Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen - Din sikker vej til vægttab

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Et indre brusebad som booster din sundhed og sikre dig vægttab.

Hvad er detox?

Detox er en forkortelse af ordet detoxification, som betyder afgiftning og udrensning af kroppens affaldsstoffer. Personligt har jeg været på mange forskellige detox kurer og faste kurer gennem de sidste 20 år. Al leve sundt, og tage en detox kur flere gange om året, er en helt naturlig del af min livsstil.

Det er helt sikkert også årsagen til, at jeg aldrig bliver tyk ag slim slagger og for mange affaldsstoffer i min krop. Det sikre mig en god fedtforbrænding og jeg undgår slapt bindevæv og appelsinhud.

Jeg har simple detox tricks i min hverdag og spiser sund levende mad, med masser af næringstoffer, som støtter kroppens udrensningsproces. Jeg har afprøvet masser af gode udrensningsprodukter, og udrensende te samt homøopatiske midler for at optimere min udrensning og sundhed.

På baggrund af flere års forskning på egen krop, og på rigtig mange kunder, har jeg udviklet en super effektiv detox kur.

Min detox kur ” Sådan kickstarter du dit vægttab” er fyldt med næringstoffer fra sund levende mad, som får din krop til at give slip på det som belaster den, og forhindre dig i at få vægttab.

Hvorfor detox?

Helt tilbage i 1998 havde jeg en fantastisk alternativ kostvejleder, da jeg tog min zoneterapi uddannelse. Frede Damgaard var min lærer i sundhed og ernæring, og jeg må tilstå han blev min sundhedsguru, og mit forbillede inden for kostterapi. Mange af hans grundelementer har sat fast i mig lige siden, som en naturlig del af min livsstil.

For 20 år siden var jeg måske lidt mystisk, fordi jeg var vild med detox. Gennem årene er der sket en bølge af detox-kurer og mange er blevet vilde med detox, fordi de kan mærke det gør en kæmpe forskel. Nej ,ikke kun på vægten, men hele sundhedsstilstanden i kroppen forbedres markant.

Detox udrensning af affaldstoffer i kroppen.

Hvorfor har vi behov for detox?

Normalt er vores kroppe selvudrensende, og renser sig selv via tarmene, leveren, nyrerne, lungerne og huden. Når udrensingen bliver et problem skyldes det ofte dårlig livsstil med for meget junkfood, færdigretter af dårlig kvalitet, store mængder af sukker, alkohol, kaffe, medicin samt for lidt eller ingen motion.

Mængden af giftstoffer du indtager, alt fra tilsætningstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, sprøjtemidler mm. belaster kroppen. Hvis du belaster og udsætter din krop for mere end den kan klare, at udrense sig selv, får du problemer med ophobninger af affaldsstoffer og ekstra fedt på kroppen.

Det betyder en detox kur er nødvendig for at få, en sund krop i balance. En sund krop holder hverken på affaldsstoffer, slim og fedt, hvilket også betyder at overvægt ikke bliver et problem.

Hvad bliver resultatet af for mange affaldstoffer i kroppen?

Du nedsætter din energi

Din yde evne og vitalitet i alle kroppens funktioner bliver nedsat

Det går ud over din sundhed og din livskvalitet

Det medføre overvægt og en lang række andre symptomer 

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Når din krop er belastet af for mange affaldsstoffer i kroppen, kan du få følgende symptomer:

 • Smerter
 • Overvægt
 • Spændinger
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Oppustet mave
 • Søvnproblemer
 • Gentagene infektioner
 • Hudproblemer som eksem
 • Humørsvingninger
 • Ufrivillig barnløshed
Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Hvorfor har du brug for detox og udrensning?

Hvis din krop er overbelastet svigter dine udrensningsorganer og ophobningerne forplanter sig i kroppen.
Når din krop er overbelastet, kommer dine udrensningsorganer på overarbejde, organerne bliver trætte og har svært ved at klare udrensningsprocessen selv.

Når koppen ikke kan komme af med affaldsstofferne, bliver resultatet at du ophober giftstoffer og affaldstoffer i din krop, både i dine organer, dit bindevæv, fedtvæv, dine led og dine muskler. Kort sagt, kan man sige hvis din krop ikke er i stand til at udrense sig selv, pga. dårlig livsstil, forkert kost, stress mm. i det tempo du belaster den, vil ophobningerne forplante sig i kroppen.

Derfor har du behov detox og udrensning af din krop med en effektiv detox kur.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox din krop og mærk hvodan du giver slip på din overvægt helt naturlig.

Kroppen er en unik helhed, og din sundhed, din energi og vitalitet skabes af den føde og væske du indtager. Den mad du spiser er benzin og byggesten til alle kroppens funktioner, så din krop kan fungere optimalt. Det du spiser er også afgørende for en sund, levende, energisk og slank krop.

Pumper du det rigtige benzin ind i din krop? Eller har du overbelastet din krop for længe?

En detox kur, hjælper dig med en grundig oprydning og optimere dit energiflow i dine udrensningsorganer. Hvert organ i kroppen knytter sig til flere områder i din krop som er forbundet med psyken og til energibaner. Som akupunktør arbejder jeg udfra den kinesiske filosofi, med henblik på at rydde op i både krop, sind og sjæl! Netop derfor er detox meditation og detox yoga en helt naturlig del af min detox kur.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox din krop med 10 dages udrensingskur

Nem, let og lækker detox mad som giver kroppen en pause.

De sidste mange mange år, har jeg haft et fast ritual. Jeg starter altid det nye år med en 10 dages udrensningskur, som består af nem, let og lækker detox mad. Jeg har gennem årene prøvet forskellige kure, og testet forskelige metoder på egen krop. og må tilstå jeg foretrækker, let lækker og afgiftende mad med smag og nydelse.

Jeg har lavet en lækker og nem udrensningskur med simple kost principper, af sund levende mad. Kuren er bygget op efter kroppens energisystem i forhold til, hvordan dine organer arbejder bedst og optimalt. Så du kan sige farvel til slim, slagger og giftstoffer i dine tarme, lever og nyrer.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Detox er en naturlig del af min livsstil flere gange om året.

Efter jul og nytår føler jeg mig altid super klar, til at springe ud i min første årlige udrensningskur. Den tunge vinter, mørket, maden og vin mm. gør jeg føler mig lidt “svumig” trods jeg både træner, spiser sundt og har små detox tricks. Min krop trænger til en ordentlig oprydning og hovedrengøring.

Præcis som når jeg laver hovedrengøring i mit hus, det føles skønt, giver glæde, ro og velvære. Den følelse får jeg også på min årlige udrensningskur, samtidig får jeg en enorm lethed i hele kroppen og et åbent mindset, som gør jeg kan holde fokus på min sunde livsstil.

Detox udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Aktiv og dynamisk detox behandling

Efter flere års forskning omkring detox, har jeg udviklet min egen detox behandling. En effektiv detox behandling, som er bygget op efter østens principper. Det er en aktiv og dynamisk detox behandling, som tager højde for din krops ubalancer, blokeringer, tilstoppede organer og energibaner. Det er en dybdeudrensning af hele din krop, med det formål din krop bliver i stand til at afgifte sig selv.

Min detox behandling er en dybdeudrensning af organer, energibaner, muskler, led og bindevæv. Sådan taber du (måske) helt op til 25 cm. på 1,5 time.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!