter din forbrænding, ødelægger din fordøjelse og gør dit lymfesystem svagt.

Det findes heldigvis en vej til at få stresshormonerne ud af kroppen, som gør din fordøjelse glad og dit lymfesystem aktivt igen.

Min foryngende udrensningskur er netop skræddersyet til det formål, her siger du farvel til stresshormoner, dårlig fordøjelse og sætter dit lymfesystem i gang med at rydde op efter tidens spor af stress, pres og bekymringer så maven bliver flad hurtigt og velværet stiger.

Alt for mange kvinder knokler hver dag med få en flad mave i træningscentret og oplever det her: 

Z

Deres mave bliver ikke mindre og mavefedtet bliver hængende lige meget hvad de gør 

Z

De føler sig ofte oppustet og har ubehag i fordøjelse, som giver dem følelsen af øget vægt 

Z

De er ofte frustreret over mave ikke vil forsvinde, selv om de føler de lever sundt og fornuftigt 

Z

Mange oplever maven vokser og fordøjelsen går helt i stå, så velværet forsvinder

Hvis du kan genkende dig selv, så ved jeg præcis hvordan det føles, netop derfor bruger jeg selv min foryngelseskur som en pauseknap, når jeg min krop fortæller mig jeg skal stoppe op.

Kroppen snakker til dig hele tiden, og måske er du slet ikke bevidst om alt det den fortælle dig, men det bliver du nu.

Kroppen har sit helt eget sprog og derfor ved jeg selv helt præcis, når det er tiden til at slå bremsen i.

Min mave vokser, min fordøjelse går i stå, jeg bliver hævet og får ubehag i min fordøjelse, så der er kun en vej.

At trykke på pauseknappen og trække alt min energi hjem til mig selv. Og du kan gøre det samme med min 7 dages foryngelsekur.

På dette kursus lærer du blandt andet:

N

Hvordan du bliver bedre til at forstå kroppens sprog, så du ved hvornår det er tiden til at trykke på PAUSE

N

At spotte synlig og usynlig stress, og hvordan du slipper af med stress i både kroppen og sindet

N

Hvordan du bringer dit sind i hvile og regenerere dig selv fysisk og mental med kost, mediation og yoga

N

Hvordan du slipper af med stresshormonerne i din fordøjelse og hvordan dit lymfesystem rydder op, så maven bliver flad

N

At lette presset og strenge krav til dig selv, og bruge mere tid på din egenomsorg

“Flad mave på 7 dage” er til dig som ikke er vant til at tænke på din krop som en helhed, dig som gør en masse uden at opnå resultater – og til dig som gerne vil lærer hvordan du får en flad mave på kort tid, med den helt rette omsorg for kroppen og dig selv. 

 

Z

Er du i tvivl om hvordan du får en fladere mave og mere velbehag i din fordøjelse og vil du gerne lære hvordan?

Z

Længes du efter at få en flad mave som gør du oplever bedre fordøjelse, humør og velvære hele dagen

Z

Brænder du efter at få mere viden omkring, hvordan stress, pres og bekymringer sætter spor i både krop og sind, så maven vokser samt hvordan du kan fjerne det igen?

Z

Savner du ideer til hvordan du via kost, træning og metal afstressning kan få maven flad uden en eneste mavebøjning?

På mit onlinekursus “Sådan får du en flad mave” viser jeg dig trin for trin hvordan du giver slip på stresshormoner i din fordøjelse og dit sind så maven skrumper, inklusiv ……….

Z

Viden omkring hvordan gode tarmbakterier påvirker vægten på maven og hvordan du skifter dårlige tarmbakterier ud med gode, så du oplever humøret stiger

Z

Du lærer alt omkring hvordan ” dine humørkirtler” i dine tarme ikke kun får maven flad med også styrker dit immunforsvar og din forbrænding.

Z

Du får de vigtigste nøglen til at sikrer dig en flad mave for altid, så du præcis ved hvordan du altid kan forynge dig selv og slette tidens spor efter en stressperiode, for meget fest og hygge eller hvis “livet rammer dig” og du bliver væltet ud af kurs. 

Er du klar til at lære hvordan du får en flad mave på 7 dage og mærke hvor  hurtigt du kan slippe fri af stresshormoner og få lykkehormonerne frem, så glæden og velværet stiger.

Test dig selv: Er dette kursus det rette for dig?

Z

Jeg vil gerne lære at lave mad, som får stresshormonerne væk og får lykkehormonerne frem i min fordøjelse, så min mave bliver flad hurtigt.

Z

Jeg vil gerne have slippe fri af stresshormoner, som lokker mig i sukkerfælden og skaber ubehag i min fordøjelse og skader min tarmflora og mit humør.

Z

Jeg vil gerne slippe fri af stresshormoner som kalder på sukkerholdige fødevarer, hvidt brød og for megt kaffe og som på den lange bane kan få Candida-svampen i min krop til at vokse.

Candida-svampen vokser desværre i dine tarme, hvis stresshormonet kortisol er for højt og du fylder din krop med ovenstående, så kan den virkelig formere sig og skabe mange andre ubalancer, desværre, men det er sandheden.

Z

Jeg vil gerne lære, hvordan jeg slapper mere af i min krop, så jeg føler mig rolig og afslappet og undgår at ophober og danne for mange stresshormoner, som giver øget vægt og dårlig fordøjelse.

Z

Jeg vil gerne bruge 7 minutter hver dag på simple yogaøvelser, som sænker kroppens stressniveau så stresshormonerne kan forlade min krop og gøre min mave mindre. 

Z

Jeg vil gerne lave en meditation hver aften når jeg går i seng, som får nervesystemet til at slappe helt af og som gør min søvn bedre så min   min krop udrenser optimalt mens jeg sover.

Forstil dig det her på kun 7 dage:

N

Et vægttab op til 4 kg

N

En fladere slankere mave

N

Et tab helt op til 30 centimeter rundt om maven 

N

Du sover bedre og vågner veludviklet

N

Du føler dig sundere, friskere og mere energisk

Foryngelseskuren du kommer til, at elske fordi du kan bruge den igen og igen, når du trænger til en pause fra hverdages stress og jag og skal  sletter tidens spor af stress, pres og bekymringer.

 

Med flad mave online på 7 dage får du et online-sæt, hvor jeg viser jeg dig trin for trin hvordan du en gang for alle kan slippe af med stresshormoner som ødelægger kroppen indefra.

 Tro mig, du mærker hurtigt hvilken mad som slukker for ildebranden og hvordan du ved at bringe ro i sindet, får kroppen til at slippe både stresshormoner og overskydende fedt på maven.

 Mit online-sæt indeholder de 3 vigtigste redskaber til at regenerere dig selv fysisk og mental med:

Kostvejledning, meditativ yoga og meditation

Let, sund og lækker mad som sparker dine stresshormoner ud af kroppen og får dine lykkehormoner til at danse i din krop.

Du spiser maven flad med helt naturlig mad og får en skræddersyet kostplan så du ved 100%, hvad du skal spise fra morgen til aften alle 7 dage for at forynge dig selv.

Med meditativ yoga lærer du at mærke dig selv gennem kroppen og forstå hvordan kroppen giver slip på stresshormonerne når du bringer dig selv i en skøn hvile tilstand. På den både bliver du også bevidst om din indre verden af tanker og følelser, så du kan genvinde din naturlige tilstand af balance.

Med meditation bringer du dit sind i hvile og får nervesystemet til at slappe af, så kroppen kan give slip på stres, pres, og bekymringer. Du mærker hvor kraftfuldt dit åndedræt forbinder krop, sind og sjæl og hvordan din krop kommer med skønne lyde og vibrationer når du vækker den til live.

Dette kursus er baseret på 20 års professionel kropsterapi 

Din underviser på kurset flad mave på 7 dage er slankespecialist og livsstilsterapeut Susanne Jensen 

Susanne har 20 års praktisk erfaring med at hjælpe kvinder med vægttab og så har hun speciale i træning for kvinder gennem 30 år.

Susanne har en evne til at ramme de fleste med hendes pædagogisk tilgang til både kroppen og livet. Med hendes altid positive energi  smitter hun og løfter alle med åbne arme og et åbent sind. Hun sætter altid ind med 100% støtte, hjælp og opbakning på hendes onlineforløb.

Hun har behandlet tusindvis af kunder med zoneterapi og akupunktur gennem 20 år, og med hendes mange års erfaring i kropsterapi har hun lavet dette onlinekursus, hvor du lærer at behandle dig selv, med alle de redskaber du selv aktivt og hurtigt kan komme i gang med, uden en eneste kropsbehandling hos hende.

Hun har undervist tusindvis af kursister i hele Odense gennem hendes 30 år som personlig træner og har udviklet et særlig træningsprogram efter hvordan kroppen reagere på både stress, pres og bekymringer. 

Her får du altså en underviser og en moden kvinde, som selv har mærket alle symptomerne og også har behov for en pauseknap en gang i mellem, når livet ikke helt køre som planlagt og selv oplever kroppen kalder på hjælp. 

Sådan foregår kurset

Flad mave på 7 dage er et onlinekursus

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til Odense for at deltage.

Bor du i København, Århus, Vejle, Silkeborg eller et helt andet sted i Danmark, så kan du altså deltage i “flad mave på 7 dage.

Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så er du i gang. Alt du skal gøre er, at læse hvilken madvarer der skal købes ind og gøre dig klar til udrensningskuren.

Når du først og har købt og betalt kurset, så har du fri adgang til det hele og kan gå i gang med at lytte til meditationen og yogaprogrammerne, som ligger på lydfiler og videoer i et lukket forum og blot venter på dig.

Alt materialet er dit til evig tid, så du kan bruge det hele igen og igen – og alle de gange, du vil.

Din investering i at få øjeblikkelig adgang til alt er …

 

KUN 1100 kroner

Alt ligger klar til dig – lige til at downloade nu og her

 

Få mine 3 små selvforkælende videoer med som BONUS

Dit lymfesystem er general i kroppen og skal sørge for, at rydde op i kroppens affaldsstoffer og væsker. Det er kroppens naturlige detox system. Et velfungerende lymfesystem betyder lymfevæsken kan flyde frit, så du taber dig nemt.

Med mine 3 små videoer kan du se, lære og komme i gang med at skaber cirkulation, flow og energi i dit lymfesystem så du:

Forynger dig selv og hjælper din krop med at slippe fri af både stress, pres og bekymringer som har sat sig i depot i din krop.

Åben for dit enegiflow

Med gode effektive akupunkturpunker og blid lymfemassage, viser jeg dig hvordan du får kroppen til, at åbne sig og give slip. Så du vinker hurtig farvel til væske og affaldstoffer som har sat sig i depot i din krop.

Foryng din hud

Ømhed i dit bindevæv er tegn på ophobninger af affaldsstoffer, og gør huden bulet og ujævn. Her viser jeg dig, hvor nemt det er, at vinke farvel til appelsinhud og slap hud.

Slet tidens spor og få ny ansigtsglød

Ansigtet er kroppens spejl, og med 10 minutters skøn japansk lifting og hovedbundsmassage, kan du slette tidens spor og påvirke hele kroppen, og forynge din ansigtsglød. Sig god nat og sov godt.

Er du klar til at lære hvordan du får en flad mave hurtigt, uden en eneste mavebøjning.

Du kan være i gang om 5 minutter –

Når du har købt og betalt ligger alt klar online til dig

N

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig

N

Alt, hvad du skal vide for at opnå en flad mave på 7 dage, samt hæve din energi, velvære og glæde ligger klart til dig i et lukket forum.

N

Det er pakket og klar til dig, så du kan gå i gang når du har købet mit onlinekursus flad mave på 7 dage.

N

Du får adgang til en kostplan, som fortæller dig, hvad du må spise fra morgen til aften i alle 7 dage. Og bare roligt det er helt almindelig mad, som kan købes i alle supermarkeder.

N

Alt undervisning ligger klar til dig, så du ved hvilken yogaøvelse du skal lave fra start til slut. Og der ligger en skøn meditation, som lærer dig, at give slip på stress, pres og bekymringer, så du kan få din livesenergi til at blomstre på ny.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!