Sådan taber du dig (næsten) gratis når du bringer krop og psyke i balance – Bliv sundere, slankere og mere harmonisk –  Giv din krop en hjælpende hånd og nå dine drømme og længsler nemt. Læn dig tilbage og nyd du får din krop til at spire med at sin energi, vitalitet og styrke.

.

I

Ville du ønske, at dit vægttab ikke føles som en hård kamp, hvor du får minimale resultater og hele tiden skal tænke på hvad du putter i munden? Og hvor du slipper for at have tankemylder omkring dit vægttab 24/7?

I

Længes du efter uroen i både maven og hovedet forsvinder så håbløshed bliver til håb og resultater.

I

Med akupunktur til vægttab slipper du den evige kamp, dine bekymringer og uro så vægttabet (næsten) kommer af sig selv.

Giv slip på din bagage og fortidens spor og oplev fornyet frihed i både krop, sind og sjæl, så vægttabet bliver som en leg.

Alt for mange kvinder tror vægttab kun handler om kost og træning, men din krop sladrer for psyken og fortæller alt om dine følelser, tanker og handlinger.

Din krop afsløre alt og jeg spotter lynhurtigt om din krop kæmper med stress, fordøjelseproblemer, hormonkaos, smerter eller mangel på energi og vitalitet.

Måske har du i længere tid, været anspændt, sovet dårligt, haft mange bekymringer, øget sukkertrang eller manglet overskud og energi.

Har du været ramt af smerter elle sygdom, kan det også sætte sig som psykiske og fysiske blokeringer og nedsætte dit energiflow, så du ikke kan tabe dig.

“Slår du dig selv oven i hovedet og bliver mere og mere frustreret?”

“Oplever du vægttabet er en hård kamp, som gør dig mere og mere trist og ulykkelig?”

Slank med akupunktur Fyn

Så finder du løsningen med akupunktur, som er en effektiv detox behandling, hvor jeg behandler årsagen til dit vægtproblem og sætter ind, hvor din krop skriger på hjælp, så du opnår fysisk og psykisk balance, så du taber dig nemt.

Kroppen er dig, som hele det unikke menneske du er og indeholder alle dine livshistorier, tanker og følelser.

Gamle chok, traumer, stress, bekymringer eller fysiske skader kan være årsag til dine ubalance og manglede vægttab.

Livet sætter sine spor i kroppen og vi kommer ikke gennem livet uden frygt, sorg, bekymringer, skuffelser, vrede eller nederlag, men hvor meget har du lagt i kroppen gennem livet?

Hvor mange gange har du bidt tænderne sammen for at klare stress, pres eller andre udfordringer i dit liv?

Hvor tit har du taget ansvaret på dine skuldre og båret en (måske) alt for tung byrde selv, alt for længe?

Hvor tit har du spændt ballerne sammen for at bevare kontrollen, for ikke at vælte? Eller for at overleve svære perioder i livet?

Posturologi  korrigere skævheder, smerter og holdningsforstyrrelser i kroppen. Allerede ved første behandling vil de fleste muskulære skævheder afhjælpes betydeligt og du mærker flowet af energi strømmer ud i hele din krop. 

Årsagen til disse posturale forstyrrelser findes hovedsageligt i øjenmuskulatur, kæbeled/bidefunktion og fodens stilling.

Kæbeleddet er en af de største årsager til, posturale forstyrrelser i kroppen, samt kroppens største stressmuskel.

Når kæbeleddet bliver afspændt rettes din kropsholdning og du oplever kroppen bliver mere afslappet og dit nervesystem falder til RO. RO er helt afgørende for dit vægttab.

 

Skulderne er her, hvor du lægger alt ansvar og pres på dig selv og spænder op når livet bliver for meget.

Når du føler dig usikker, bliver bange eller mærker frygt viser det sig som lændesmerter. Når kroppen føler sig TRYG og afslappet kan den give slip på overvægten.

Akupunktur til vægttab er for dig, som gerne vil give din krop en støttende og hjælpende hånd, så du opnår bedre sundhed og så din krop opnår det her: 

N

Mindre stress i kroppen

N

Bedre fedtforbrænding

N

Bedre fordøjelse

N

Mindre sult

N

Bedre søvnkvalitet

N

Mere energi og overskud

Lad mig hjælpe dig med, at give din krop en hjælpende hånd, så du får din krop til at spire med alt sin styrke, energi og livskraft. Gør din vægttab til en leg, når du udnytter kroppens egne helbredende ressourcer.

Min akupunkturbehandling til vægttab er ren velvære og forkælese, som bringer din krop og psyke i balance.

Med en muskel- og stresstest afsløres det hurtig, hvor din krop kæmper med modstand og skriger på hjælp.

Og med en bodyanalyse, får du klar besked på dit krops tilstand i forhold til vægt, fedt, muskler og knogler.

Jeg laver en kropsscanning og en posturologisk undersøgelse, så jeg får klarhed over hvilken signaler din krop bruger til, at fortælle om netop dine ubalancer.

Efterfølgende skal du blot læne dig tilbage og nyde din krop bliver forkælet med zoneterapi, øre-akupunktur, posturologi og klassisk kinesisk akupunktur.

Hvilket vægttabsforløb skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilket vægttabsforløb du skal vælge?
så kontakt mig gerne på 29260956
 

Ikke hvem som helst behandler dig og underviser dig på din vej til et sundere, slankere og bedre liv.

Jeg er RAB Zoneterapeut og RAB Akupunktør i Odense med 20 års erfaring, som alternativ behandler på Fyn og kan lynhurtigt spotte dine ubalancer, fordi jeg har behandlet 1000 vis af skønne kvindekroppe, så du kan føle dig i trygge og professionelle hænder hos mig.

Jeg er specialist i kvindekroppe og ser ikke kun på din vægt og figur, men på alt det som ligger bag facaden, som har sat fodspor i din krop, som du slet ikke er bevidst om.

Jeg har stor ekspertise i naturlig kropsforvandling og med hurtige effektive medtoder når du din mål og drømme, uden en masse omveje.

Mit navn er Susanne Jensen

Jeg er total kropsnørd og elsker kroppens sprog. Det er kroppens sprog som driver mig.

At hjælpe kvinder med vægttab er min helt store passion, som lever fra mit hjerte.

At gøre en forskel får mig glad op om morgenen og fylder mig med glæde og positiv energi.

Min værkstøjskasse og viden er stor og jeg bruger alle de redskaber, som får din krop i balance hurtigst.

Akupunkturbehandlingen i sig selv gør en stor forskel og du vil nyde jeg tager mig kærlig og omsorgsfuldt af dig og din krop.

Her skal du blot læne dig tilbage og nyde jeg klare arbejdet for dig.

Men men uden den rette kost, forsvinder vægten ikke.

Derfor har jeg sammensat mine vægttabspakker, efter at få din krop til at spire med alt sin energi, vitalitet og styrke.

Jeg går efter optimal sundhed og balance, så opnår det vægttab og den figurændring du drømmer om.

 ”Sådan fik Charlotte succes og fik sin drømmevægt tilbage”

”Jeg vil gerne tabe mig Susanne.”

Jeg træner og lever sundt og fornuftigt, men jeg taber jeg mig ikke. Det er en klassisk sætning i mit job, som slankementor.

Der findes ingen smutveje, det kan jeg lige så godt sige med det samme, men Charlotte tog en kæmpe omvej. Mange kvinder har det præcis, som Charlotte. De gør meget, de vil gerne, men de gør det forkerte. Derfor opnår de ikke det vægttab, de drømmer om og længes efter.

 

Charlotte var en aktiv kvinde på 48 år, som trænede 3 gange boksetræning om ugen, og havde en sund og fornuftig kost. 10 kg overvægten havde sat sig fast, som et bildæk rundt om maven. Hun følte sig ikke godt tilpas i hendes krop, og var ked af hun ikke opnåede nogen effekt af hendes indsats. 

Problemet var hun havde et højt indhold af stresshormoner i kroppen og kombineret med faldet af de kvindelig kønshormoner var der kaos i hele hormonbalancen.

Selv om hun ofte var træt, så trykkede hun på speederen, præcis som hun har gjort altid. At skrue mere og mere op for træningsmængden, nytter ikke mere. Tværtimod, stresser det kroppen, så resultatet bliver flere og flere stresshormoner i kroppen med øget vægt til følge.

Hun tvang altså kroppen af sted i en livsfase hvor den kræver mere ro og restitution med det resultat at hun blev tykkere og tykkere.

Kroppen gennemgår en stor forandringsproces, både hormonelt, følelsesmæssigt og energimæssigt. Og den ombygning, som sker kræver meget energi. Det er præcis derfor kroppen kræver mere hvile og restitution i overgangsalderen.

Charlotte måtte ned i tempo, for at nulstille kroppens reaktion på stress, og dermed genskabe hendes hormonbalance. Og Efterfølgende få kickstartet kroppen til fedtforbrænding

Ved at samarbejde med kroppens ændringer fik Charlotte udnytte kroppens aldersforandring til hendes fordel og skabt balance i krop, sind og sjæl igen. Hun lærte, at forstå hendes krop bedre og lytte til kroppens signalerne. Der blev ryddet op i gamle overbevisninger, som ikke længere var til gavn i hendes nye livsfase

Så ved at samarbejde med kroppen frem for, at modarbejde den, sagde hun farvel til 10 kg overvægt og velkommen til en sundere, slankere krop i balance.

Det siger Charlotte:

”At Susanne har mere fokus på det indre frem for det ydre gør, jeg føler mig sundere, slankere og mere harmonisk i mit liv igen.”

 

Tak for hjælpen til et liv med balance i krop og sjæl.

Efter en ferie sidste år besluttede jeg at gøre noget ved min fysiske tilstand.

Jeg følte at min krop var gået i stå. Jeg har altid haft gang i mit liv, og elsker at være sammen med andre mennesker både på arbejdet og i fritiden.

Jeg har også altid motioneret men også fundet mine åndehuller igennem kreativitet eller meditation. Jeg ved godt, at det der holder mig i gang i pressede perioder er min mentale og psykiske styrke, men til sidst sagde min krop stop.

Ikke med almindelig sygdom, men med oppustethed, væskeophobning og dårlig fordøjelse.

Susanne havde for nogle år tilbage hjulpet mig med et vægttab og tilpas motion, så jeg var ikke i tvivl om, hvor jeg skulle søge hjælp.

Desuden passer Susannes personlighed og tilgang til mig fint. Hun er både omsorgsfuld, forstående og lyttende men hun har også en stor faglighed, forventninger, mål og en tydelighed, der gør at vi sammen har fået mig i mål.

Jeg kom til Susanne med den indstilling, at lige meget hvad hun gjorde ved mig, og lige meget hvad hun satte mig til, så ville jeg gå uforbeholdent ind i vores samarbejde hen imod en bedre livskvalitet for mig.

Og jeg har virkelig prøvet lidt af hvert med Susanne fra dag et til nu, hvor min krop har fået en dybde udrensning; hvor meget af mit mavefedt er reduceret, og hvor jeg har fået en god forståelse og handlemuligheder til at bevare den balance i krop og sind, som Susanne har lært mig.

Ud over alle de gode snakke har Susanne lært mig at motionere tilpas (her er jeg for stædig til at lytte helt), og lært mig at slappe lidt mere af.

Førhen var der ikke noget imellem fuld fart frem eller sove. Nu er jeg blevet meget bedre til løbende at slappe af uden at trække stikket helt ud. Gennem yoga, meditation og tilpas styrketræning, og gennem en kost der giver kroppen energi og balance har jeg fået større livskvalitet.

Sidegevinsten er en krop på 61, som jeg igen kan klæde flot på. Tøjet sidder bare bedre. 

Hilsen Lone

Akupunktur til vægttab Odense

Få hjælp til vægttab, figurændringer og mavefedt i Odense på FynJeg har været kunde hos Total Bodyzone i flere år, og selvom der kan gå noget tid imellem mine behandlings-perioder, så får jeg altid en helt utrolig professionel modtagelse og hjælp.

Livet kan ind imellem være en svær udfordring og efter en periode i mit liv med depression og udbrændthed, skal der ikke så meget til for at bringe mig ud af kurs igen.
Det kan være stressede perioder på jobbet, vægtøgning, dårligt selvværd m.m.
Her hjælper en god behandling hos Susanne. Det der har hjulpet mig meget er bl.a. zoneterapi og akupunktur.

Jeg kan have en helt umulig uge humørmæssigt og så snart jeg har fået én behandling – så er der fuldstændig ro på igen.
Nogle gange er der dog brug for længere tids behandling og også her mødes jeg hver gang med forståelse og hjælp.
Omgivelserne er meget beroligende, der er altid tid til én og altid mærker Susanne efter, hvad jeg har brug for den pågældende dag og lytter til hvordan jeg har det.

I en vægttabsperiode er der et vælg af muligheder for at få hjælp.
Jeg har prøvet flere af dem og de virker helt utroligt godt.
Så kæmper man med overvægt, hvad enten det er lidt eller meget, så vil jeg helt klart anbefale Total Bodyzone.

Alt i alt kan jeg kun give Susanne, Total Bodyzone mine bedste anbefalinger .

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!