Hvad gør stress ved kroppen? Stress nedbryder din krop og forringer din livskvalitet

Hvad gør stress ved kroppen?

Når du er fanget af stress, kan det være svært at mærke dig selv, derfor er det vigtig du stopper op, og får ro på dig selv. Stress gør dig sammenbidt, anspændt og nedbryder din krop, sind og sjæl. Din krop bliver drænet for glæde, vitalitet og energi. Du mister dit overskud, og kan øger din risiko for udbrændthed eller binyretræthed.

Hvad gør stress ved kroppen?

Stress er desvære blevet en folkesygdom, og mange glemmer helt at lytte til kroppen. Derfor er der flere og flere, som bukker under for stress. Stress findes i forskellige udgaver samt niveauer, men faktum er, at det har en negativ effekt på din sundhed og livskvalitet.

Stress sætter sig i kroppen, både fysisk og psykisk, og hvis du aldrig har stoppet op, og lyttet til din krop, samt de signaler den har sendt til dig, så kan der ligge flere års stressophobninger, blokeringer og negative energiblokeringer i din kroppen. Din krop er hele din livs historie og du bære hele din bagage i kroppen.

Energi flyder i hele din krop, men når stress rammer dig, stopper dit naturlige energiflow, fordi din krop kommer i alarmberedskab. Din krop føler sig truet som om, der var en løve efter dig. Prøv, at forstille dig, at din krop har følt sig truet i flere år, hvilken spænding og flow der så bliver i din krop.

Din krop svare altså igen. Din krop reagere med smerter, ubehag, dårlig fordøjelse, dårlig humør, vrede, mismod, øget sukker og kaffetrang, måske overspisning eller manglende appetit. Så hvis du har stresset dig selv og din krop i flere år, påvirker det din sundhed og livskvalitet på mange områder. Ja, et vægttab bliver helt umuligt.

Defor skal du rydde op i din krop og få tømt din rygsæk. Når du tømmer din krop, for alt det du har været igennem i fohold til stress,  bekymeringer, skuffelser, vrede, irritationer, sorg, uro og andre ubehagelige oplevelser får du frigivet energi, får mere ro og balance i din krop. Du giver slip på spændinger og stress, som måske har påvirket dig i årevis. Du får vendt underskud til overskud, og optimeret din indre sundhedstilstand.

Hvad gør stress ved kroppen

Jeg møder mange mennesker, som aldrig har ryddet op i kroppen, men de har ryddet op i hovedet. Din krop og tanker følges af, og alle negative tanker sætter sig i kroppen og bloker for din energi, din indre saft og kraft bliver nedsat.

Når du rydder op i kroppen, rydder du også op i din tanker!

I kinesisk medicin styre hvert organ et række områder i kroppen, og tilsvarende følelser og tanker. Din krop er en unik helhed, og du kan ikke skille din hjerne og krop fra hinanden.

Stress slider på kroppen og nedbryder både dit nervesystem, din hormonbalance og udmatter kroppen fysisk og psykisk. Stress er en reaktion på langtids overbelastning, og en reaktion på dit liv gennem længere tid, ikke har været i harmoni. Måske har du haft flere episoder gennem livet, hvor du har oplevet disharmoni, og kæmpet dig videre gennem livet fordi du ” Skulle”

 

Jeg har selv været fanget af stress

Det er ikke for sjov, at jeg skriver stress gør dig anspændt, sammenbidt og nedbryder din krop. Jeg har selv været fanget af stress, og mærket alle symptomerne på min krop. To gange i mit liv, er jeg blevet sat ud af kurs pga.af stress. Den første gang var det mentale problemer, som satte sig i min krop med psykosomatiske symptomer. Jeg var et sted i mit live, hvor jeg ikke kunne tage action på min situation. Jeg var presset i lang tid, og da jeg ikke selv kunne sige stop, gjorde min krop det for mig.

Anden gang jeg gik ned med stress, var efter flere år, med et højt arbejdspres. Et arbejdspres, jeg selv havde skabt, pga af passion for mit job og min forretning. Jeg arbejdede alt for mange timer, og endte til sidst med, at følge mig kvalt i mit eget liv. Jeg glemte at nyde livet, og pludselig forsvant min passion og min kampgejst totalt. Jeg følte jeg var endt i et liv jeg hverken havde energi og lyst til at leve.

Hvad gør stress ved kroppen?

Personligt oplevede jeg, for 11 år siden at jeg faldt om. Jeg var på vej til fodbold med min søn, og pludselig sagde kroppen stop. Jeg lå i græsset, og husker tydeligt, at regnen ramte min krop, men jeg kunne ikke bevæge mig. Jeg lå bare der, og var fuldstænding ligeglad og tom indvendig. Jeg kom en tur på sygehuset, hvor jeg fik målt puls og lavet hjertediagram. Der var ingen tegn, på noget alvorligt, så et par timer efter var jeg hjemme igen. Min krop var total slap, og der var absolut ingen energi til bevægelse, jeg var virkelige hårdt ramt.

Jeg havde ikke haft fart på, eller presset mig selv fysisk, men mentalt var jeg ude af kurs og kunne ikke tage den rigtigte beslutning! Min krop fik en indre stress tilstand.

Kroppen er klog, den sagde simpelhen stop for mig, da jeg ikke selv kunne sige stop!

Jeg vidste godt, at jeg længe havde gået og haft det dårligt, fordi jeg egentligt havde fået mit drømme job, men det levede ikke op til mine forventninger og jeg mistrives. Jeg havde længe gået og bekymret mig, og brugt en masse energi på at tænke, men uden at tage action, fordi jeg ikke vidste hvad jeg så skulle. Tankemylder og manglede action på mit problem gjorde min krop sagde stop.

Hvad gør stress ved kroppen

Hvad gør stress ved kroppen –

Jeg har mærket alle symptomerne på stress

Efter en flytning af min klinik, gik det helt galt mit batteri var kørt totalt fladt. Jeg følte jeg havde løbet 6 maratoner på 1 år og min krop gjorde ondt overalt. Jeg fik hjerte banken, samt hurtig puls, og trods en enorm træthed kunne jeg ikke sove. Mit hovede var fyldt med tankemylder, og jeg følte jeg var landet i et liv jeg hverken havde energi eller lyst til at leve. Jeg blev tykkere og tykkere, trods min appetit var forsvundet, og jeg næsten spiste som en fugl. Jeg var kommet så langt væk fra min egen personlighed, blev totalt asocial, mit eller gode humør og postive energi forsvandt.

Jeg mistede fuldstændig kontakten til mig selv, og var nødt til at stoppe så meget op, at jeg i en periode kun arbejde 3 dage om ugen.

Havde jeg ikke været selvstændig, var jeg blevet sygemeldt, men så var jeg endt med at gå konkurs. Jeg var nødt til at finde en løsning på at takle min vej ud af stressen.

Jeg var nødt til at stoppe helt op, og få kontakt til mig selv. Jeg skulle have masser af ro på, så jeg kunne træffe de rigtige beslutninger. Jeg fik masser af stressbehandlinger, brugte yoga og meditation samt masser af lange gå ture i skoven. Jeg kom godt igennem stressen, men var nødt til at træffe nogle beslutninger i forhold til mit liv.

Hvad gør stress ved kroppen

Hvad gør stress ved kroppen?

Jeg måtte, ændre kurs i mit liv og træffe nogle svære valg…………………..

Min krop blev ændret efter min stress periode, og satte spor i mit liv. Konsekvensen blev jeg måtte sælge en del af min klinik, og gå tilbage til basis og arbejde solo igen. Jeg var fanget af alt for mange arbejdsopgaver, som ikke havde min interesse og drænede min energi. Jeg har nu ændret spor og overvejer nøje, hvordan jeg bruger min energi og ressourcer, så jeg ikke brænder ud eller bliver fanget af stress igen.

At blive fanget af stress betød, jeg fandt tilbage til mig selv, og nu kan jeg se tilbage på de positive gevinster. Jeg fik stoppet op, og ændret kurs, så jeg nu bruger mit arbejdsliv på det, jeg virkelig brænder for. Nemlig at hjælpe kvinder som kæmper forgæves med vægten og figuren.

Jeg har gennem hele mit liv arbejdet med min krop, hvilket er naturligt som kropsterapeut, og jeg er sikker på det er årsagen til, jeg har rejst mig hurtig igen, og undgået at falde i en dyb stresstilstand. Jeg har gennnem hele mit liv ryddet op i kroppen, og brugt både kostterapi, zoneterapi, akupunktur og massage. Jeg har brugt motion, som en afgørende nøgle i mit liv.

Jeg genfandt min energi og ressourcer, og glæder mig over jeg fandt vejen ud af stress og nu kan hjælpe andre.

Hvad gør stress ved kroppen?

For mig betød stress en ny kurs i livet. Og i dag, er jeg super glad for at ” jeg blev ramt” Det har virklige fået mig tilbage på sporet i mit liv. Her hvor jeg kan nyde livet, og arbejde med min passion, som jeg har haft i 30 år. At hjælpe kvinder med vægttab, en sundere,slankere og stærkere krop. Nu har jeg valgt, at specialisere med vægttab for kvinder som er 40 +. Fordi det er helt andre metoder som skal til en blot kost og motion.

Min stress-periode, har betydet jeg har udviklet nogle fantastiske forløb til kvinde,r som kæmper forgæves med vægttab. Jeg har selv gået vejen, og alt er gennemtestet på min egen krop.

Derfor er mit forløb ” Sådan kickstarter du dit vægttab” blevet et hit hos mange kvinder.

Her handler det primært om at få afstresset kroppen og genaktiveret hormonerne, forbrændingen og udrensningsorganerne.

Motion har altid været en naturlig del af mit liv, og jeg har undervist i 30 år. Men jeg kunne mærke på egen krop, at jeg blev udmattet, træt og faldt tilbage med mere stress, når jeg trænede. Derfor gik jeg i gang med, at udforske og ændre min træning, så min krop fik energi og ikke faldt tilbage i et stress-mønstre.

Netop derfor har jeg udviklet ” Sådan taber du op til 6 kg. og slipper af med mavedellen”

Her handler det om at få vægttab med gode kostprincipper, og træning som understøtter kroppens unikke ressourcer og energi efter de 40 år.

Ønsker du min personlig hjælp til dit vægttab efter en stressperiode?

Reset din krop med min vægttabsbehandling, skab balance i dine hormoner, din energi og forbrænding, så du får vendt underskud til overskud og får vægttab med succes.

Så står jeg klar til, at hjælpe dig med at få succes med dit vægttab.

Susanne Jensen

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!