Akupunktur til en bedre overgangsalder er naturlig hormonbehandling  uden bivirkninger og kunstig hormonterapi, som hjælper dig fri af træthed, svede/hedeture og humørsvingninger, og andre ubehag som kan følger med overgangsalderen.

klimakteriet forandre dit liv og du træder ind i en ny livsfase, men du behøver ikke at rive 5- 10 år ud af kalderen på grund af hormonelle ændringer. Akupunktur gør de hormonelle forandringer i overgangsalderen nemmere og lettere helt naturligt uden kunstige hormoner og bivirkninger, så du får en bedre overgangsalder.

N

Overgangsalderen kan vi ikke løbe fra og kan strække sig over 5-10 år og er forårsaget af de hormonelle ændringer, der indtræder midt i livet, men med akupunktur kan du hjælpe dig selv og din krop gennem periodens forandringer.

N

Der er i sandheden mange klimakterielle symptomer af både fysiske og psykiske karakter, som næsten kan sætte livet på pause for mange kvinder, som rammers hårdt og især hedestigninger og svedeture kan vende op og ned på livet, hvis du ikke får din nattesøvn.

N

Måske oplever du det som vanskeligt at håndtere alt det som sker i din krop og dig selv, og kæmper dig lidt igennem livet lige her og nu, så lad mig afsløre du er langt fra alene de fleste kvinder rammes af både fysiske og psykiske forandringer, men du kan gøre livet lettere med akupunktur.

Næste alle kvinder bliver plaget af overgangsalderens symptomer, såvel  fysisk som psykisk. Akupunktur er for dig som vil have en bedre overgangsaldere og slippe fri af de klassiske fysiske symptomer som:

Z

Hedeture ( kan være både dag og nat)

Z

Træthed

Z

Humørsvingninger

Z

Søvnløshed

Z

Uregelmæssig menstruation

Z

Tørre slimhinder

Z

Nedsat sexlyst

Z

Depressionstendens

Er du også træt af at være træt og føle dig som en hæng kat uden overskud og vitalitet? Eller er det humørsvingninger, manglende søvn, eller hedture som plage dig mest?

Uanset havd dit problem er, så finder du løsningen med min akupunkturbehandling, som hjælper dig fri af alle overgangsalderens symptomer. 

Z

Leveren er den helt store synder, til alle de forandringer som sker og især en varm og overophedet leverenergi gør symptomerne værre. Med akupunktur kan man dræne kroppen og slippe varmen og heden ud af kroppen så din temperaturregulering forbedres markant. Når varmen forsvinder vil du opleve færre hedeture/svedeture, bedre humør og du vil få en mere rolig nattesøvn, så du vågnede mere frisk og veludhvilet.

Z

Nyrerne spiller også en central rolle, fordi din livsenergi falder i takt med din alder, og det samme gør dine kønshormoners produktion af hormoner. Nyrernes opgave er at slukke og holde den opadstignede ild i kroppen nede og sikre at kroppen ikke bliver for varm. Med akupunktur kan man påvirke nyrer-energien og dermed slukke for ildebrænden, så hjertet ikke bliver for varmt og for hedt. Det betyder, at du får frigivet energi, så du kan få mere vitalitet, overskud til at takle livet og hele din nye livsfase bedre.

Z

Stress gør desværre alle overgangsalderens symptomer værre, men her hjælper akupunktur, så hele nervesystemet falder til RO og kroppen kan slappe af igen. Det betyder at du vil føle dig mere afslappet, rolig, du vil sove bedre og har du tildens til depression og humørsvingninger, vil du opleve du bliver mere glad og positiv.

Akupunktur til en bedre overgangsalder er for dig som vil undgå kunstige hormoner, for dig som vil slippe fri af alle de irriterende ubehag og symptomer som påvirker din livskvalitet, for dig som vil nyde livet mere mere vitalitet og overskud.

Og for dig som vil have:

Z

Større velvære og livsglæde

Z

Mere livsenergi og livslyst 

Z

Mere nydelse og mindre udmattelse

Z

Mere mod og støre handlekraft

Slip fri af dine hormonforstyrrelse og vinkel farvel til træthed, sløvhed, søvnproblemer og manglede energi få naturlig hormonbehandling med akupunktur her i Odense.

Din investering i, at få en bedre overgangsalder med akupunktur:

Første behandling 1199 kr.

Efterfølgende behandling 949 kr. 

Er du medlem af Sygesikringen Danmark, giver de tilskud til dine behandlinger. Og har du en sundhedsforsikring kan du næsten få dine behandlinger betalt.

Din behandler er Susanne Jensen, som har 20 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør her i Odense. Hun har speciale i naturlig hormonterapi og overgangsalderens forandringer.

 

Omsorgsfuldt hjælper hun dig fri af hormonubalancer med:

Z

Posturlogi

Z

Øre-akupunktur

Z

Zoneterapi

Z

Krops-akupunktur

Z

Hun rådgiver dig omkring kosttilskud, vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som hjælper din krop i balance, så du selv kan sætte ind med at heldbrede kroppen.

Z

Din livsstil og kost spiller også en central rolle og her coacher hun dig i, hvilken madvarer som fyrer varmen i kroppen op og hvilken mad som hjælper med at køle kroppens temperatur ned.

Z

Susanne har selv mærket overgangsændringer på sin egne krop, med både koncentrationsbesvær, træthed, humørsvingninger og søvnløshed.

Med både akupunktur, kostændringer og kosttilskud, er hun selv sluppen fri for overgangens symptomer og hormonkaos.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!