Detox behandling Odense

Sådan kommer du af med dine affaldstoffer i kroppen.

Effektiv detox behandling og figurforming i Odense

Sådan renser du din krop for affaldsstoffer, ophobet væske, og andre dårligdomme, og får en sund levende krop igen.

Det er en dybdeudrensning af hele din krop, med det formål din krop bliver i stand til at afgifte sig selv, så du kan tabe dig og få figuren tilbage.

Det er en aktiv og dynamisk detox behandling, som tager højde for din krops ubalancer, blokeringer, tilstoppede organer og energibaner.

Jeg sætter ind med behandling præcis, hvor din krop skriger på hjælp, så du kan få kroppens rensningsanlæg som lever, galdeveje, tarmkanal, nyrer, lunger, lymfebaner til at arbejde aktivt igen. Hele dit blod- og lymfesystem aktiveres, så du kan sige farvel til ophobet giftstoffer i kroppen og få en flot figurændring.

Det kan du opnå:

 

  • En sundere, renere og slankere krop
  • Genstartet din krop til forbrænding og vægttab
  • At give slip på væske og affaldstoffer, som har sat sig i depot i dine organer, muskler, energibaner og din hud.
  • En flot figurændring
  • At tabe mange centimeter

Affaldsstoffer kan ligne et bjerg af fedt, og de nedsætte dit energiflow i kroppen. Din krop bliver tung, træt og energiforladt, og derfor taber du dig ikke.

Vend underskud til overskud og sæt din krop i balance, så du taber dig. Få en flot figurændring i takt med du får ny energi, vitalitet og udståling igen med en vitaminindsprøjtning til krop, sind og sjæl.

Detox behandling, sådan taber du dig og får ny figur, uden du skal bevæge dig.

Min detox behandling er en skøn kombination af zoneterapi, detox massage, akupunktur til vægttab og lymfedrænage.

2 timers ren velvære og selvforkælelse, hvor du blot skal læne dig tilbage, og nyde jeg behandler din krop kærligt og omsorgsfuldt.

Med skøn blid zoneterapi og detox massage, får du en blid lever-udrensning, tarm-udrensning og dybdeudrensning af hele din krop.

Med afslappende infrarød varmeterapi slapper din krop af, og såvel huden, dine muskler og energibaner får en dybdegående udrensning.

Behandlingen fremmer hele din blodcirkulationen og aktiverer hver en celle i din krop. så du får ny energi saft og kraft, til at give slip på gamle ophobninger af giftstoffer i takt med du øger din forbrænding helt ned på celleniveau.

Guri får detox behandling, og stiller en masse sprøgsmål undervejs.

Blive klog på detox, og hør mere om mine metoder, som hjælper din krop i bedre sundhedsbalance.

Giv din krop en vitaminindsprøjtning med min detox behandling.

Skab liv, sundhed, bevægelse og cirkulation i kroppen igen.

Få stillestående væske til at flyde frit igen, så du kan tabe dig.

 

Min detox behandling er en vitaminindsprøjtning til din krop

Her skaber du sundhed, bevægelse, cirkulation og liv i alle kroppens celler, helt uden du skal bevæge dig.

Jeg klare arbejdet for dig, og hjælper dig med, at få liv i dine trætte og udbrændte udrensningsorganer, og aktiver hele dit detox-system, så du kan genskabe indre sundhed og fyre din forbrænding op i hver eneste celle i din krop.

Som detox-specialist her i Odense arbejder jeg med kostvejledning, som hjælper og støtter din krop, med at fjerne, væske, affaldsstoffer, skidt og slagger i din krop, så du kan forvandle din vægt og figur optimalt.

En enkelt behandling, kan følelse som ren luksus og velvære. Og ønsker du blot hjælp til, at kickstarte dit vægttab kan du med fordel kombinere 1 detox behandling med min 10 dages detox kur.

Har du mange ophobninger og energiblokeringer i kroppen anbefaler jeg et kurforløb på 4 behandlinger inc. 4 ugers kostplan og udrensede kosttilskud, som hjælper din krop tilbage i balance, i takt med du taber dig og opnår de kropsændringer du drømmer om.

Susanne Jensen

Akupunktør, kostvejleder, slankecoach og detox-specialist i Odense

Detox behandling pris

2 timers detox behandling 2199 kr.

Pakketilbud 4 detox behandlinger inc. 4 ugers kostplan, samt udrensende kosttilskud – Pris 8.995 kr.

Sig farvel til overvægt, tunghed, træthed og mangel på energi med en detox behandling.

Dit lymfesystem er general i kroppen, og skal sørge for at rydde op i kroppens affaldsstoffer og væsker. Når din oprydnings-general i kroppen er sat ud af spil, så ophobes det i kroppen, og medfører overvægt, tunghed, træthed og mangel på energi.

Hvad er lymfedrænage?

Lymfedræange er vejen til at genstarte kroppens naturlige detox-system. Det er en skøn blid massageform med elektroniks biostimulation, som aktivere flowet i dit lymfesystem,  så lymfevæsken kan flyde frit igen.

Når væske står stille, så ophobes det, og kan nærmest ligne et bjerg af fedt. Når du trykker dig forskellige steder på kroppen, vil din krop være meget øm, og enkelte steder kan det være nærmest helt smertefuldt.

Når din krop døjer med mange væskeophobninger og affaldsstoffer i kroppen, så står dit vægttab stille. Det nedsætter hele din energi, blod – og lymfecirkulation, og det gør kroppen tung, træt og energiforladt.

Når dine udrensningsorganer er for trætte og udbrændte til at rense din krop for væske og affaldsstoffer, så sætter det sig i kroppen som stagnationer og energiblokeringer. Det betyder din krop lager det i såvel dine organer, dit lymfesystem og dit bindevæv.

På min sundhedsblog kan du læse mere om detox

Her har jeg skrevet, hvorfor jeg er vild med detox og hvorfor det er særlig vigtigt at udrense din krop for, at opnå vægttab. Du får en masse god inspiration til, hvordan du kan starte med små detox tricks i din hverdag.

Læs Christina´s anmeldes af min detox behandling her

Detox behandling i Odense på Fyn

Hvad er detox?

Detox tips til din hverdag

Læs om mine 7 bedste detox tips

Detox behandling Odense - Kickstart dit vægttab og få en sundere krop

Detox er en sikker vej til vægttab.

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!