Bootcamp Fit Women - Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven i overgangsalderen.

 Spis og træn hormonerne i balance og mærk hvordan vægten og mavefedtet giver slip.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Har du også taget 5 kg på, som har sat sig fast som fedt på maven?

Så kan jeg fortælle dig, at jeg oplevede præcis det samme da hormonerne begyndte at drille. Min kost og træning virkede ikke længere, trods min vægt har været stabil i 30 år. Jeg tog 5 kg på som satte sig som mavefedt, og det føltes som om, at vægten og mavefedtet ikke ville give slip igen.

Jeg følte mig som gæst i min egen krop. Mit tøj sat ikke godt og jeg følte jeg havde fået et ekstra mavebælte, som var ubehageligt og irriterende. Jeg ville have min slanke linje tilbage og topmaven væk.

Netop derfor har jeg udviklet Fit Women, som er en særlig metode til vægttab og forbrænding af mavefedt når du er rundet de 40 år.

Træn mindre tab dig mere, og lær simple kostregler som holder nu og i fremtiden.

Lad mig visen dig vejen, så du kan gøre det nemt, at være skøn midt i livet, uden topmave og farligt mavefedt.

Er det her dig?

Overgangsalderen har sat sine spor, og det føles som om de 5 kg mavefedt, som har sneget sig på er håbløse at komme af med.

Du er træt af at kæmpe forgæves, og klar til at få metoden som får vægten ned og mavefedtet væk. Så du kan kan føle dig godt tilpas i dit tøj og din krop igen.

Er det her de resultater du længes efter?

N

Tabe de genstridige 5-6 kg kilo en gang for alle

N

At slippe af med det irriterende mavefedt

N

At taber dig og forbrænder fedt på maven

N

At få en sund, slank mave og en vægt i balance

N

At blive sundere, slankere og stærkere - uden du skal knokle i timevis

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven når du er rundet de 40 år.

Lad det blive virkelighed. Få de resultater du drømmer om. Spis og træne dine hormoner i balance. Så du giver slip på de irriterende kilo, som har sat sig som mavefedt og gør, at bukserne strammer.

Det kan du opnå på Bootcamp Fit Women

N

At tabe dig op til 6 kg

N

At få en sund, slank fedtfri mave

N

At få en stressfri, sundere, slankere og stærkere krop

N

At få dine hormoner i balance

N

Mindre stress, mere overskud og energi i din hverdag

N

En god fysisk og psykisk form

N

Ny sunde spise og træningsvaner

Sådan taber du dig og forbrænde fedt på maven

Online kostvejledning og personlig træning 

Har du 3 x 45 minutter om ugen? Så lidt skal der til for, at tabe dig og forbrænde dit fedt på maven. På 45 min. træner du både konditionstræning, som power walking eller løb, styrketræning med egen kropsvægt, yoga og afsluttende meditation.

Masser af sund, naturlig mad fra morgen til aften. Simple teknikker med stor effekt. Lær at få din basis kost på plads, og dækket dit vitamin og mineral behov. Så din krop har den helt rigtige benzin på kroppen, til vægttab og forbrænding af mavefedt.

Du får kostplaner, som sikre dig vægttab uge for uge, men som også giver dig plads til at “flippe ud og gå til fest” Jeg viser dig metoden, så du har plads til hygge og sociale arrangement, mens du taber dig og forbrænder fedt på maven.

Du behøves ikke at sætte dit liv på pause, du skal hverken droppe et bryllup, en fødselsdag eller anden festlig sammenkost for at opnå de gode resultater.

Men lad mig melde klart ud, du kommer ikke sovende til resultaterne.

Du skal lave maden og spise 5 måltider om dagen. Du skal planlægge din måltider og handle sund mad til dit køleskab. Opskriften får du af mig. Alt kan købes i dit lokale supermarked, og det er helt naturlige råvarer.

Du skal lave de 3 træningspas om ugen. Du skal lære, at trække vejret og samarbejde med din krop. Du skal tømme kroppen for fysisk og psykisk ubalancer, som netop er årsagen til din overvægt.

Så du skal have et brændende ønske om forandring, som mærkes i både krop, sind og sjæl.

Kostvejledning til vægttab

Kostvejledning som sikre dig vægttab. Kostplaner som uge for uge, sikre dig du kommer sikkert i mål. Du starter blidt op den første uge, og starter kun på små detox drikke, og gør kroppen klar til uge 2 hvor du starter med 10 dages detox kur. Efterfølgende får du 20 dages kostplan som sikre dig fedtet forsvinder.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Hjernefitness sluk for hjernen, og få ro på nervesystemet

Et indre brusebad, hvor du giver slip på stress, spændinger og blokeringer i kroppen. Du genskaber balance i dine hormoner og får ro i kroppen. Du giver din krop en “NY CHANCE” for at genfinde sin balance. Nøglen til en stressfri krop.

 

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven - Få løsningen med Bootcamp Fit Women

Yoga indre fitness som genskaber balance i kroppen

Indre fitness,som afstresser dit nervesystem, genskaber ro og mentalt overskud i kroppen. Aktivering af din hormonbalance og dine udrensningsorganer. Målrettet afbalancering, så du åbner for kroppens fantastiske energi og ressourcer og udnytter kroppen er din GPS.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven. Kostvejledning og personlig træning i Odense

Træning som får mavedelle væk

Skræddersyet træningsprogram, som toner, slanker og opstrammer dine muskler og får dig ned i vægt. Styrketræning med egen kropsvægt, kombineret med konditionstræning som styrker dit kredsløb og dit hjerte. Her kan du vælge løb eller power walking. Nøglen til  til høj forbrænding og flot figur.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven - Vægttabsforløb Odense

Bootcamp Fit Women

Sådan taber du op til 6 kg og slipper af med mavedellen

Jeg er specialist når det handler om vægttab og mavedeller hos 40+ kvinder. Så hvis du også har svært ved, at finde den helt rigtige kost og træningsstrategi efter du er blevet 40 år, så er det helt normalt.

Tro mig, rigtig mange kvinder har det præcis som dig. Jeg har hjulpet mange mange kvinder, som har det svært når kroppen forandre sig.

Jeg er sikker på du oplever din krop har ændre sig, og selv om du træner og spiser fornuftigt, så får du ikke de helt rigtige resultater på vægten og figuren.

Mavefedtet sidder lidt ekstra fast, og er sværer at spise og træne væk.

Måske har du prøvet en dygtig diætist her i Odense, uden det helt store held. Skruet op med en eller flere dage i træningscentret elle en længere løbetur. Men nej ikke de helt store ændringer vel.

Det er fordi det er helt andre metoder, som skal til nu for at give dig resultater. Du er i en alder hvor dine hormoner spiller en helt afgørende rolle. Dit nervesystem og dine udrensningorganer skal i balance for du opnår at tabe dig og forbrænde fedt på maven.

Derfor er det nu, du skal lære at træne mindre, med den helt rigtige træningsstrategi for kvinder i den modne alder.

På min Botcamp får du metoden, så du taber dig og siger farvel til topmaven.

Sig farvel til til det farlige fedt i bughulen og din topmaven.

Lær at spise og træne, så du får dine kvindelige former frem trods overgangsalderen.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Når du vælger, at tage action for din vægt og dine kropslige forandring, så starter du helt enkelt en kædereaktion, som betyder du kan vinke farvel til de andre ubalancer din krop STØJER med.

Ja, farvel til stress, som giver dig øget sukkertrang og øget behov for stimulanser, som hvidt brød, for meget kaffe, quikfix som slik, kage og sodavand.

Sig farvel til humørsvingninger, uregelmæssig menstruation, manglende energi og negative tankemønstre.

Du lærer, at bruge din energi og dine ressourcer på lækker sund mad og træning som giver dig resultater.

Nej ikke kun badevægten og mavedellen, men dit energiniveau, din fordøjelse, dit humør og din koncentration kommer i topform.

Alt er skræddersyet til dig, så alt du skal gøre er at ” SÆTTE I GANG”

Når du trykker på ja tak, så er metoden din til evig eje.

 Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven.

Lær alle de rigtige hemmeligheder, omkring kost, træning, hvile, vitaminer og mineraler, som får dig til at SHINE så du kan nyde overgangsalderen.

Derfor har jeg udviklet Bootcamp Fit Women

“Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven”

Da jeg var omkring 44 år blev jeg selv ramt af en overvægt på 5 kg, som satte sig som fedt på maven. Det forandrede min krop og mit velvære markant, og jeg kan fortælle dig jeg synes det var hæseligt. Jeg følte mig som gæst i min egen krop. Stress i kroppen og overgangsalder er en dålig kombination, det måtte jeg mærke på egen krop.

Det er netop årsagen til jeg har udvikler Fit Women .

Jeg kunne ikke passe mit tøj, jeg følte mig oppustet og lignede en gravid kvinde. Min menstruation blev uregelmæssig, og smerter op til min menstruation blev tiltagende, blodmængden blev mindre, og jeg havde en følesle af blodet ikke rigtig ville løbe igennem.

Trætheden blev den værste synder, jeg følte ikke jeg havde energi og overskud til det liv jeg levede.

Jeg vidste godt, at jeg var et sted i livet, hvor overgangsalderen begynder at få indflydelse, og både påvirker energien og hormonerne i kroppen. Helt naturligt  falder vores livsenergi, og de kvindelig hormoner bliver mindre, men man bliver endnu mere påvirkelige overfor stress i kroppen.

Stresshormoner i kroppen, får enorm indflydelse på vores fantastiske samspil af såvel kønshormoner som stofskifte hormoner. Din fordøjelse, din tarme og leverfunktion får langt større betydning nu midt i livet. Nu får din indre sundhed langt større betydning end den fysiske træning.

Derfor har jeg udviklet min ekspertmodel til vægttab med 5 sikre steps til resultater. Nu handler det nemlig om, at træne og spise dine hormoner i balance. Det betyder mere træning som yoga, meditation og styrketræning. Langt mindre hård fysisk træning, som stjæler din energi og skaber ubalance i dine hormoner.

” Sådan taber du op til 6 kg og slipper af med mavedellen” indeholder

Jeg har skræddersyet 6 ugers vægttabsforløb, hvor du roligt men sikkert får nye sunde vaner, som holder i en travl hverdag.

Modul 1: Reparere dit nervesystemet, genfind indre ro og mentalt overskud

Modul 2: Farvel til stress i kroppen og farvel til væske, slim og fedt.

Model 3: Sådan spiser du og træner mavedellen væk.

Modul 4: Sådan får du stædige fedtdepoter til at give slip.

Modul 5: Sådan sikre du dig, at resultatet holder nu og i fremtiden.

 

Du har fri mail support, når du har købt forløbet.

Og jeg står naturligvis til din rådig i forhold til sprørgsmål undervejs i din proces.

 

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven - Spis og træn dine hormoner i balance nu

Modul 1 – Få ro på nervesystemet, genskab indre ro og mental overskud

Rolig opstart hvor du har fokus på at reparere nervesystemet, genskabe ro i kroppen og få mentalt overskud.

Med simple træningsteknikker sænker du kroppens stressniveau, aktivere dine hormonerbalance og dine udrensningsorganer.

Små kostændringer kostændringer i den første uge, og afgiftende detox drikke.

Få mental overskud, og sæt dit mindset op til succes, så du er klar til 10 detox dage fra næste uge.

Opgrader din kost med vigtige vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer.

Modul 2 Farvel til stresshormoner, slim, fugt og slagger i dine organer

10 dages detox kur, med sund og lækker detox mad. Farvel til alt det som belaster din krop, og forhindrer dig i at få vægttab med succes.

Ryd op, giv slip og kom videre.

Farvel til oppustet mave, træthed, sukkertrang, dårligt humør.

Velkommen til tarme i topform, øget glæde og vitalitet.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven - Træn og spis dine hormoner i balance
Sådan taber du dig og forbrænder mavefedt helt naturlig

Modul 3 – Sådan spiser du og træner mavedellen væk

Nu sætter vi i gang med konditionstræning, her kan du vælge mit løbeprogram eller power walking,så du booster din kondition, dit hjerte og dit kredsløb. De rigtige fedtstoffer, får nu afgørende betydning for at forbrænde fedt, bevare ro samt overskud.

Du mærker hvordan de helt rigtige aminosyre, får fedtet til at smelt, øger din muskelmasse og din forbrænding.

Styrketræning er nøglen til at træne mavedellen væk. Musklerne styrker, former og giver dig stærke og veltrænede muskler. Nu får du for alvor fat i de stædige fedtdepoter og former din krop.

Mad er benzin til din krop og nu lærer du hemmeligheden omkring planlægning af din kost og træning.

 

Modul 4 “Sådan forsvinder de sidste stædige fedtdepoter”

Wow så er du kommet langt og er næsten i mål. Nu har du det fantastisk, og har fået en masse nye sunder vaner ind i dit liv.

Nu siger du farvel til de stædig fedtdepoter, på sidste modul.

Faste træningsdage er blevet en naturlig del af dit liv, du har forbedret din form og styrke, og nu bruger du kosten til at trimme de sidste stædige fedtdepoter væk fra maven kombineret med din træningsprogrammer.

Modul 5 – Sådan sikrer du dig, at resultatet holder nu og i fremtiden

Nu skal du stå på egne ben og fastholde din nye sunde livsstil. Hvordan sikrer du dig resultatet holder?

Det får du svar på i det sidste modul, hvor du også får frie hænder til madlavning. Nu er det nemlig dig, som tager styringen udfra alt det du har lært de første 5 uger.

Jeg viser dig vejen til hvordan du kan ” flippe ud” og spise alt det du har lyst til uden du tager det hele på igen.

Bootcamp Fit Women – sådan foregår det helt praktisk

En online Bootcamp foregår på den måde, at vi “mødes” på nettet. Det betyder i praksis, at du sidder hjemme med din computer og modtager alt materialet i vores online fælles forum. Du får adgang til et alt materialet med det samme, og kan sidde afslappet og læse dine kostprogrammer igennem, lytte til meditationerne og se videoerne med træningsprogrammer.

Vi starter med en introduktion den første uge, så du mentalt kan vende dig til, bootcampen. Du skal igenemmen en forvandlingsproces og indføre nye sunde vane. At ændre vaner kan ofte være svært, derfor er det vigtigt du får et godt overblik, så du kan bevare roen. Du får et overblik over hele forløbet, og en masse fif og ideer til, hvordan du får succes med planlægning af mad og træning, så du er total klar til opstart.

Når du har tilmeldt dig og betalt for bootcampen, får du en mail med et link til et lukket forum.

I forummet er alt materialet tilgængeligt for dig, når du har betalt for bootcampen.

Du starter stille og roligt ud, med at sætte dit mindset op til succes. Efterfølgende får du en ny kostplan og træningsplan uge for uge.

Du har hele tiden adgang til indholdet, fra din computer, eller Iphone – og du kan lave øvelserne når du har tid og lyst..​

Du har evig adgang til alt materialet – og du kan downloade det til din computer.

 

Hvad er fordelen ved det er online?

  • Det betyder ikke noget hvor i landet du bor, så du kan deltage trods stor afstand fra, hvor jeg holder fysiske kurser.

 

  • Du kan træne når det passer dig, præcis når du har lyst.

 

  • Du skal ikke hænge dig i et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

 

  • Du kan læse, høre og se det igen og igen og igen og lige så mange gange du vil.

 

 

  • Du sparer rigtig mange penge, i fohold til mine 1:1 vægttabsbehandlinger
Bootcamp Fit Women - Sådan taber du op til 6 kg. og slipper af med mavedellen

Mit navn er Susanne Jensen og jeg har udviklet Fit Women med særlig fokus på kvinder som er 40+ . Jeg har 30 års erfaring som træningscoach og 20 år som kropsterapeut. Jeg har specialiseret mig i kost og træning for modne kvinder, og vil være din guide og slankecoach under hele Bootcamp Fit Women.

Forløbet er skræddersyet specielt til dig, som er landet omkring overgangsalderen eller som gerne vil undgå at blive tyk af hormonelle forandringer og faldende østrogen niveau.

Du vil gerne holde dig fit, sund og slank hele livet.

Er du klar til at tabe dig og forbrænde det stædige mavefedt?

Vil du også tabe op til 6 kg. og slippe af med mavedellen?

Køb min online Bootcamp Fit Women?

Start din sunde livsstil allerede i dag!

 

Pris betal i 3 rater af 999 kr.

Eller betal for det hel kun 2999 kr.

Vægttab 5,4 kg. og farvel til 26 cm. på maven.

Gittes resultat efter Bootcamp Fit Women

Wow 26 cm. på maven – farvel til, det usunde mavefedt og meget mere.
Overarme:    Totalt: 2cm
Talje:             Totalt: 16cm
Navlen:         Totalt: 12cm
U/navlen:      Totalt: 8cm
Hofter:          Totalt: 7cm
Lår:               Totalt: 5cm
O/knæ:         Totalt: 2cm
Lægge:         Totalt: 3cm

Bootcamp Fit Women vægttabsforløb - Sådan taber du op til 6 kg. og slipper af med mavedellen

Det siger Gitte om Bootcamp Fit Women forløbet:

Alt i alt nogle dejlige uger med Susannes råd og vejledning. Kost og træningsprogrammer og principperne bag, er klare og tydelige
beskrevet. Let tilgængelige opskrifter, som er nemme at gå til og ikke særligt tidskrævende. Gode yoga videoer og meditationer, som virker. Altid hurtige og opløftende svar tilbage på mails, når jeg havde tvivl spørgsmål. Jeg ved, at jeg er i stand til at fortsætte, for det er ikke en kur, men en livsstilsændring.

Jeg er rigtig godt tilfreds og jeg ved, at jeg nu er på rette spor og fortsætter de effektive kost og træningsråd.
Forskellen fra før og til nu er utrolig. Mit fysiske og ikke mindst psykiske velvære, er steget markant og denne følelse, ønsker jeg , at
holde fast i. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, hvad min krop har brug for.

Jeg overhører ikke længere sultfornemmelsen, men har nydt de 5 daglige måltider. Modsat før, hvor jeg sagtens kunne klare mig med et måltid. Jeg ignorerede kroppens signaler og kunne blot konstatere et ubehag. Ubehag i form af et vekslende blodsukker, træthed og oppustet mave.

Jeg har nu bevist at jeg kan og jeg ved, at jeg kan fortsætte denne
sunde livsstil.
På 4 uger har jeg fået indarbejdet gode vaner og sagt farvel til de gamle. Det er alt for dyrebart at smide væk, så jeg fortsætter
Tak for din uvurderlige støtte. Uden dig havde jeg ikke klaret det.
Kæmpe knus Gitte

Det siger Trine om Bootcamp Fit Women forløbet

Vægttab på 5 kg. og farvel til 43 cm. på hele kroppen – Det er fantastisk!

Det har været et super skønt forløb! For første gang i snart to år har jeg ikke haft voldsomme mavesmerter eller ubehag i maven hver dag. Så de her 30 dage har virkelig givet mig en del. Det bedste der er sket, er nok det med at maven føles mere i balance – og så er de 5 kg jo bare et skønt plus ved det. Vil anvende detox-dagene, når jeg har været til noget, såsom fødselsdag, fest m.m. Derudover er fordelingen af maden henover dagen og mængden noget jeg vil tage med mig.

Tusind tusind tak for et super skønt forløb.

Hilsen Trine

Det siger Dorte om Bootcamp Fit Women

Vægttab 5 kg. – Farvel til 41 cm. på hele kroppen

Jeg synes det har været en fantastisk positiv oplevelse at være med og jeg vil gerne takke dig for din positive energi, der helt klart smitter og er en inspiration til at komme i gang med vægttab og livsstilændring.

Jeg føler mig helt klart mere fyldt med energi her efter forløbet. Jeg gav mig selv en udfordring ved at deltage og jeg er stolt over at jeg er kommet godt i mål. Jeg er glad for at jeg er kommet fri af min sukkerafhængighed og at jeg har nogle spændende alternativer til den usunde mad.

Jeg har en følelse af, at jeg har kontrol over min krop og over hvad jeg vil og ikke vil. Jeg føler mere ro og balance.

Der er flere gode ting, der er sket i de 4 uger forløbet varer. Selvfølgelig er jeg glad for at kunne se de fysiske ændringer på min krop, men noget jeg også er rigtig glad for er de nye madvarer jeg er blevet præsenteret for, som jeg ikke brugte før fx chiafrø og bulgur. Jeg har tidligere heller ikke brudt mig om konsistensen af smoothie, men nu har jeg fundet en variation af banan og ananas, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg starter hver dag med en skål frugt og nødder og det glæder mig, for førhen kunne jeg godt synes, at min morgenmad var dødkedelig. Så det er samlet set blevet mere spændende at spise.

Jeg har tænkt mig at holde fast i så mange af de gode vaner jeg har fået og jeg prøver at få mine nye vaner koblet sammen med resten af familiens. Jeg har bl.a. lavet en “lille regel” om, at der i mine børns madpakker skal være både frugt og grøntsager hver dag. Så ved at lave den sunde livsstil til noget, der vedrører hele familien, bliver det ikke kun et soloprojekt for mig, men for hele familien.

Jeg har som sagt være rigtig glad for det 4 ugers forløb og jeg kan kun anbefale det til andre. Min egen lille succeshistorie efter forløbet er, at jeg har tabt mig så meget, at jeg igen kan passe min vielsesring. Det er 7 år siden jeg sidst kunne det.

Hilsen Dorte

Spørgsmål og svar om Bootcamp Fit Women

Kan jeg komme i form når jeg ikke kan løbe?

Ja, du kan godt komme i form uden du skal løbe.

Power walking er det jeg anbefaler, hvis du ikke kan eller har lyst til at løbe. Super træningsformer til at få din kop i form på en effektiv og skånsom måde.

Power walking er skånsom træning for hofter, knæ og ryg. Du har minimal ledbelastning i forhold til led og sener.

Jeg har ikke trænet i mange år - kan jeg så være med?

Ja, så er det bare om at komme i gang, for du snyder dig selv for en masse positive gevinster som du får ved træning.

Der er både begynder øvelser og svære øvelser.

Du får bygget din krop op step by step i dit tempo.

Har du flere spørgsmål?

Så kontakt mig endelig! Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv til mig her

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!