Sådan skifter du træthed ud med energi og overskud, så du taber dig 

 

Trin for trin strategien der sikrer dig 

 

 Et vægttab op til 4,5 kilo

Fladere mave

Mere energi

Bedre velære

Mere overskud

 

“Relax – Release” er en 7 dages online challenge, som trin for trin viser dig, hvordan du får kickstartet en sundere slankere og bedre livsstil

På kun 7 dage får du alt det du behøver for, at kickstarte en sundere slankere og bedre livsstil. Du lærer overgangsalderens nye strategier, så du kan slippe overvægten, mavedellen, væskeophobninger, hedeture og træthed.

$

Forny dig selv med nye sunde vaner, der giver dig mere energi, mindre vægt, bedre velvære og mentalt overskud.

$

Lær hvordan du kan regenerer dig selv med et pusterum, som gør dig mere afslappet og fri for de overflødige kilo på mavebæltet.

$

Skru op for kærlig omsorg til dig selv. Mærk hvordan du på kun 7 dage bliver mere fredfyldt, afslappet, opnår bedre fordøjelse, bedre søvn og livskvalitet.

$

Start i dag og mærk de skønne fordele på kun 7 dage!

Relax - Realase - Får mere energi, fladere mave og mærk hvor skønt du kan få det på kun 7 dage, selvom du er i overgangsalderen

Vil du opnå det her på kun 7 dage:

N

Et vægttab op til 4 kilo

N

En fladere slankere mave

N

Et tab helt op til 30 centimeter rundt om maven

N

Du får en skøn nattesøvn og slipper for hedeture, det gør dig mere frisk og veludhvilet

N

En let, slank og glad krop, så du føler dig levende og energisk.

På min 7 dages challenge “Relax – Release” får du ny energi, livsglæde og en slankere sundere krop

Relax - Realase - Får mere energi, fladere mave og mærk hvor skønt du kan få det på kun 7 dage, selvom du er i overgangsalderen

Få redskaber og viden, der gør livet lettere, sundere og bedre i overgangsalderen

Z

Viden omkring hvordan gode tarmbakterier påvirker vægten på maven. Lær hvordan du skifter dårlige tarmbakterier ud med gode, så du oplever humøret stiger og maven skruper.

Z

Du mærker hvordan ” dine humørkirtler” i dine tarme ikke kun får maven flad, men også styrker dit immunforsvar og din forbrænding.

Z

Du får de vigtigste nøgler, som sikrer dig en fladere mave for altid. Du mærker hurtigt, hvordan du får mere overskud og energi, når du spiser dit blodsukker stabilt. 

Vil du mærke lykkehormonerne danse i din krop, så glæden og velværet stiger?

Test dig selv: Er dette kursus det rette for dig?

Z

Jeg vil gerne lære, at lave mad som får stresshormonerne væk og lykkehormonerne frem i min fordøjelse. Så jeg både får en fladere mave, bedre fordøjelse og mere energi hurtigt.

Z

Jeg vil gerne slippe fri af stresshormoner, som lokker mig i sukkerfælden og skaber ubehag i min fordøjelse. Jeg vil gerne have en sund tarmflora og bedre humør.  

Z

Jeg vil gerne slippe fri af stresshormoner som kalder på sukkerholdige fødevarer, hvidt brød og for megt kaffe. Og som på den lange bane kan få Candida-svampen i min krop til at vokse.

Candida-svampen vokser desværre i dine tarme, hvis stresshormonet kortisol er for højt og du fylder din krop med ovenstående, så kan den virkelig formere sig og skabe mange andre ubalancer, desværre, men det er sandheden.

Z

Jeg vil gerne lære, hvordan jeg slapper mere af i min krop, så jeg føler mig rolig. afslappet og fredfyldt i mit indre. Jeg vil gerne undgår, at ophobe og danne for mange stresshormoner og affaldstoffer, som giver øget vægt, træthed og dårlig fordøjelse.

Z

Jeg vil gerne bruge tid på at træne i 7 dage og mærke, hvodan jeg sænker kroppens stressniveau, så stresshormonerne kan forlade min krop og gøre min mave mindre.

Z

Jeg vil gerne lave en meditation hver aften, som får nervesystemet til at slappe helt af. Jeg vil gerne have en dyb rolig nattesøvn og udnytte kroppens naturlig energikilde til mere energi og overskud.  

 “Relax – Release” giver dig trin for trin strategien til en lettere, sundere og bedre livsstil

Så nemt er det: 

 Med de 3 vigtigste redskaber, lærer du hvordan du transformere dig selv fysisk og mentalt:

Du modtager 7 dages kostplan, 7 unikke træningsvideoer og en dejlig meditation

Let, sund og lækker mad som får dine lykkehormoner til, at danse i din krop.

Du spiser maven flad med helt naturlig mad og får en skræddersyet kostplan. Du ved 100%, hvad du skal spise fra morgen til aften alle 7 dage for, at opnå en sundere, lettere og slankere krop.

Du får 7 træningsvideoer, så du får skabt kontakt til dig selv og din krop. Du lærer, at mærke dig selv og forstå hvor unik din krop er.  Du bliver bevidst om din indre verden af tanker og følelser, som nedsætter din livskraft.

Med meditation bringer du dit sind i hvile. Du får ro på nervesystemet, så kroppen kan give slip på stres, pres, og bekymringer. Du mærker hvor kraftfuldt dit åndedræt løfter din QI overalt i krop og psyke.

Ekstra bonus 7 podcast med små kærlige råd, som beriger dit liv

Lær at udnytte din tid og dine ressourcer, så du kan optimere dit velvære uden, at bruge en masse ekstra tid.

Masser af viden, som giver dig en lettere, sundere og gladere krop.

Kærlig råd som gør overgangsalderen sundere, sjovere og bedre uden en masse ekstra tid

Dette kursus er baseret på 25 års erfaring som professionel zoneterapeut og akupunktør

Din underviser på 7 dages challenge “Relax – Release” er livsstilsmentor og træningspecialist Susanne Jensen

Susanne har 25 års praktisk erfaring med at hjælpe kvinder med vægttab, både med akupunktur, kost og med 35 års trænings erfaring har hun hjulpet et utal af kvinder.

Susanne har speciale i kvindekroppen i overgangsalderen. Hun hjælper primært kvinder midt i livet med et stressfrit, slankere og bedre liv. 

Susanne har en evne til at ramme de fleste med hendes pædagogisk tilgang til både kroppen og livet. Med hendes altid positive energi  smitter hun og løfter alle med åbne arme og et åbent sind. Hun sætter altid ind med 100% støtte, hjælp og opbakning på hendes onlineforløb.

Hun har behandlet tusindvis af kunder med zoneterapi og akupunktur gennem 25 år.  Hendes mange års erfaring i kropsterapi er baggrund for hun lavet dette onlinekursus, hvor du lærer at skabe balance i dig selv fysisk og mentalt.

Du får alle hendes redskaber, så du selv aktivt og hurtigt kan komme i gang, uden en eneste akupunktur-behandling hos hende.

Hun har undervist tusindvis af kursister i hele Odense gennem hendes 35 år som personlig træner og har udviklet et særlig træningsprogram efter kroppens forandringer i overgangsalderen.

Her får du altså en underviser og en moden kvinde, som selv har mærket alle symptomerne da hun landede i overgangsalderen.

 Lene tabte 4 kilo og fik mere livsglæde og velvære på kun 7 dage

Din investering i min 7 dages challenge, hvor du lærer alle mine hemmeligheder til en sundere, slankere livsstil

Kun 799 kroner

Når du har købt din plads får du tilsendt en faktura og et personligt login til alt materialet og kan gå i gang med det samme.