Vægttab & Stress

Er du blevet tyk af stress?
Gi´slip på stress og få vægten ned helt naturlig!

 

Vægttab & stress

Stress er din værste fjende når det handler om vægttab, fordi en stresset krop holder på dine fedtdepoter, væske, nedsætter din fedtforbrænding og giver dig vægtøgning. Stress gør dig tyk!

Årsagen er når din krop er stresset, tror kroppen du skal kæmpe eller flygte og bruger energi på det. Din krop begynder at producere adrenalin og nordadrenalin, som er de 2 primær stresshormoner i kroppen, som gør din krop klar til kamp. Når din krop er i alarmberedskab, bruger den energi til at “Overleve”. Din krop lager fedt til bedre tider, din fordøjelse, udrensning og forbrænding, og dit åndedræt bliver nedprioriteret.

Din puls bliver høj, ja din krop er klar til kamp og skal bruge energien i musklerne, så du kan klare at spurte væk fra “forbryderen” eller ” røveren” Din vejrtækning ligger overfladisk i din brystkasse og din krop er klar til ACTION!

Derfor skal du give slip på stress hvis du vil tabe dig. Din krop kæmper kun for at “Overleve” Få ro på dit nervesystem og genvind din indre ro, så din krop begynder at bruge energi på vægttab, forbrænding og udrensning.

 

Vægttab & stress – Langvarig stress gør dit vægttab udebliver

Den korte stress reaktion er ikke et problem for dit vægttab, her ser jeg ofte folk taber sig, men når du bliver hængende i stress i lang tid får det konsekvenser for dit vægttab. Den lanVægttab & stressgvarige og koniske stresstilstand i kroppen, betyder din krop hele tiden er i alarmberedskab. Det er ikke længere nok, med de akutte stresshormoner som adrenalin og nordadrenalin, nu begynder din krop at producere kortisol.

Kortisol er et langtidsstresshormon, som frigives i dine binyre, og som får betydning for et unik samspil af andre hormoner. Din krop er nu i en kronisk stresstilstand, som påvirker din søvnkvalitet, giver dig øget appetit og trang til fedt og sukker.

Vægttab & Stress

Hvad er årsagen til langvarig stress? –

Du har presset din krop for længe!!

Jeg føler mig ikke stresset, det er ofte det jeg høre når jeg fortæller mine kunder deres krop er stresset. Mange tror stress kun handler om travlhed, lange to do lister og lange arbejdsdage, den stress er bestemt heller ikke sund for dig, og får dig ikke i mål med vægttab.

Den langvarige og kroniske stress skabes i kroppen af konstante stressfaktorer, som mange ikke forbinder med stress, nemlig bekymringer, vrede, irritabilitet, rastløshed og anspændthed. Kroppen skelner ikke mellem fysisk og psykisk stress, den reagere ens på begge situationer.

 

Vægttab & stress – følgende stress faktorer påvirker dit vægttab

Har du i lang tid, måske i årevis bekymret dig om din krop og det vægttab som udebliver, din børn, dit job, dit økonomi, dit parforhold, dit heldbred. Slår du dig selv i hovedet, for alt det du ikke når? Tager du ikke aktion på det, som er er nødvendigt for at slippe dine bekymringer, ja så bliver din kroppe fanget af langvarig stress. Koniske smerter i kroppen og langvarig sygdom er også stressfaktorer som gør din krop bliver presset og gør vægttabet udebliver.

Vægttab & stress

 

Vægttab og stress – Giv´slip på stress få mere ro i kroppen

Indre stress i kroppen viser sig tydeligt på kroppen, når det handler om vægttab. Og her nytter det altså ikke at skrue op for træningsmængden og ned for dine kalorier TVÆRTIMOD. Din krop har behov for at give slip på indre stress ophobninger, og få mere ro til at genoprette din indre balance igen. Jo, bedre balance din krop har, jo nemmer bliver dit vægttab.

 

Vægttab & Stress

Sig farvel til din kroniske stresstilstand, ellers er det stort set umuligt for dig, at tabe dig på den sunde og naturlig måde.

Jeg har lavet en detox kur, som hjælper dig med at sige farvel til stress. Du sænker dit stressniveau, undgår stressstimulanser, og får så meget ro på nervesystemet, at din krop begynder at arbejde hensigtsmæssigt igen. Det se både på vægten, figuren og din livskvalitet.

Min detox kur er skræddersyet til dig, som vil give slip på stress, og finde vejen til en krop som ikke blot ” OVELERVER” men lever og ånder for livet uden press, stress og jag.

Vægttab og stress

Når du har stress i kroppen, kan det næsten virke som en umulig opgave at få vægttab, men med min vægttabsbehandling, kan du få vendt underskud til overskud. Få tømt kroppen for stresshormoner, få balance i dine hormoner, få din forbrænding tilbage. Ja, mærk kroppen stille og roligt smider både væske og fedt.

Jeg har mange års erfaring i vægttab og stress, og står klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker min hjælp.

vægttab og stress

Susanne Jensen

Sundhedscoach, akupunktør, zoneterapeut, personlig træner og yogainstruktør

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!