Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen - Din sikker vej til vægttab

Detox – Udrensning af affaldsstoffer i kroppen –

En indre rengøring af din organer, som sikre dig vægttab, en sundere, slankere krop.

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning. Personligt har jeg været på mange forskellige detox-kure og faste kure gennem de sidste 18 år og har simple detox tricks i min hverdag. Jeg har afprøvet masser af gode udrensningsprodukter og udrensende te samt homøopatiske midler for at optimere min udrensning og sundhed.

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse. Frede Damgaard var min lære i sundhed og ernæring, og jeg må tilstå han blev min sundhedsguru, og mit forbillede inden for kostterapi. Mange af hans grundelementer har sat fast i mig lige siden, som en naturlig del af min livsstil. For 18 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox. Gennem årene er der sket en bølge af detox, detox-kure, udrensningskure, juicekure samt faste kure og mange er blevet vilde med detox.

Detox – udrensning af affaldstoffer i kroppen.

Hvad betyder detox?

Detox betyder udrensning af kroppen, og det vil sige du skiller dig af med kroppens affaldstoffer og dermed får skabt en en bedre balance i kroppen. Normalt er vores kroppe selvudrensende, og renser sig selv via tarmene, leveren, nyrerne, lungerne og huden. Når udrensingen bliver et problem kan det skyldes dårlig livsstil med for meget junkfood, færdigretter af dårlig kvalitet, store mængder af sukker, alkohol, kaffe, medicin samt for lidt eller ingen motion.
Mængden af giftstoffer du indtager, alt fra tilsætningstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, sprøjtemidler mm. belaster kroppen. Hvis du belaster og udsætter din krop for mere end den kan klare at udrense selv, får du problemer med ophobninger af affaldsstoffer.

Hvad bliver resultatet af for mange affaldstoffer i kroppen?

Du nedsætter din energi

Din yde evne og vitalitet i alle kroppens funktioner bliver nedsat

Det går ud over din sundhed samt din livskvalitet

Det medføre overvægt og en lang række andre symptomer 

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Følgende symptomer ses ved for mange affaldsstoffer i kroppen

 • Smerter
 • Overvægt
 • Spændinger
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Oppustet mave
 • Søvnproblemer
 • Gentagene infektioner
 • Hudproblemer som eksem
 • Humørsvingninger
 • Ufrivillig barnløshed
Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Hvorfor har du brug for detox og udrensning?

Hvis din krop er overbelastet svigter dine udrensningsorganer og ophobningerne forplanter sig i kroppen
Når din krop er overbelastet, kommer dine udrensningsorganer på overarbejde, organerne bliver trætte og har svært ved at klare udrensningsprocessen selv. Når koppen ikke kan komme af med affaldsstofferne, bliver resultatet at du ophober giftstoffer og affaldstoffer i din krop, både i dine organer, dit bindevæv, fedtvæv, dine led og dine muskler.

Kort sagt kan man sige hvis din krop ikke er i stand til at udrense sig selv pga. dårlig livsstil, forkert kost, stress mm. i det tempo du belaster den, vil ophobningerne forplante sig i kroppen.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen – Få liv i dine organer

Kroppen er en unik helhed, og din sundhed, din energi og vitalitet skabes af den føde og væske du indtager. Den mad du spiser er benzin og byggesten til alle kroppens funktioner så din krop kan fungere optimalt. Det du spiser er også afgørende for en sund, levende, energisk og slank krop.

Pumper du det rigtige benzin ind i din krop? Eller har du overbelastet din krop for længe?

En detox kur hjælper dig med en grundig oprydning og optimere dit energiflow i dine udrensningsorganer. Hvert organ i kroppen knytter sig til flere områder i din krop som er forbundet med psyken og til energibaner. Som akupunktør arbejder jeg udfra den kinesiske filosofi med henblik på at rydde op i både krop, sind og sjæl!

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox din krop med 10 dages udrensingskur

Nem, let og lækker detox mad som giver kroppen en pause.

De sidste mange mange år, har jeg haft et fast ritual. Jeg starter altid det nye år med en 10 dages udrensningskur, som består af nem, let og lækker mad. Jeg har gennem årene prøvet forskellige kure, og testet forskelige metoder på egen krop. og må tilstå  jeg foretrækker let lækker og afgiftende mad med smag og nydelse.

Jeg har lavet en lækker og nem udrensningskur med simple kost principper af levende og sund mad. Kuren er bygget op efter kroppens energisystem i forhold til hvordan dine organer arbejder bedst og optimalt.

Detox kur - Detox dig let, sund, slank og glad på 10 dage

Læs mere om min detox kur her
Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen med detox kur

Efter jul og nytår føler jeg mig altid super klar til at springe ud i min første årlige udrensningskur. Den tunge vinter, mørket, maden og vin mm. gør jeg føler mig lidt “svumig” trods jeg både træner, spiser sundt og har små detox tricks. Min krop trænger til en ordentlig oprydning og hovedrengøring.

Præcis som når jeg laver hovedrengøring i mit hus, det føles skønt, giver glæde, ro og velvære. Den følelse får jeg også på min årlige udrensningskur, samtidig får jeg en enorm lethed i hele kroppen og et åbent mindset, som gør jeg kan holde fokus på min sunde livsstil.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Afgiftning som ses og mærke!

Efter flere års forskning omkring detox, har jeg udviklet min egen detox behandling. En effektiv detox behandling, som er bygget op efter østens principper. Det er en aktiv og dynamisk detox behandling, som tager højde for din krops ubalancer, blokeringer, tilstoppede organer og energibaner. Det er en dybdeudrensning af hele din krop, med det formål din krop bliver i stand til at afgifte sig selv.

Min detox behandling er en dybdeudrensning af organer, energibaner, muskler, led og bindevæv

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!