Hurtigt vægttab med detox - Tab op til 4 kg. på 10 dage med min detox kur

Hurtigt vægttab med detox

Tab op til 4 kg. på 10 dage med detox

Vil du gerne have et hurtigt vægttab og booste dine sundhed?

En god og effektiv detox kur er genial til, at kickstarte dit vægttab og give dig et hurtigt vægttab.

Har du besluttet dig for du vil sige farvel til de overflødige kilo?

Vægttab kræver viljestyrke og motivation, og når du kan se hurtige resultater på badevægten og figuren så rykker det markant ved din motivation. Når du samtidig mærker at din krop, bliver mere levende og energisk stiger motivationen til at fastholde den sunde kost.

Med min detox kur får du ikke kun et hurtigt vægttab, men også en masse nye sunde vaner, så du kan fastholde dit vægttab eller fortsætte den sunde kurs og fortsætte dit vægttab.

Hurtigt vægttab med detox har en masse gode fordele og gevinster

 • Du får et hurtigt vægttab
 • Du sænker kroppens stressniveau
 • Dine udrensningsorganer bliver aktiveret
 • Du optimere din sundhed i alle cellerne
 • Du føler din krop bliver mere levende og energisk
 • Du får mere overskud og energi til at fortsætte dit vægttab
 • Du kommer nemt og hurtig i gang med en sundere livsstil
 • Du booster din forbrænding
 • Fysisk og psykisk overskud

Hurtigt vægttab er for dig som vil se hurtig resultater

Med min detox kur er der mange som taber op til 4 kg. på kun 10 dage. Det er et hurtigt vægttab som virkelige rykker ved din sundhed, energi og figur.

Min detox kur er sammensat efter din krops energisystem, og i forhold til hvordan dine udrensningsorganer arbejder optimalt. Du spiser sund og lækker mad, som får dine udrensningsorganer i spil. Du sænker dit stressniveau i kroppen, og dermed kommer dine hormoner, til at arbejde bedre, det betyder du udnytter kroppens fantastiske energi og ressourcer. Ja, dit stofskifte og din forbrænding får en super booster.

Du får ryddet op i kroppen både fysisk pg psykisk og åbner din Qi (livsenergi) i hele kroppen. Med skræddersyet yoga øvelser, giver du slip på stagnationer og blokeringer i kroppen, så Qi kan flyde frit og ubesværet. Du får stillestående lymfe og blod til at flyde igen, du nære dine muskler, organer, sener og dit bindevæv. Dine udrensningsorganer giver slip på alt det slagger og skidt som har forhindret dem i at arbejde optimalt.

Når du udnytter kroppens unikke energi-system får du åbnet op til skattekisten, den som sikre dig et hurtig vægttab.

 • Vil du gerne have hurtigt vægttab
 • Vil du gerne have nye sunde vaner
 • Vil du gerne føle dig glad, sund og slank
 • Er du klar til at tage action og nå dit mål?
 • Er du klar til at åbne for skattekisten og øge din kropsbevidst, så du kan fastholde et sund vægttab
Hurtigt vægttab med detox

 Få hurtigt vægttab og en sundere livsstil med gode sunde vaner

Gode sunde vaner er vigtigt for at dit vægttab holder, ellers løber det hele bare ud i sandet igen. Så når du skal fasteholde dit hurtige vægttab er det vigtigt du får integreret små sunde vaner i din hverdag. Sunde vaner sikre dig en sundere livsstil og en krop uden overvægt.

Hurtigt vægttab med detox - Tab op til 4 kg. på 10 dage

Læs mere om min detox kur her

Sara fik hurtigt vægttab og sagde farvel til hendes sukkertrang

Er du afhængig af sukker?
Det var Sara inden hun startede på mit detox forløb.

Læs her hvad Sara siger:
Da jeg valgte at skulle på Detoxkur var jeg rigtig spændt og lidt nervøs, da jeg var bange for om det blev for hårdt og besværligt også fordi jeg var afhængig af Pepsi Max og søde sager.
Detoxkuren var utrolig nem og vildt lækker, jeg følte ikke på noget tidspunkt sult eller trangen til søde sager og Pepsi Max.
Jeg havde på anden dag meget hovedpine.
Min krop har ikke længe haft det så godt som der.
Jeg tabte 4 kg. på 10 dage, og fortsætter da jeg gerne vil tabe mig lidt mere.
I dag hvor jeg er færdig med kuren spiser jeg stadig de fleste af de ting jeg fik på Detoxkuren.
Jeg har ikke den Pepsi Max og sukkertrang mere. Og nyder det ekstra meget når jeg får lidt i weekenderne.
Jeg kan varmt anbefalde at gå på Detox om man skal tabe sig eller ikke.

Gratis mini-kurs - Lær hemmeligheden bag vægttab

Få din vægt, figur og taljemål til at SHINE - Gratis sundhedsguide til dig

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!