Detox din krop, følelser og tanker.

Når du er på min detox kur, handler det om meget mere end en slankekur, som skal få vægten ned.

Det er ren velvære for krop, sind og sjæl med kost, yoga og meditation, som din krop elsker.

Som akupunktør, arbejder jeg ud fra de 5 elmenter i kinesisk medicin, som er knyttet til kroppens organer, meridianer og kroppens energiflow også kaldet Qi i kinesisk medicin.

Det handler om at, detoxe din krop, følelser og tanker og styrke hele dit energiflow i kroppen. Så du kan udnytter kroppens energi og ressourcer optimalt.

Det handler om, at give slip på fortiden, som har nedsat og bundet din energi uhensigtsmæssigt i kroppen. At sige farvel til stagnationer og energiblokeringer, som hæmmer dig i, at udnytte kroppens unikke kapasitet til det vægttab du drømmer om.

Når du optimere og skaber balance i dine organer på den helt rigtige måde, betyder det nemlig, du giver slip på følelser og tanker som stjæler din energi. Den energi du skal bruge til vægttab.

I kinesisk medicin bor din følelser og tanker i dine organer

Detox din krop, følelser og tanker

Detox din krop, følelser og tanker

Dine organer er forbundet med din følelser, tanker og dine energibaner i kroppen, og hvert organ har et følelsesaspekt tilknyttet.

Dine organer er et spejl af din fysiske og psykiske tilstande i kroppen.

Hjertet er kejseren i din krop

Hjertet er kejseren i kinesisk medicin og bolig for din sjæl.

Kærlighed, glæde og latter er nøgleordene her. Når du har det godt og dit hjerte er i balance, så udstråler du vitalitet, glæde, veltilpashed, afslappethed og du føler dig ovenpå med mental overskud.

Mangler du kærlighed, nærvær entusiasme eller følelsen af ikke at “slå til” vil dit hjerte lide. Eller mistrives du i dit job eller andre forhold i dit liv, så nedsætter det din hjerteenergi.

En ubalance kan medfører tristhed, bitterhed elller frustration.

Er der noget der “plager dig” kan du vågne om natten eller have mange drømme. ” Din sjæl vandre og kan ikke finde ro”

Hjertet styrer dit blod og sundt blod i årene har afgørende betydning for din sundhed, energi, din vitalitet og din vægt.

Du finder indre ro i dit hjerte med meditation og gode vejrtræningsteknikker. Med min detox meditation giver du slip på bitterhed, tristhed og beroligere din sjæl.

Med yoga øvelser til, at åbne for din hjerteenergi, øger du cirkulationen og styrker alt som er forbundet med dit hjerte.

Gåture i naturen, vil få dit nervesystem til at falde til ro og din indre energi til at blomstre, så du føler mere glæde, taknemmelighed og styrker dit mentale overskud.

Detox din krop, følelser og tanker

Lungerne kontrollere din Qi og din vejrtrækning, samt kontrollere huden, tager luft ind og flyder kroppen med livgivende Qi (livsenergi)

Lungerne er vores mest udvendige organ og kan let påvirkes af udefra kommende faktorer, som vind, kulde, fugt og tørke.

Er din lungeenergi svag eller i underskud, bliver du ramt af bleghed, hoste og gentagne luftvejsinfektioner.

Følelsesmæssigt bliver lungerne ramt af sorg, og kan medføre tristhed, bekymringer og sorg som som påvirker din fysisk sjæl, så du ikke rigtigt kan tage dig sammen. Du mangler energi.

Du hænger ligesom fast, du har svært ved at give slip og komme videre.

Du kan have smerter i skulderne, og astma ligende symptomer. Årsagen kan være, at du ikke har fået bearbejdet din sorg, eller at hele din energiflow er blokeret. Med akupunktur kan du få Qi til at flyde frit igen, give slip og komme videre i livet.

En overfladsik vejrtrækning betyder du ikke får iltet kroppen optimalt, og dine kendetegn bliver træthed, manglende energi og overskud.

Sådan styrker du dine lunger på min detox kur

Dine lunger kan ikke lide for kold og for meget rå mad, og kan være årsag til du har for meget fugt og slim i kroppen.

Fødevarer som er meget slimdannende udelukkes fra kosten (mælk, ost, smør, hvede) Det betyder din krop for en “PAUSE” og kan skille sig af med dine ophobninger.

Du siger farvel til slim i dine lunger med udvalgte urter som bla. ingefær og dermed styrker du hele din lungeenergi.

Dine lunger styrkes med åndedrætsøvelser, og du lærer at udnytte din vejrtæknings fantastiske effekt. Med yoga øvelser åbner du for kroppens energi- blokeringer i din lungemeridian, så du får tilført ny saft og kraft, som styrker hele dit lunge – og hjertekredsløb.

Detox din krop, følelser og tanker

Leveren kontrollere dine sener og muskler og er dit største afgiftningsorgan som du kan læse mere om her

Er du meget vred, irritabel og opfarende er det typisk et lever problem.

Det kan medføre ofte hovedpine og migræne, så du ender med at tilbringe dine fridage under dynen.

Hedestigninger som stiger opad mod hovedet, som en falsk varme, samt tegn på symptomer på overgangsalderen uden reelt at være det.

Det kan også sætte sig som en kæbespænding, som kan være årsagen til du har taget på. Fordi du har bidt tænderne sammen for længe, og glemt at sætte grænser eller for at overleve i en stressperiode i dit liv.

Typisk vil du opleve du har svært ved, at koncentere dig og bevare overblikket.

Har du haft svært ved at sætte dine egne grænser bliver din galdeblære påvirket, og kan medfører smerter langs meridianen på ydersiden af benet, iskiassmerter, skuldersmerter og hovedpine som typisk er placeret i højre side.

Nyrene er din livsenergi og dit kraftcenter

Bootcamp fit womenManglende mod, action, angst, frygt er typiske ubalancer i dine nyrer.

Ubalancer på indersinden af benet er relateret til nyrerne og hele vejen op igennem din rygsøjle.

Lændesmerter, væskeophobninger og manglende lyst til sex er typiske kendetegn.

Endvidere er manglende viljestyrke, at finde den rette vej i livet, depression, træthed og udmattelse også en ubalance i dine nyrer.

Med min detox kur – har vi særlig fokus på nyrerne med kostterapi, som renser, styrker og opbygger din indre kraft og saft så du styrker din dybe livsenergi.

Forunden kosten, lærer du hvordan du med meditation og yoga styrker og genopbygger hele din powerfelt. At blive groundet, og få jordforbindelse er det helt centrale i din nyrerenergi.

Detox din krop, følelser og tanker

Milten er den centrale i din fordøjelse, og det kan du læse mere om her.

Milten er din leveradør af energi til arme og ben. Når du har tilstrækkelig blod- og Qi her, så har du den rette varme, ingen smerter og   masser af energi, gå-på-mod og du tager action på livet, og udfolder dig i det du har lyst til.

E milt problem er typisk forbundet med en masse tankemylder, og som person lever du ofte mere i hovedet end i kroppen.

Typisk vil bekymringer fylde meget og tanker som køre i ring. Ubalancer i milten, gør du ligesom hænger fast, og aldrig rigtigt får ført din tanker og ideer ud i livet. Du hænger lidt i bremsen.

Bekymre du dig meget og er du ude af balance, kan det give dig lyst til at trøstespise. Typisk vil du gå efter de søde sagde, som giver dig flere kilo på sidebenende.

Detox din krop, følelser og tanker

Hvad er detoxMit navn er Susanne Jensen.

På baggrund af mange års erfaring, som alternativ behandler samt min passion for akupunktur og kinesisk medicin har jeg skræddersyet min udrensningskur, så det er ren wellness for krop, sind og sjæl.

 

Ønsker du, at forkæle din krop med mere sundhed og bedre balance i såvel din krop, følelser og tanker?

Så kan jeg varmt anbefale dig, min akupunktur behandling.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!