Om Susanne - Jeg hjælper kvinder med vægttab, mavefedt og sund livsstil

Om Susanne Jensen

 

Om Susanne – Hvem er jeg?

Jeg har også en rygsæk med i kroppen…..   Jeg har tømt min bagage, mange gange gennem livet.

Jeg har i børnehøjde, mærket sorg, frygt, usikkerhed og mistillid. Jeg er vokset op i en lille tæt familie, som har været ramt af stor sorg. Jeg mistede min far, da jeg kun var 4 år, min moster da jeg var 8 år, min fantastiske mormor blev ramt af kræft, da jeg var 10 år, hun blev rask og var min klippe til hun blev 83 år. Min morfar døde da jeg var 16 og min fætter som 24 årige.

Sorg og frygt sætter spor i kroppen, men det har også gjort mig til den jeg er. Jeg har stor empati og forståelse for andre mennesker, og møder dem præcis hvor de er. For mig er “livet her og nu”.

Derfor har jeg selv arbejdet med, at få tømt min bagage gennem mange år. Motion og kropsterapi har derfor været, en stor del af mit liv siden jeg var 17 år. Ja, jeg har selv været overvægtig som barn, men ikke de sidste 30 år.

Men men, så begyndte hormonerne at drille og fik mig ud af kurs, derfor har jeg udviklet mine vægttabs og træningsprogrammer til 40+ kvinder, netop fordi det er helt andre metoder, som skal til når det handler om vægttab og mavefedt.

Jeg tror på, vi skal have balance i hjerte, hoved og krop. Min passion er kinesisk filosofi, og som uddannet zoneterapeut og akupunktør, er det årsagen til jeg arbejder med kroppen som GPS til vægttab og mavefedt.

Det vigtigste i livet for mig, har været at give mine 2 fantastiske sønner en barndom med ro, nærvær, stabilitet, masser af kærlighed og omsorg.

Derfor tog min karriere for alvor først fart, da jeg flyttede min klinik hjemmefra og til Odense.

 

 

Du er ikke den eneste, som kæmper med overvægt og mavefedt

Tro mig, jeg har hjulpet 1000 vis af kvinder gennem mine 20 år som slankekonsulent, sundhedscoach, kropsterapeut.

Velkommen til mit sundhedsunivers

Mit navn er Susanne Jensen, jeg har arbejdet med sundhed siden 1987, hvor jeg startede min karriere i fitnessbranchen. Jeg har været holdtræner og personlig træner i 30 år. Kombineret med 20 år, som selvstændig kropsterapeut og sundhedscoach.

Jeg hjælper kvinder som kæmper forgæves med vægttab, og stædigt mavefedt. Med kroppen som GPS!

 

 

Om Susanne

 

Tidens spor havde også sat sig på min krop.

Derfor investerede jeg en masse penge i slankemaskiner, for at få bedre resultater måde til mig selv og mine kunder.

Finanskrisen var netop startet, og jeg flyttede min klink hjemmefra og ind til Odense. Ja, jeg havde også sommerfulgle i maven.

Det blev en stor succes, men ikke uden hårdt arbejde og søvnløse nætter. Jeg voksede simpelhen med lynets hast, og jeg gik fra at være solo til 4 ansat i løbet af no-time.

Her blev jeg så for alvor presset, for maskinerne levede ikke op til mine forventninger, og da jeg har en høj etik og moral overfor mit arbejde, startede jeg en omfattende forskning. Gennem længere tid testede jeg flere 100 mennesker.

Konklusionen

For at forandre dit ydre, er det nødvendigt kroppens indre processer fungere optimalt, og din krops ressourcer og energi er i flow.

Hvis du har glemt, at passe og pleje dig selv og din krop. Ja, så sætter tidens spor sig i kroppen.

Derfor arbejder jeg med kroppen som GPS for din vægt, mavefedt og figur

Jeg arbejde med kroppen som GPS.

Jeg brænder for østen filosofi, og nyder at hjælpe kvinder, som har overset det vigtigste i vejen til vægttab.

Nemlig sammenhænget mellem krop, sind og sjæl.

Og en sundere livsstil som langt fra kun handler om kost og motion.

Om Susanne

Ja, jeg blev også ramt af overvægt, ekstra mavefedt og hormonelle forandringer

Jeg oplevede ekstreme humørsvingninger, vægtøgning, havde svært ved at sove, og når det endelig lykkedes mig at falde i søvn, vågnede jeg ofte kl. 4 eller 5 om morgenene. Lysvågen og klar til action, trods kroppen var træt.

I 30 år, har min vægt og figur været stabil. Jeg har altid trænet, levet sundt og fornuftigt, uden at være fanatisk. Jeg har haft masser, af energi til det sunde liv. Cyklet på arbejde, spillet fodbold med mine drenge og overskud til min egen træning samt huslige pligter. Ja, jeg har haft masser af energi, til at drive en stor forretning med flere ansatte.

Men men, så skete der for alvor en forandring med min krop, da jeg var omkring 44 år. Trætheden og den manglede energi var absolut den værste, for jeg havde ikke overskud og energi til liv jeg levede.

Jeg endte med, kun at klare mit arbejde og følte jeg nærmest bare skulle overleve. Jeg var så langt fra mig selv, og følte mig som gæst i min egen krop.

Det store spørgsmål for mig blev: Hvordan får jeg overskud og energi til ” DET LIV JEG GERNE VIL LEVE?”

Ja, jeg ved alt om, at kroppen skal passes, plejes og vedligeholdes, for at fungere optimalt og være i flow.

Men når hormonerne, begynder at drille og påvirke kroppen, så er det altså helt andre metoder som skal til end i 30 ´erne.

Om Susanne

Jeg foretog nogle store ændringer arbejdsmæssigt, kostmæssigt og i mine træningsrutiner.

Jeg var helt klart bevidst om, det var nu, ellers ville det kun gå en vej. Jeg har studeret, forsket og set flere 1000 kvinder i 40´erne, 50´erne og op efter, og resultaterne er ganske klare, mere overvægt, større mave og mere mavefedt år for år.

Set i bakspejlet, kan jeg godt se, at jeg har drønet derud af i flere år. For lidt ro og hvile, gjorde jeg tog konsekvensen og solgte halvdelen af mit firma, sagde farvel til ansatte og blev solo igen.

Jeg havde for travlt, for meget indre stress i min krop, som fik alt for store konsekvenser for min sundhed, vægt, figur og energi. Jeg fik tømt bagagen, som havde sat sig i min krop. Jeg fik akupunktur-behandling, ændrede min kost og træningsrutiner.

Alt hvad jeg gjorde i forhold til kroppen, træning og kost har jeg sammensat til dig, og udviklet et par unikke online vægttabsforløb skræddersyet til kvinder på vej mod overgang.

“Sådan kickstarter du dit vægttab” og “Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven”

Resultatet er, at jeg har det fantastisk. Og jeg har tænkt mig at holde mig sund, slank og stærk selv i overgangsalderen.

Har du flere spørgsmål?

Så kontakt mig endelig! Jeg glæder mig til at høre fra dig
Skriv til mig her

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!