Ser din krop hellere ikke ud, som du drømmer om?

Så skyd genvej og få en kropsforvandling du elsker.

Der findes heldigvis en naturlig løsning, så du kan skyde genvej til den krop du drømmer om, hvor du slipper for kniv, narkose, hævelser, blå mærker og sygemelding.

Med kosmetisk fedtbehandling slipper du nemt af med topmaven og genstridigt mavefedt så du får en fladere, slankere mave du elsker?

Kosmetisk fedtbehandling “DRÆBER” dine fedtceller og fjerne genstridige fedtdepoter effektivt, hurtigt og permanet så du får en flot kropsforvandling.

Min fedtbehandling slår alt, hvad du overhovedet kan forestille dig indenfor naturlig kropsforvandling og du kan glæde dig over de resultater du kan opnå helt uden kniv. 

Her møder du ikke blot en fedtfrysningsmaskine og får et quickfix. Tværtimod, så jeg holder dig i hånden og hjælper din krop gennem hele processen skridt for skridt og laver et fedtfrysningforløb skræddersyet til dig.

Fedtfrysning sådan kan du få fjernet dit mavefedt i Odense på Fyn

Lone 52 år, fik sin figur og talje tilbage med fedtfrysning og vægttab

Farvel til 15,8 kg og en flot fedtfri mave, hun elsker og er stolt af.

Efter et vægttab på 20 kg, blev mit mavefedt hængende, med fedtfrysning har jeg fået figuren tilbage og kan hoppe i mine ynglingsbukser igen.

Jeg er super glad for mit resultatet og for Susanne´s hjælp, som betyder jeg føler mig slank og lækker igen.

Ville du ønske du kunne forvandle din krop så du føler dig sund, slank og lækker uden du skal under kniven for at blive glad igen?

Så er du langt fra alene.

Her hos Total Bodyzone i Odense har jeg hjulpet flere 1000 kvinder med at slippe af med topmaven, de irriterende mavedeller og stædige fedtdepoter, så de har fået den krop de drømmer om helt naturligt.

Så det er også muligt for dig, at få en flottere, slanker og mere fedtfri mave, eller mindre dansehåndtag, uden du skal lægge dig under kniven og betale for en fedtsugning.

Z

Du har naturligvis næsten allerede prøvet alt, men intet virker og mavefedtet vil ikke forsvinde lige meget hvad du gør.

Eller også har du ikke – men vil gerne have hjælp til hvordan du hurtigt og effektivt kan slippe af med topmaven med topmoderne og effektiv fedtbehandling.

Z

Måske har du forsøgt at træne mavefedtet væk uden resultat og er ved at miste din tålmodighed fordi du føler du knokler forgæves.  

Z

Eller allerværst: Du har knoklet både med kosten og træning og ingenting ændre sig, mavefedtet bliver hængende.

Z

Måske er du “BARE” oppe i mod naturens forfald hvor fedtet flytter sig til maveregionen og ønsker at forynge dig selv, så du føler dig lækker og godt tilpas med din krop og figur.

Uanset hvad dit problem er så er du ikke alene, stort set alle kvinder kæmper med mavefedtet, desværre. Men hør her, du kan nemt få en flot slank fedtfri mave med min kosmetiske fedtbehandling, uden du skal knokle overhovedet.

Jeg kan fortælle dig:

Du kan ikke punktforbrænde fedt, men der er mange årsager til du ikke kan forbrænde det stædige mavefedt. Det er netop her jeg er specialist og kan hjælpe dig med at punktfjerne fedtet lokalt. Samtidig får du knækket koden til, hvorfor netop din krop lager mavefedt, så du efterfølgende får en bedre fedtforbrænding.

Her skal du ikke tænke på at træne fedtet væk, fedtet dør permanet.

Men alt træning sikre dig en smukkere, slankere figur, højre forbrænding og flottere kropsholdning, trods der er områder på kroppen hvor fedtet bliver hængende.

Jeg vil gerne her igennem udtrykke en stor tak for en meget fin behandling og en suveræn rådgivning. Det har været det hele værd og har betydet – ud over mit vægttab – en ændring af min adfærd omkring specielt kost, men også nogle redskaber til at komme godt videre.

Jeg vil varmt anbefale dig og dine behandlinger til andre

Med venlig hilsen Vagn 

Få en sund, slank fedtfri mave på rekordtid. Når fedtcellerne er dræbt kommer de ikke igen, så her får du altså en kropsforvandling som holder.

Kunne det her være dig:

N

Længes du efter en flottere slankere mere fedtfri mave eller er hofterne blevet for stor, så du ikke føler dig godt tilpas i dit tøj og din krop?

N

Drømmer du om at slippe af med mavedellen fordi den er blevet for stor og fyldig og ikke passer til resten af din krop?

N

Ville du ønske du kunne forvandle din krop så du føler dig sund, slank og lækker uden du skal lægge dig under kniven for at blive glad igen?

N

Længes du efter at hoppe i dine ynglingsbukser og mærke de sidder fantastisk, så du stråler og smiler foran spejlet.

 Min fedtfrysning er meget mere end behandling af dit ydre fedtvæv, fordi din krop er en helhed, så her behandler jeg også de bagvedligende årsager til du har svært ved at forbrænde dit mavefedt.

Med min kosmetiske fedtbehandling kan du sætte turbo på din kropsforvandling og få den krop du drømmer om helt naturlig, nemt og hurtigt. 

Z

Fedtfrysning er naturlig kropsforvandling, som hjælper dig af med genstridige fedtdepoter, uden smerte kemi eller kirurgi

Z

Med fedtfrysning kan du sige farvel til seje fedtdepoter på maven og hofterne så du opnår en kropsforvandling præcis, hvor de lokale fedtceller bliver dræbt, Føl dig slank, lækker og veltilpas i din krop og dit tøj. 

Z

Fedtfrysning er den absolut mest naturlige, effektive og billigste – måde, du kan slippe af med seje genstridige fedtdepoter dig på.

Z

På kort tid kan du opnå dramatiske resultater og få en krop du elsker.

Med kosmetisk fedtbehandling kan du få den krop du drømmer om.

Let, nemt og naturligt kan du slippe af med mavedellen og få en skøn kropsforvandling. Læn dig tilbage og nyd jeg klare opgaven for dig. 

N

Fedtfrysning dræber dine lokale fedtceller – præcis på dit problemområde

N

Ingen narkose, bedøvelse, smerte og ingen sygedag

N

Udviklet af læger og fedmeforskere i USA

N

Antal behandlinger 1-3

N

Du bliver fedtfri, sundere og slankere præcis hvor du ønsker det

Min fedtbehandling er for dig som har lokale fedtdepoter, som gør dig utilfreds med dig selv og din krop – Dig som drømmer om en mere veltrimmet figur og mindre fedt, eller for dig som er i gang med at tabe dig, men oplever vægten ikke forsvinder på maven.

$

Oplever du alderen har sat sine spor og det er ikke helt så nemt at få fedtet væk på kroppen, som da du var yngre?

$

Måske har du haft et stort vægttab hvor fedtmængden har sat sine spor og selv om du er glad for dit vægttab, er du ikke helt tilfreds med din figur, og ville ønske du kunne få en flotter veltrimmet mave.

$

Er du frustreret over du knokler du med din træning uden at opleve mavefedtet bliver mindre? 

$

Længes du efter at blive mere veltrimmet, så du ser sundere og slankere ud?

Med et fedtfrysningsforløb kan du slipper af med topmaven og få en slank fedtfri mave du elsker, uden kniv og kemi helt naturligt og nemt.

Er du klar til at tabe dig?
Fedtfrysning Odense på Fyn
Z

Med fedtfrysning opnår du en permanet fedtreduktion.

Dine fedtceller dør, præcis hvor du får dem frosset, og kommer ikke igen.

Z

På 1 behandling kan du forvente helt op til 30% fedtreduktion, dog skal du forvente 2-3 behandlinger for, at få det bedste resultat.

Z

Dit fedtvæv behandles lokalt med den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning. En cirkulation af høj varme og ekstrem kulde ødelægger dine fedtceller permanent.

Z

Behandlingen er helt uden smerte og uden risiko, og du kan trygt gå på arbejde efterfølgende.

Z

Er du sund, rask og uden nogen form for belastninger i kroppen, vil din krop selv sende de døde fedtceller ud af kroppen.

Z

Behandlingen tager fra 1- 3 timer, afhængig af hvor meget fedt du har.

Fedtfrysning virker det?

Ja det virker, det er den absolut mest naturlige, effektive og billigste – måde, du kan slippe af med seje genstridige fedtdepoter dig på.

På kort tid kan du opnå dramatiske resultater og få en krop du elsker, når du vel at mærke får den helt rette fedtbehandling som passer til dig.

Ikke hvem som helst behandler dig, her får du en ekspert med 20 års erfaring som slankementor og livsstilsterapeut, så du med garanti får den kropsforvandling du drømmer om.

Din behandler er Susanne Jensen, som har behandlet 1000-vis af kvinder, med kosmetisk fedtbehandling, og som har brugt det meste af sit liv på at opbygge erfaring indenfor kropsforvandling med helt naturlige metoder.

Susanne Jensen er ekspert i kvindekroppe og naturlige kropbehandlinger med fokus på behandling af væske, affaldstoffer og fedt.

Hendes 20 års erfaring gør det er 100% gennemtestede teknikker og metoder, der får dig til at glædes over de resultater du kan opnå, naturligt og nemt. Uden kniv, kemi eller medicin.

Her møde du ikke blot en fedtfrysnings-maskiner, Susanne arbejder holistisk og går bag facaden og med både kropscanning og kropsanalyse sikre hun dig de bedste resultater for at opnå en mere fedtfri krop.

Susanne har forsket, udviklet og behandlet 1000 vis af kvinder og mænd med seje fedtdepoter.

Og dermed haft fornøjelse af, at lave mange flotte, slanke fedtfri maver. 

Her får du professionel og kyndig vejledning, så du opnå de beste resultater indenfor naturlig kropsforvandling. 

Din investering i at få den krop du drømmer og en kropsforvandling du elsker med et fedtfrysningsforløb: 

Bemærk priserne er vejledende priser og jeg laver naturligvis et program skræddersyet præcis til dig.

 Book en tid i min kalender til en forundersøgelse eller…….

Ring til mig på 29260956 for en uforpligtende snak.

Er fedtfrysning for alle?

Nej, netop derfor skal du have en forundersøgelse inden opstart af en kosmetisk fedtbehandling hos mig.

Fedt er ikke bare fedt og måske er der andre ubalancer i kroppen, som kan forhindre dig i at få et fantastisk resultat af min kosmetiske fedtbehandling.

Netop derfor skal du have en kropsscanning og forundersøgelse, inde opstart.

Jeg tager ikke opgaver, som jeg ikke kan løse det vil være spild af både din og min tid, samt dine penge.

Pris for forundersøgelse 300 kr. – Naturligvis gratis, hvis du starter behandling hos mig

Vil du have genvejen til at slippe af med topmaven?3 hemmeligheder til en flad mave

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!