Velkommen til min yogaoase i Odense, hvor jeg tilbyder helhjertet yoga i smukke, afslappende og hyggelige lokaler med få deltager, jeg tilbyder små yogahold i naturen elle online yogaprogrammer til både stress, vægttab og yoga som forkæler dine hormoner.

Min yoga er for dig, som vil slippe fri af stress, opnå vægttab, have bedre hormonbalance og som vil være sund i både krop og sind.

På mine yogahold her i Odense er det max 10 deltager og det giver mig mulighed for, at have en god kontakt til dig, så jeg kan støtte, vejlede og give dig personlig vejledning undere hele timen. Her tager jeg højde for dine ubalancer både fysisk og energimæssigt.

Yoga gør en forskel på dit stressniveau, din vægt, din hormonbalance, din fordøjelse, dine knogler, muskler og led.

Derfor elsker jeg yoga og derfor vil jeg lære dig at elske yoga:

Z

Med yoga mærker du friheden indefra og fleksibiliteten i dine tanker, følelser og handlinger med et helt perfekte træningssystem.

Z

Du bliver sund, slank og stærk ved brug af din egen kropsvægt. Og du får en skøn følelse af frihed og velvære i hele kroppen, når du får løsnet op i muskler, led og sener med gode stræk, smidighedsøvelser og energigymnastik for dit åndedræt.

Z

Din kropsholdning forbedres markant, så du vil opleve færre smerter og kan sige farvel til ondt i lænden, skulderne, stiv nakke og mange andre ubehag i kroppen.

Z

Du bliver mere rolig, klarsynet og bedre til at nyde livet med mere glæde, overskud og energi.

Sådan bruger du yoga til stress, vægttab, bedre hormonbalance og bliver sund i både krop og sind. 

Yoga er som akupunktur blot uden nåle – Yoga åbner til kroppen og din livsenergi, så du kan helbrede dig selv.

Mit hjerte banker for yoga og som akupunktør er jeg inspireret og imponeret over, hvordan man med regelmæssig yogatræning kan forbedre sin sundhed og sit heldbred markant.

Jeg er ikke en helt almindelig yogainstruktør, fordi det er kroppens univers som jeg brænde for.

Det er østens filosofi og sammenhæng af kroppens energiflow, hvor Qi er den man påvirker, som akupunktør.

Det er præcis den Qi jeg går efter at påvirke i mit træningskoncept TBZ-FLOW, som er terapeutisk træning, med fokus på at arbejde med de følelser, som såvel sætter i dine muskler, organer og energibaner.

Derfor finder du flere yogaformer i mine træningstimer og træningsprogram, så du opnår en åbning af din Qi, og en forløsende terapeutisk effekt af din træning.

 

Z

Jeg arbejder med med fysiske øvelser i terapeutisk form, som afspænder de store muskelgrupper og åbner får de store led som skulder, hofter, knæ og ankler.

Z

Øvelserne er simple og går i dybden med lange stræk for muskler, sener, medianer og energiblokerninger.
Efter de fysiske øvelser er der fokus på, at få kroppen ned i tempo med yin yoga så du lære, at mærke din egen krop i ro og stilhed, så du får jordforbindelse og mental afstresning.

Z

Du lærer, at give slip på kroppens spændinger og stressophobninger og hvordan du styrker Qi = energi, som er den vitale energi i kroppen og henter styrke, velvære og ny energi.

Sådan kommer du i gang med at bruger yoga til stress, vægttab, bedre hormonbalance og bliver sund i både krop og sind.

Du kan vælge et af mine yogahold her i Odense, yogatræning i naturen på hold, yoga online eller få mig som personlig træner.

Du kan læse mere om mine forskellig træningsmuligheder og finde det hold, som netop passer til dig.

Da jeg kun har 10 deltager på mine hold er de hurtigt udsolgt og jeg åbner kun op for nye deltager et par gange om året.

Til gengæld kan du til hver en tid komme i gang med et af min online yogaprogrammer, start når du vil og måske allerede i dag?

Stressfri-yoga

Her kommer du helt ned i tempo og får nervesystemet til at slappe af. Det er meditativ og rolig træning for dine hormoner som skaber indre sundhed og balance. I timerne vil der fokus på rolige vejrtækningsteknikker samt blide stræk og rolige yogaøvelser, som hjælper med at skabe RO både fysisk og psykisk.

Holdene er velegnet til alle, også dig som aldrig har dyrket yoga før.

Yoga i naturen 

Udendørstræning yoga i Odense som får glæden frem, din livsenergi og udstråling til at stråle imens du bliver sundere, slankere og stærkere.

Lær at træne din livsenergi og fold dig selv ud med TBZ-FLOW, som er træning for krop, sind og sjæl i naturen på hold.

Yoga til vægttab online

Min “detox kur 3-i-1-kickstartpakke til vægttab” er for dig som gerne vil lære hvordan kroppen arbejder for dig 24/7 og 100% altid, dig som gerne vil have nye sunde vaner med kost og træning for krop, sind og sjæl. Dig som gerne vil mærke og forstå dig selv bedre.

Yoga for dine hormoner online

Vil du én gang for alle lære hvordan hormonerne styrer dit vægttab i overgangsalderen og hvordan du bruger yoga til, at træne din hormoner i balance?

Hormonbalance er mit kursus-kit som viser dig vejen til vægttab, mindre stress og mere energi og overskud på mindst mulig tid.

Yoga til stress online 

Flad mave på 7 dage er et onlinekursus som trin for trin viser dig hvordan du med min foryngende udrensningskur sletter tidens spor af stress og hvordan du slippe af med stresshormoner, som påvirker både din fordøjelse, dit mavefedt og dit humør.

 

Yoga på vægttabsforløb

Få drømmevægten for evigt, med mit vægttabsforløb i Odense eller online.  

Skal jeg holde dig i hånden og være din slankementor 100% i 10 uger? Ønsker du en kærlig hånd i ryggen, og motiveres du af at træne i fælleskab med andre kvinder og en personlig træner, som guider dig? 

Personlig og privat undervisning

Vil du opnå livsforandrende varigt vægttab, så kan du få mig i hånden 100%, her er jeg din personlig træner og laver et træningsprogram som passer præcis til dig. Her starter vi med at skræddersyet et program ud fra din fysiske og mentale styrke, så du bygger dig selv op i det tempo din krop kan klare.

Sund livsstil

Sund livsstil er både blid og fysisk yogatræning, som giver dig en sund, slank og stærk krop i balance. Det er yoga, som slanker og toner din krop, så du får veltrænede muskler og en høj forbrænding. Timen kombineres med kettlebells, som øger din musklemasse og din fedtforbrænding.

På min sundhedsblog, kan du læse mere om yoga.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!