Manglende vægttab – Emina fik knækket koden til vægttab og fik sin selvtillid tilbage 

Hendes kvindelige former er kommet frem og et vægttab på 8 kg.

Det siger Emina om hendes resultat.

Fysisk : Jeg har fået lidt mere plads i min egen krop. Jeg følger ikke at jeg i øjeblikket er så spændt som jeg har været.

Min hovedpine kommer ikke så ofte som før start på Bodyzone. Smerter i bughulen er forsvundet, det tolker jeg som , at min lever er blevet afgiftet for al den medicin og mad jeg indtog.

Min fordøjelse system fungerer bedre. Det største synlige tegn er mit vægttab og alle de cm i taljen, min kvindelige form er blevet tydelig. Mit bækken var skævet og rettet i flere omgange, dette har ført til en bedre kropsholdning.
Psykisk:  jeg er blevet mere glad og min selvtillid som kvinde er vokset.

Jeg har haft stor glæde af mine samtaler med Susanne . Jeg kunne finde mange gode forklaringer på min situation, som gav lidt ro og selvaccept. Lysten til at gøre noget for mig selv er tilbage. Jeg har fået glød i ansigtet.
Fremadrettet: Jeg har lært meget i forhold til kost. Jeg vil gerne bruge detox kost ofte, da jeg forsat har brug for en del medicin.

Jeg har fået en anden madkultur, og har lært at nyde mad og give sig tid til måltider.

Manglende vægttab og flere års kamp med vægten uden resultat.
Emina 50 år, havde opgivet håbet omkring sit vægttab, efter flere års forgæves kamp med vægten. Hun havde taget på i vægt efter sygdom og slidtage samt manglende motion.

Hun følte sig træt uden energi og overskud, hun var ked af det manglende vægttab.

1_1640

 

 9 overraskende årsager til manglende vægttab og en forgæves kamp mod vægten

Indre stress – årsag mange smerter pga. diskusprolaps i lænden og i nakken.

Kroniske smerter er en stressfaktor, som betyder kroppen er i konstant kamp, og dermed frigiver stresshormonet kortisol. Det betyder en ophobning af stresshormoner gennem flere år for Emina.

Overfladisk vejrtrækning – når kroppen bliver anspændt og kæmper med smerter kan det være svært at slappe af, og når vejrtrækningen kun ligger i brystkassen, udnytter hun ikke den unikke effekt åndedrættet har. 70% af kroppens udrensning sker gennem åndedrættet. Den dybe vejrtrækning hjælper med at ilte dine celler som bringer energi til hele systemet.

Skævheder i korsbenet og skævt bækken – når der er skævheder i bækkenet får det betydning får energien og funktionen ind til tarmene, blæren og nyrernes afgiftning. Når bækkenet bliver rettet åbner sluserne sig til bedre afgiftning af affaldsstofferne og kroppen giver helt naturlig slip for det, som den har holdt på.

Leveren er belastet og forgiftet – årsag mange års medicinforbrug belaster leveren, og kombineret med fleres års følelsesmæssig frustrationer samt bekymeringer bliver leveren´s energi blokeret og stagneret i brystet, og dermed nedsættes forbrændingen og stofskiftet.

Tarmen er belastet – Når kroppen er stresset holder den på væske og affaldsstoffer, skidt og slagger i tarmen sætter sig fast, samtidig bliver tarmen belastet med usunde tarmbakterier og bliver forgiftet.

Underskud af Qi og blokeret Qi – Qi er kinesisk akupunktur og betyder energi. Når kroppen er i underskud eller blokeret er der ingen energi, og dermed ingen cirkulation i blod – og lymfesystemet og dermed ingen energi til forbrænding og vægttab.

Manglende vægttab

Søvn – årsag hvis du sover mindre en 7 timer får det betydning får din forbrænding, din hormonregulering som sker når du sover, bliver nedsat og giver dig ekstra vægt eller trang til sødt eller salt.

Manglende motion – årsag motion, virker både afstressende, afgiftende og øger forbrændingen og booster humøret. Så en gåtur er løsningen for Emina, dels hjælper det hende med at få ro på nervesystemet, afgiftningen og øger hendes forbrænding helt naturligt, så vægten begynder at flytte sig.

Kost – Hun gav sig ikke tid til at spise, spiste forkert og for lidt samt sprang ofte måltider over. Mad er benzin til kroppen og den kan ikke køre optimalt uden det rigtige brændstof. Kroppen har behov for både kulhydrater, fedt og proteiner –  i den rigtige mængde når det handler om vægttab for en moden kvinde.

Emina fik knækket koden til vægttab – Et vægttab på 8 kg. og fik øget selvtillid
Et vægttab på 8 kg. En slankere og sundere krop fysisk og psykisk gav hende selvtilliden tilbage som kvinde.

 

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!