Personlig træning for kvinder

Specialist i vægttab og træning for kvinder.

Træning er den vigtigste nøgle til holdbart og varigt vægttab.

 

 

Og sundhedsfordelene står i kø:

  • Fedttab/vægttab
  • Øget muskelmasse og højere fedtforbrænding
  • Bedre hormonbalance
  • Øget energiniveau
  • En flottere kropsholdning og mere ro
  • Bedre kropskontrol og øget smidighed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personlig træning Odense

Er du nået der til i livet, hvor du kan mærke du skal i gang med træning, både for din vægt, dit heldbred og din sundhed?

Så læs roligt videre, hvis du er rundet de 40 år, og er klar til at ændre din livsstil med træning, som forkæler din krop med mere sundhed og velvære.

Bevæg din krop og bevæg dit sind, så du holder dig sund, levende og energisk gennem hele livet.

Træning er den den vigtigste nøgle til holdbart og varigt vægttab, og gør du slipper for yo-yo vægt og evig slankekure.

Når du investere i en eller flere personlig træningstimer, sammen med mig, så når du dine mål og drømme uden en masse omveje.

Jeg hjælper dig med at få holdbart og varigt vægttab, en sundere, slankere krop med mere overskud og energi.

Simple og effektive træningsteknikker og 3 træningspas om ugen, hvor du forkæler både krop, sind og sjæl.

Lad mine 30 års erfaring, som personlig træner her i Odense, komme dig til gode, så du får en skræddersyet træningsplan, som holder.

 

Personlig træning Odense på Fyn
Personlig træning Odense på Fyn
Persnlig træning Odense med Susanne Jensen - 30 års erfaring som personlig træner
Personlig træning Odense til vægttab, sundere og bedre livsstil

Personlig træning Odense med 30 års erfaring.

Med 30 års erfaring som personlig træner, tør jeg godt love dig, at en investering i professionel hjælp til vægttab og en sundere livsstil, gør du får de resultater du drømmer om.

Du ungår at spilde kostbar tid, med en masse omveje og dårlig slankekure. Du undgår at spise og træne forkert og dermed spilde kostbar tid, på at få minimale resultater.

Jeg lover dig du får fuld valuta for pengene, ikke kun på vægten, men hele din sundhedstilstand forbedres og din livskvalitet løftes til et højere niveau.

Jeg lever mit budskab, og jeg har ikke været ude af form i 30 år, og (næsten) lige så længe har jeg holdt min vægt og figur,

Jeg ved præcis hvad der skal til kostmæssigt og træningsmæssigt, og kan vise dig vejen, så du kommer af med din overvægt.

Få en sundere krop med stærke veltrænede muskler, som giver dig en flot kropsholdning, så du kan holde dig selv langtidsholdbar.

En stram slankekur er ikke løsningen og hellere ikke flere træningspas. Mange kvinder gør meget, men får desværre minimale resultater af deres indsat.

Med den helt rigtige træningsstrategi til kvinder i overgang, kan du udnytte din tid og ressourcer optimalt, så du får stabilt og holdbart vægttab.

Personlig træning Odense til vægttab.

Kom målrettet og sikkert ned i vægt med mit træningskoncept, som er speciel udviklet til modne kvinder.

Træning er den vigtigste nøgle til holdbart og varigt vægttab, men nej du behøver ikke knokle R… ud af bukserne, for at nå de mål og drømme. Tværtimod.

Jeg har udviklet mit eget træningskoncept, med særlig fokus på kvinder over 40 år. Et træningssystem, som støtter kroppen i de forandringsprocesser som sker helt naturligt med alderen.

Når du udnytter kroppens fantastiske energi og ressoucer, så kan du nyde du kan træne mindre og tabe dig mere.

Som kropsterapeut gennem 20 år, har jeg særlig fokus på blokeringer og stagnationer i kroppen, som du rammes af hver dag, i såvel små som store doser.

Vi lever i en tid med meget fart og dynamik, pres og store krav i vores job, samt vores personlige krav til os selv. Hjernen kommer i dag ofte på overarbejde, og påvirker nervesystemet med for mange belastninger, i forhold til sundhedsbalancen i kroppen.

Netop derfor har jeg særlig fokus på nervesystemet, som det vigtigste redskab til sundhed og træning, som giver vægttab.

Mit træningskoncept er opbygget, så du skaber balance i forhold til dit nervesystem, din hormonbalance, dit stofskifte og din forbrænding.

Du lærer simple og effektive træningsteknikker, så du blot skal hoppe i et par træningssko og ud af døren, eller du kan træne hjemme i stuen eller i haven.

Personlig træning pris

Pris personlig træning 1:1 999 kr. – Klippekort på 10 personlig træningstimer 7999 kr.

Sted: Pakhusgården 14, 5000 Odense C, eller under åben himmel i holeskov.

Tid: Efter aftale – kontakt mig på 29260956

Få 15 minutters gratis samtale, så du finder ud af, om jeg er den rette person til, at hjælpe dig med dine ønsker og behov for vægttab, en bedre og sundere livsstil.

Personlig træning Odense - Gratis samtale

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!