Fedtfrysning virker det?

Ja, fedtfrysning virker læs om kundernes erfaring hos Total Bodyzone i Odense

Fedtfrysning virker og er et godt alternativ til fedtsugning helt naturligt.

Der er ingen tvivl om, at fedtfrysning virker og fedtfrysning er blandt en af de bedste metoder til at få mavefedtet væk og give dig en flot figurændring, kombineret med min akupunktur og detoxbehandlinger kan du opnå vilde resultater på meget kort tid.

Fedtfrysning er utrolig effektiv til små og store mavedeller for kvinder og mænd

Det er vigtig at forholde sig til egen krop, da der er stor forskel på hvor meget fedt du har. Fedtmængden er afgørende for dine resultater, og ikke alle kan få Fedtfrysning, måske skal du tabe dig først eller have nogle af vores andre behandlinger. Med fedtfrysning kan også bruges i kombination med dit vægttab, da store tunge mavedeller kan være seje at slippe af med og kan efterlade huden slap.

Fedtfrysning virker – Det siger kunderne hos Total Bodyzone

Emina´s erfaring med fedtfrysning, vægttab, detox og akupunktur i Odense
Jeg hedder Emina og er 50 år, og hele forløbet har været godt og jeg fik mange forskellige behandlinger som Detox, akupunktur, angle sol, ansigts behandling , fedtfrysning og opstramning på bodybuilder maskinen.I forhold til min helbredsmæssige situation har dette forløb påvirket mig på mange punkter.

Mine kvindelig former er kommet frem, jeg har tabt 8 kg og 48 cm på hele kroppen og føler mig klar til bikini.

Fysisk : Jeg har fået lidt mere plads i min egen krop. Jeg følger ikke at jeg i øjeblikket er så spændt som jeg har været. Min hovedpine kommer ikke så ofte som før start på Bodyzone. Smerter i bughulen er forsvundet, det tolker jeg som , at min lever er blevet afgiftet for al den medicin og mad jeg indtog.Min fordøjelse system fungerer bedre. Det største synlige tegn er mit vægttab og alle de cm i taljen, min kvindelige form er blevet tydelig. Mit bækken var skævet og rettet i flere omgange, dette har ført til en bedre krops holdning.

Psykisk: jeg er blevet mere glad og min selvtillid som kvinde er vokset.Jeg har haft stor glæde af mine samtaler med Susanne . Jeg kunne finde mange gode forklaringer på min situation, som gav lidt ro og selvaccept. Lysten til at gøre noget for mig selv er tilbage. Jeg har fået glød i ansigtet.

Fremadrettet: Jeg har lært meget i forhold til kost. Jeg vil gerne bruge detox kost ofte, da jeg forsat har brug for en del medicin. Jeg har fået en anden mad kultur, og har lært at nyde mad og give sig tid til måltider.

Personlig erfaring med fedtfrysning – Jeg er kvinde 40+ med et højt aktivitets niveau + en sund livsstil

 

Susanne Jeg er en sund og aktiv kvinde på 40 + som har oplevet at min forbrænding har ændret sig markant efter jeg er blevet 40 år. Det betyder jeg skal træne hårdt, målrettet og virkelig spise korrekt for at holde min slanke linje. Trods min målrettet træningsindsat er det ikke lykkes mig at få mit mavefedt væk.

Jeg har brugt fedtfrysning på min mave for at få min mavedelle væk, og fordi jeg ved mine egen indsat ikke kunne få mit mave fedt væk.

Det siger Dorthe om fedtfrysning: 1000 tak for en fantastisk og professionel behandling. Jeg har fået lavet en fedtfrysning program over ca 8 uger, og er yderst tilfreds med resultatet. Personalet er meget søde og imødekomne. Man føler sig meget velkommen og får en meget god vejledning.Kan meget varmt anbefales til andre som vil/ønsker en behandling hos total Bodyzone.
Vi ses VH Dorthe:)

Guri : kvinde 65 år med primært fedt på mave og hofter – Super godt resultat med fedtfrysning, har fået detox behandlinger først og her svandt jeg rigtig mange cm. så alt mit væske og affaldsstoffer blevet fjernet før mine fedtdepoter. – Har trænet mange år, men uden at få det resultat Susanne´s Detox behandlinger og fedtfrysning har givet mig.

Nicolai: Jeg er 22 år, aktiv med træning, men har været træt af min lille mavedelle har fået 1 fedtfrysning og er godt tilfreds.

Kaj : Mand 65 år ked af sine mandebryster – Super godt resultat med fedtfrysning på mine mandebryster – jeg har altid hadet dem og nu skulle der gøres noget ved det. Mine fedtdepoter var meget stor både under armen + på selv brystet. Jeg har fået fedtfrysning 4 gange og er nu tilfreds.

Søren Renner: Træner hård styrketræning. Fedtfrysning har haft rigtig god effekt på mave, hofter og bryst, som jeg har haft svært ved at træne væk.

Har også prøvet Susanne´s Wrap som var top lækker. Susanne leverer super god service og et fantastisk humør.

Marlene: Jeg var meget sketisk i starten, men Susanne blev ved med at sige der skal tålmodighed til når man får fedtfrysning. Efter 3 fedtfrysning blev min mave helt perfekt og jeg er super glad for mit resultat og det mavefedt som er forsvundet.

Betina: Jeg følte mig stor som en gravid kvinde på min mave, og trods sund kost og træning ville der ikke ske noget med min mave. Jeg valgt at prøve Fedtfrysning hos Total Bodyzone og er super glad for mit resultat. Jeg har sideløbende fået akupunktur behandling og hømopatiske dråber, som har haft stor effekt på mit velvære.

Ida: Jeg kalder det en mirakelkur. Jeg har fået behandlet ridelår med fedtsmeltning og det bedste er jeg kan købe de bukser jeg gerne vil have nu.

Mette: Jeg har fået fedtfrysning på min mave og fedtsmeltning på mine arme – Det jeg er aller mest glad for er mine arme, nu kan jeg gå i de bluser jeg har lyst til og det er perfekt.

Hanne 70 år.Har fået fedtfrysning, akupunktur og detox behandling. Er glad for min krop igen og mit spejlbillede. Det bedste ved behandlingen er jeg føler min krop lever igen, og mine smerter i kroppen er forsvundet.

Læs mere om fedtfrysning her og mine slankepakker

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!