Luksuriøs forkælelse i tre dage

Detox workshop

Få ny energi til krop, sind og sjæl. Sæt turbo på din livsenergi med tre transformerende detox dage, som forandre dit liv for evigt.

Luksuriøs forkælelse i tre dage

Detox workshop

Få ny energi til krop, sind og sjæl. Sæt turbo på din livsenergi med tre transformerende detox dage, som forandre dit liv når du bringer krop og psyke i balance.

Susanne er så dygtig. Hun ser lige ind bag facaden og sætter ind med hjælp der, hvor din krop har brug for det. Jeg har mærket en forandring, som jeg har drømt om i flere år, på kun en weekend. Jeg er så taknemmelig for Susanne, og den retning hun har guidet mig i.

Hilsen Ulla Smith

Detox workshop i Odense

Giv slip på det gamle og sig velkommen til alt det nye.

Kom ned i tempo og giv dig selv en velfortjent pause til, at slippe gamle spor i dit nervesystem. Sæt krop og sind fri og sæt ny kurs for dit liv.

Kom med og forløs, stress, vrede, frygt til ro, mod og handlekraft.

Vi mødes 11 – 13 november 2022

Få en velfungerende krop og et afbalanceret sind. Tre dages wellness og forkælelse med fokus på at løsne følelser, tanker og energiblokeringer.

Nervesystemet husker alt, selvom du har lagt låg på. Jeg hjælper dig med, at forløse alt det ubevidste og dine skyggesider. Du får ny viden og indsigt omkring dig selv, så du opnår fornyet næring til krop, sind og sjæl.

Trænger du også til ny energi og mentalt overskud? Så kom med på 3 dages selvforkælelses workshop i Odense på Fyn

Giv slip på det gamle og tank dig selv op med ny energi, velvære og overskud.

Kom med og tag dit første skridt til, at sætte dig selv fri og mærk letheden og din livsenergi blomstre på ny.

Z

Har du brugt dig selv lidt for meget fysisk og mentalt, så du mangler energi, føler du dig træt og lidt udmattet?

Z

Er du klar til at at give slip og fylde dig selv op med ny nærende energi, saft og kraft?

Z

Ville du ønske du havde masser af energi og mentalt overskud, så er det præcis det du kan opnå på min 3 dages luksuriøse detox workshop her i Odense.

Z

Du tømmer din rygsæk for stress, tung, træt og gammel energi, så du får din livsgnist til at svinge på de højeste sekvenser.

Z

Du opnår fysisk lettelse og mental klarhed når krop og sind får RO og afstresning.

Giv dig selv et skønt pusterum og få nye energi og mentalt overskud.

Sæt kroppen fri for belastninger. Få din livsenergi i flow igen, humøret højt og overskud på toppen.

Få  hjælp til at forløse alt det. du ubevidst har lagt i krop, sind og sjæl. Jeg møder dig med empati og forståelse, som den unikke kvinde du er.

Det siger Marilene:

Hele forløbet var bare så godt for mig. Det, at du mødte mig med empati og omsorgsfuldhed gjorde, at jeg kunne begynde at slappe af.

Jeg fik en masse aha oplevelser, omkring mig selv. Det var ligesom om en bog der åbnede sig og jeg kunne se, hvorfor jeg altid havde travlt og var løbet væk fra.

 

Jeg deltog, fordi jeg ikke vil se mig selv lande på et plejehjem, men indså jeg var i krig med at slide mig selv og min livsenrgi op, frem for at nære den og fylde mig selv op.

Jeg går nu små ture i naturen i modsætning til før, hvor jeg bare gik og gik og gik.

Hele forløbet har været startskuddet til at passe godt på mig selv ved at lytte til kroppen, den er jo en fantastisk fortæller, når jeg gider at lytte.

Jeg er bevidst om, at det vil tage tid før energien er tilbage, men jeg klør på og vil gøre, hvad der skal til, også i bevidsthed om, at jeg nødig vil lande på plejehjemmet.

Det siger Marianne:

Jeg har aldrig oplevet at blive set på som den jeg er, med forståelse og empati.

Jeg oplevede for første gang hvordan Susanne med sine redskaber formåede at vise mig, hvordan min krop har blokeret for tidligere oplevelser, der har sat sig som smerter i bækken og knæ.

Jeg har haft mange udfordringer i mit liv. Susanne hjalp mig med at forstå hvorfor jeg havde meget væske i kroppen og svært ved at gå og opnå vægttab.

Alle mine oplevelser i livet har sat sig som sorg, skyld og bekymring, så jeg har kæmpet mod mig selv og min krop. At få løsnet op for mit nervesystem har givet mig ro og jordforbindelse.

Mine hedeture er forsvundet og jeg har fået mere overskud og energi til mig selv.

Sådan fortæller kroppen dig, at du har behov for at prioritere dig selv – dit fysiske og mentale velvære, så du kommer på toppen.

Genkender du noget af det her:

Z
Du har et lavt energiniveau
Z
Du føler dig ofte stresset og til tider udbrændt
Z

Du har søvnproblemer og føler dig sjældent 100% frisk

Z

Du har smerter i kroppen, som ofte gør dig trist, utilpas og i dårligt humør

Z
Du har fordøjelseproblemer og føler dig ofte tung, oppustet og utilpas
Z
Du har hyppige infektioner og et svag immunforsvar
Z

Du har svært ved at tabe dig, lige meget hvad du gør

Kan du genkende dig selv? Jeg ved præcis hvordan det føles!

Jeg har selv sagt farvel til stress, træthed og udmattelse og velkommen til min drømmevægt samt masser af energi og overskud

Z

Jeg følte mig som en træt, gammel og slidt kvinde, da jeg landede i overgangsalderen. Uden power og vitalitet. Jeg var som en vissen blomst, som jeg bare havde lyst til at smide i skraldespanden. Der var ingen energi og livskraft i mig overhovedet.

Z

Jeg fandt vejen ud og fik min krop til at spire som trækronen igen, ved at bruge mindful walking, yoga og kropsterapi.

Jeg sagde farvel til kulkælderen og velkommen til, at føle mig på toppen her i overgangsalderen. Og min krop er fyldt med energi og livskraft.

Z

Sandheden er jeg selv har brug for en TIME-OUT for at blive på toppen, frem for at lande i kulkælderen igen. Netop derfor er detox en helt naturlig del af min livstil, hvor jeg rydder op bevidst i både kroppen og sindet.

​Er du klar til at sætte kroppen fri og dig selv fri?

Så er det præcis det du vil opleve på min detox workshop i Odense.

Derfor skal du vide det her:

Z
Din krop er ikke bygget til at fylde på og fylde på, hverken fysisk og mental. Det tapper din livsenergi og netop derfor skal du give slip på det som fylder, så du får plads til ny livskraft som kan spire i dig.
Z

Din krop kan ikke rumme, at du smider ansvar på ansvar på dine skulder, og fylder kroppen op med dårlig samvittighed, stress og pres. Og følelser, som bekymringer, vrede, skam og frygt.

Det medfører en stressstilstand, som gør din krop, sammenbidt, anspændt og forstyrre kroppens balance. Din lever-energi bliver blokeret, så du mister din glæde, velvære og dit mentale overskud.

Z

Kroppen husker, hver en tanke, handling og selv gamle oplevelser ligger lageret i din krops celler. Præcis som på harddisken på din computer. Gamle traumer, chok, sorg, tristhed, bitterhed og vrede sætter sig i din krop, som celleerindringer.

Z

Din krop er genial, når du slipper det som forstyrre både krop og sind kan du kan løfte dig selv og din livsenergi, så du får kroppens flow af energi til, at vibrere på de højeste sekvenser. Præcis som når du fjerne alle gamle fodspor på din computer, så er der plads til mere nyt igen.

Min “Detox Workshop” er for dig, som trænger til et pusterum, hvor du tanker dig selv op fysisk og mentalt.

Z

Her skal du ikke regne den ud, du skal mærke dig selv, for at forstå, hvad din krop fortæller dig. Og det kræver Ro og stilhed.

Z

Din lever er general i kroppen, når det glæder afgiftning både på det psykiske og fysiske plan, og den blander sig i alt. Tager du for meget ind og bider tænderne sammen for, at overleve eller for at klare dagens udfordinger, så oplagres det desværre i kroppen, så du lukker af for din powerfulde energi.

Z

Her giver du slip på både fysiske og psykiske spændinger og harmonisere din lever-energi på ny, så du genvinder din vitalitet og dit overskud.

Z

Når leveren er i balance bliver både, krop og sind roligt og afslappet og du vil føle du kan klare (næsten) alt. Du har masser af gå-på-mod og mod på livet og kan tackle modstand og udfordringer med et smil. 

Z

Du sover roligt og afslappet og din fordøjelse vil være i topform.

Z

Det kræver ro, at få kropsforståelse. Du skal have lyst til at se dig selv i øjnene, så du kan udnytte kroppens unikke potentiale til, at få et sundere lykkeligere liv med masser af energi og overskud.

Program til DETOX Workshop

Er du klar til at lære, hvordan du detoxer dig selv fysisk og mentalt. Og får nervesystemet til at slette gamle spor i krop, sind og sjæl?

På min detox workshop får du luksuriøs forkælelse i tre dage. Læs programmet i boksene herunder.

Se program for 11. november

Du ankommer til Odense kl. 17.00. Du får udleveret en nøgle til dit personlig værelse. Du får tid til at kaste rejsestøvet af dig inden vi starter dages program.

Vi starter med at lande i kroppen og trække opmærksomheden indad, så du bliver afslappet og tryg.

Den første dag bruger vi tre timer sammen, hvor du modtager kropsanalyse og undervisning, som får nervesystemet til at slappe af, så du får ro og hurtigt kan hvile i dig selv.

Lad ROEN falde over dig – Land i kroppen og i dig selv.

Se program for 12. november

Kl. 7.00 mødes vi hygge, nærvær og tryghed i et lille forum. Vi starter med introduktion og praktiske informationer. Efterfølgende kaster vi os ud i den første session, som handler om, at give nervesystemet RO, så du lynhurtigt lander i kroppen og i dig selv.

Kropscanning – Jeg viser dig, hvordan kroppens sprog afsløre din fysiske og psykiske tilstand.

Posturologisk undersøgelse og behandling med øre-akupunktur

Skøn blid og rolig yoga session..

Vi går bag om facaden, så du opdager hvor meget energi du bruger på, at lukke af for dig selv.

Dagen igennem arbejder vi med at forløse gamle spor, chok, traumer og følelser i kroppen med blid træning, mindful walking og akupunktur. Du får vække energien i kroppen, så du kan åbne for dine energistrømme og lade kroppen give slip fysisk og mentalt.

Vi holder små pauser, hvor der bliver serveret lidt godt til blodsukkeret og frokost, så du nærer kroppen med alt godt til dine celler.

Dagen afsluttes Mindful Walking I skoven. Efterfølgende er det farvel og tid til reflektion.

Tid til at give slip og rense ud fysisk og mentalt

Se program for 13. november

Her starter du med stilhed og RO. Blid morgentræning kl. 7.00. hvor du trækker energien ind kroppen og dig selv.

Her skal du blot glide ind i kroppen, lytte og lade dig guide af min stemme.

Let morgenmad og efterfølgende mindful walking i naturen og træning. Grounding og sindsro er nøgleord for dagen, så du opnår en fantastisk effekt på hele dit energisystem.

Du slutter workshoppen med indre ro og fred. Du hviler i dig selv og har klarhed over dig selv og dine nye mønstre, vaner og tanker.

Du ved hvordan du spiller dig selv bedst og bevare og nærer din livsenergi, så du kan udnytte dit fulde potentiale til det vægttab og det liv du drømmer om.

Vi siger farvel kl. 12.00

Stille søndag – Grounding og sindro  der nærer din livsenergi.

På dette intensive detox kursus lærer du på tre dage, hvordan du forvandler tung, træt og doven energi til dynamisk og powerfuld energi så du med garanti vil opleve:

Z

Øget energi, overskud og bedre humør

Z

Mere indre RO og harmoni i dig selv

Z

Mindre smerter og større bevægelighed 

Z

Bedre lever, fordøjelsefunktion og forbrænding

Z

Mere klarhed og kropsforståelse

Z

Masser af livsenergi, livskraft og gå-på-mod til dine drømme og længsler i livet

Alt det her får du:

Detox workshop med masser af selvforkælelse og velvære til krop, sind og sjæl. I luksuriøse rammer. Tæt på skovens kraftfulde energi

N

Undervisning i naturskønne omgivelser

Inkl. morgenmad, frokost, snacks og aftensmad

N

Personlig behandling

Personlig bodyscanning og afbalancering af krop, sind og sjæl med posturologi og krops-akupunktur 4 x akupunktur-behandlinger, der åbner og afbalancerer dit energiflow og dit nervesystem.

N

Undervisning

Undervisning med fokus på at detoxe og give slip, så du åbner for din egen styke og livskraft.

12 timers blandet undervisning, træning og behandling som giver dig kropsforståelse, åbner dine sanser, øger dit velvære og som får dig helt ned i tempo, så du kan genoplade din energi og din livskraft.

N

Mindful walking

Traveture, der renser dit sind og åbner for din sjæl. Mindful walking giver dig jordforbindelse og bringer dig tættere på naturen og din krop.
Du styrke din koncentration og bliver mere opmærksom på dine tanker, følelser og handlinger så du kan rense dit sind og åbne for din sjæl.

N

Lær at læse dig selv

Lær alle hemmelighederne bag kroppens sprog.Vi dykker ned i kroppen, så du forstår hvad kroppen forsøger at fortælle dig. Alle smerter, ubalancer og tanker har en historie bag sig og kroppen forsøger, at råbe dig op. Vi går bag om facaden, så du bliver bevidst om, hvad kroppen fortæller dig. Du lærer at lytte, stoppe op og forstå din indre stemme og de signaler kroppen fortæller dig. 

Z

Aldrig mere udkørt

Det bedste ved det hele

Du kommer aldrig til at dræne dig selv for energi igen og føle dig i kulkælderen. Du lærer, hvordan du passer på din egen energi, så du holder din livsenergi og vitalitet høj. Når du først har lært, at alt handler om energi, så bliver du bedre og bedre til at mestre din egen, så du udnytter dit fulde potentiale.

Du lærer det på min 2 dages intensive detox workshop, så er først skridt til din drømmevægt.

Træt af at være træt og udkørt?

Ikke hvem som helst underviser dig og holder dig 100% i hånden i tre dage.

Jeg er kropsnørd og drevet af passion for kroppens sprog og kinesisk medicin.

Derfor er jeg selv blevet fri for stress, træthed og overvægt – ved at slippe gamle spor i mit nervesystem.

Susanne inviterer dig med til en skøn helseoase i Odense, hvor hun underviser dig i tre dage. Hun har 30-års erfaring med personlig træning og har udviklet sit eget terapeutiske træningsprogram, på baggrund af kroppens sprog og 20 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør.

Hendes livserfaring med både kost, træning og kropsterapi gør, at hun har hjulpet 1000-vis af mennesker med et sundere og bedre liv.

Susanne Jensen er ekspert i kroppens sprog og viser dig vejen til en sundere mere stressfri krop med masser af overskud og energi, hvor du nærer dig selv og din livsenergi.

Susanne har trænet det meste af sit liv og kalder træning medicin, som både kan rense, styrke, slanke, helbrede og forvandle kroppen og sindet.

Hun har selv brugt træning til at slippe fri af håbløshed, frustration, stress, hormonubalancer og overvægt.

Her lærer hun dig sine egne powerfulde metoder.

“Detox workshop” i Odense

 11- 13 november 2022

Detox workshop I Odense

DETOX WORKSHOP – Rugårdsvej 590, 5210 Odense NV

Er du klar til at fylde dig selv op med lykke- og velværehormoner og give krop, sind og sjæl et pusterum?

Vil du løfte dig selv og din livsenergi op og mærke lethed, velvære og have ny energi til krop og sind? og have din drømmevægt tilbage?

 

Der er kun 8 pladser.
Slå til nu, hvis du vil med på denne unikke mulighed for masser af selvforkælelse af krop, sind og sjæl – og gode behandlinger.

Jeg glæder mig til, at se dig og invitere dig ind i min en skønne helseoase i Odense, hvor du mærker naturens helbredende kræfter forvandle både kroppen og sindet på kun tre dage.

Du får tre dage med fokus på nærvær til dig selv. Med meditation, yoga, stilhed, sund og nærende mad, vandreture i naturskønne omgivelser.

Jeg kan godt love dig, at det vil få din livesenergi til at svinge på de højeste frekvenser. Og, du har masser af mod og handle kraft til at tage action på det du drømmer om at gøre mere af i dit liv.