Hvad er detox

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning og udrensning af kroppens affaldstoffer.

Personligt har jeg været på mange forskellige detox kure og faste kure gennem de sidste 20 år. Det betyder også, at som kostvejleder  i Odense, har jeg særlig fokus på detox kost, når det handler om vægttab.

Detox kost er helt naturlig sund, levende mad, som er basisk. Sammensætningen, gør den helt store forskel når du skal opnå vægttab.

At leve sundt og tage en detox kur flere gange om året, er en helt naturlig del af min livsstil.

Det er helt sikkert også årsagen til, at jeg aldrig bliver tyk af af slim, slagger og for mange affaldsstoffer i min krop.

Det sikre mig en god fedtforbrænding, stabil vægt og jeg undgår slapt bindevæv og appelsinhud.

 

Jeg har simple detox tricks i min hverdag, som du kan læse her. Jeg spiser sund levende mad, med masser af næringsstoffer som støtter kroppens udrensningsproces.

Jeg har gennem årene afprøvet masser af gode kosttilskud, udrensningsprodukter, udrensende te samt homøopatiske midler for at optimere min udrensning og sundhed.

At støtte kroppen med gode kosttilskud spiller især en vigtig rolle efter du er rundet de 40 år, hvis du vil have en sund krop i balance.

Kost og kosttilskud er nøglen til en sundere og renere krop, som får kroppen til at arbejde bedre, og du undgår mangel tilstande i kroppen, samt manglende energi.

Syreophobninger i kroppen skaber ubalancer, som hovedpine, migræne, træthed, smerter, dårlig fordøjelse og overvægt samt stresser kroppen.

Derfor har jeg særlig fokus på syre -base balancen i kroppen.

Syre-base balancen er præcis det detox handler om, og årsagen til du har behov for en detox kur, er hvis du gennem længere tid (måske) flere år, primært har spist syreholdigt mad.

Hvad er detox?

Detox handler om, at få kroppen til at give slip på væske og affaldsstoffer, som har sat sig i depot i din krop. Såvel i dine organer, muskler, led, huden, meridianer.

Med en udrensningskur, kan du fjerne væske og affaldsstoffer fra kroppen, helt naturlig med en basebasert kost.

Du får en bedre sundhedstilstand i kroppen, og så er det en stensikker metode til hurtigt vægttab.

Ja, jeg tør godt, at love det er en stensikker vej til hurtigt vægttab. Som detox specialist gennem 20 år her i Odense ,har jeg hjulpet mange kvinder med vægttab med en af mine 3 udrensningskure:

Her er der fokus på sund levende mad, som er sprængfyldt med sunde næringsstoffer, som forkæler din krop. Så du helt naturligt, giver slip på væske og affaldsstoffer, og taber dig sikkert og effektivt.

Hvad er detox?

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse. Frede Damgaard var min lærer i sundhed og ernæring, og jeg må tilstå han blev min sundhedsguru, og mit forbillede indenfor alternativ kostterapi.

Mange af hans grundelementer har sat fast i min lige siden, som en helt naturlig del af min livsstil. For 20 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox.

Gennem årene er der sket en bølge af detox kure og mange er blevet vilde med detox fordi det virker.

Jeg nyder, at inspirer til mere sundhed, bedre velvære og give alle mine bedste råd, til en mere sund og levende krop. Det er præcis det man får, når man tager en udrensningskur jævnligt.

Og til vægttab er det helt fantastisk. Du få et hurtigt vægttab og en masse gode gevinster i forhold til din sundhed og dit heldbred.

Jeg nyder, at inspirere til mere sundhed, bedre velvære og give alle mine bedste råd, til en mere sund og levende krop.

Det er præcis det man får, når man tager en udrensningskur jævnligt.

Og til vægttab er det helt fantastisk.

Du få et hurtigt vægttab og en masse gode gevinster i forhold til dit heldbred, som du kan læse her.

 

Hvad er detoxMit navn er Susanne Jensen, og som detox-specialist her i Odense, står jeg klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker vægttab, bedre fordøjelse, bedre hormonbalance og en sundere og bedre livsstil.

Kontak mig endelig på 29260956

Bedste sundhedshilsner Susanne

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!