Ufrivillig Barnløshed |Få hjælp med Akupunktur i Odense på Fyn

Ufrivillig Barnløshed

Er du også landet i den ulykkelig situation,

hvor graviditet er et blevet en kamp?

Book din tid her

Har du også svært ved at opnå graviditet?

Er du blevet fanget i den ulykkelig situation, hvor graviditet er blevet en kamp? Du har længe forsøgt at opnå graviditet, men uden held. Måske har du flere forsøg bag dig, og behandling med hormoner, uden at opnå det du af hjertet brænder for nemlig at opnå graviditet.

Mange par bliver desværre fanget i ægløsninger, menstruationscykluser, hormoner, prøver og manglende graviditet.

Men at opnå graviditet er meget mere end tal og prøver. Din krop bliver (desværre) fanget i en stresstilstand, hvor alle dine følelser, tanker og bekymringer, sætter sig som tunge sten, negativ energi og blokeringer i din krop.

Derfor er det nødvendig, at få ro på dit nervesystem og afstresse din krop, så du kan få indre ro og mental overskud til at opnå graviditet.

Med min behandling til ufrivillig barnløshed, vil du øge din chance markant for, at opnå graviditet.

3 – i -1 behandling med zoneterapi, akupunktur og posturologi i Odense på Fyn.

Få balance i kroppen – Få indre ro og mental overskud til at opnå graviditet

N

Få indre ro

Sænk dit stress niveau og få ro på nervesystemet, giv slip på stresshormoner og spændinger i kroppen

N

Giv slip på tankemylder

Du giver slip på tankemylder, sover bedre og får indre ro så du kan takle din situation.

N

Øget energiflow i dit underliv

Du får fjernet kroppens blokeringer og låsninger i dit bækken område. Du får øget dit blod og lymfesystem i hele underlivet med fokus på den rette temperatur som er nødvendig for graviditet.

N

Kost, vitaminer og mineraler

Du optimerer din krop, med den rigtige kost, vitaminer og mineraler som øger din chance for graviditet.

N

Fokus på din livsstil

Jeg vejleder dig i, hvordan du bruger din energi og ressourcer bedst i forhold til at opnå graviditet.

N

Professionel vejledning

Jeg hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til hvordan du optimerer hele din situation,

Giv slip på spændinger og stress

Få indre ro og øg din chance for graviditet med zoneterapi og akupunktur

Det er en holistisk fertilitetsbehandling med fokus på dig som det hele menneske, både fysisk og psykisk.

Her er det ikke kun tal, prøver og hormoner, nej det handler om meget mere end det.

En anspændt, træt og stresset krop som har bygget et panser op for ikke at blive skuffet hver måned sætter sine spor i kroppen.

Din underbevidsthed arbejder på højtryk omkring din graviditet.

Jeg hjælper dig med at give slip på tankemylder og optimere din krop, så du kan finde ro og overskud til din graviditet.

Ufrivillig barnløshed er en ulykkelig situation at være i måde fysisk og psykisk.

Årsagen til ufrivillig barnløshed handler om mere end hormoner og et velfungerende underliv. Din krop, psyke og dit sind arbejder i samspil, og jo længere tid du har forsøgt at blive gravid uden held, jo flere stresshormoner bliver der efterladt i kroppen. Din underbevidsthed har hele tiden fokus på graviditet, som stresser kroppen yderligere og måske påvirker det din søvnkvalitet og din evne til at slappe af og få ro på kroppen. Når din krop hele tiden er tændt, er det svært at få den indre ro, som er nødvendig for at opnå graviditet.

Med min fertilitetsbehandling, som er akupunktur og zoneterapi, kan jeg hjælpe dig med at optimere din chance for graviditet  Jeg har fokus på dig som det hele mennesker og hjælper dig med at optimere din krop, så du får de bedste ods for at blive gravid uden eller i samspil med medicinsk behandling.

 • Har du svært ved at blive gravid?
 • Har du forsøgt gennem længere tid at opnå graviditet uden resultat.
 • Er du blevet undersøgt at egen læge eller på fertilitetsklinik?
 • Er der ingen gynækologisk forklaring på du ikke kan opnå graviditet?
 • Er du i medicinsk behandling for at opnå graviditet?

 

 • Er du sund og rask?
 • Er der ingen forklaring på hvorfor du har svært ved at opnå graviditet
 • Er du en af de mange kvinder, som lider af uforklarlig barnløshed uden der er er en gynækologisk forklaring?
 • Har du en følelse af indre uro og tankespind omkring din graviditet?
 • Føler du dig fanget af tankemylder og indre uro?
 • Bliver du ked af det og frustreret?

Følelsesmæssigt er det hårdt. Tristhed, frustrationer og bekymringer sætter sig i kroppen som blokeringer og ubalancer samt stresser din krop. Du bliver fanget i en ond spiral som gør din chance for graviditet minimeres.

 

 • Lider du af hovedpine, eller har du søvnproblemer?
 • Har du smerter i underlivet ? Eller underlivssygdom som PCO, PCOS eller endometriose?
 • Manglende menstruation
 • Uregelmæssig menstruation
 • Lang cyklus = for få blødninger
Ufrivillig barnløshed - Få hjælp med akupunktur i Odense

Fakta om ufrivillig Barnløshed

Når graviditet bliver et problem, møder man en krise i livet både i forhold til sig selv og sin partner, og når du læser her, skyldes det, du er landet i denne ulykkelig situation, hvor det er svært at blive gravid.
Ufrivillig barnløshed rammer ca. hvert 5. par og hvert 10. par har brug for hjælp til at blive gravid.

 

Ja, det er temmelig mange som sidder med samme problem som dig og er bekymret og ulykkelige. Netop fordi deres største ønske er at blive forældre. Mange kender til følelsen af at være fanget i sit liv, hvor de har mistet kontrollen, til det de ønsker mest i hele verden nemlig at opnå graviditet.

Ufrivillig barnløshed giver kronisk stress og et konstant følselsmæssigt pres.

Forskning viser at kvinder som kæmper flere år med at opnå graviditet, bliver fanget i en kronisk stresstilstand. Derfor er det vigtigt at bruge alle de værktøjer som er nødvendige for at eliminere stress.
Barnløse par oplever hver måned fysisk og psykisk stress, og et følelsesmæssigt pres som får betydning får stressniveauet. Et indre håb tændes hver måned, og samtidig ligger angsten i underbevidstheden og skuffelsen kommer, når graviditeten udebliver.

Pris på zoneterapi og akupunktur behandling til ufrivillig banløshed

Pris 799 kr. Tilskud fra Sygesikringen Danmark på 230 kr. ved 1. behandling og efterfølgende 150 kr.

Book tid her til ufrivillig barnløshed - 1. akupunktur behandling

Start din fertilitetsbehandling i god tid – min behandling er ikke et quik fix

Hvis du har kæmpet med at opnå graviditet mere end 1 år og har mange mislykkede forsøg på fertilitetsklinikken anbefaler jeg du kombinere, dine behandlinger med stressfri yoga.

Start din akupunktur-behandling i god tid, så du optimerer din chance for graviditet. Min behandling er ikke et quik fix. For at opnå balance og øge din chance for graviditet kræver det en serie akupunkturbehandlinger.

Er du i medicinsk behandling – Akupunktur er et godt supplement

Har du planlagt medicinsk behandling, eller er du allerede i gang, så er akupunktur-behandling et godt supplement til din medicinske behandlingen.

Følgende kan opnås med akupunktur til ufrivillig barnløshed

 • Reducere bivirkningerne som hovedpine, kvalme, hedeture, irritabilitet, og træthed
 • Øge modtageligheden for homonstimulation, hvilket betyder, at antallet af modne æg øges, og at livmoderslimhinden bliver tykkere.
 • Forbedre blodcirkulationen i æggestokke og livmoder, hvilket betyder bedre næring til det befrugtede æg, når det skal sætte sig fast i livmoderen.
 • Give dig mentalt overskud og og øget velvære – fordi akupunktur virker afslappende på kroppen, og dermed kan du bedre takle din stressede situation.
Ufrivillig barnløshed - Få hjælp til graviditet med akupunktur i Odense

Ufrivillig barnløshed

Jeg har hjulpet rigtige mange kvinder med at opnå graviditet – skal jeg hjælp dig?
Gennem de sidste 18 år har jeg behandlet rigtig mange kvinder og mænd mod barnløshed med akupunktur og zoneterapi, hvilket har været en stor ære og fornøjelse.

De fleste er endt med en positiv graviditet helt naturligt eller i kombination med medicinsk behandling

Antallet af behandlinger er meget forskelligt, nogle er heldige med få akupunkturbehandlinger, mens andre har et længere forløb.

Jeg er akupunktør med efteruddannelse og speciale i akupunktur mod ufrivillig barnløshed
Jeg har taget efteruddannelse hos Qunhui Mao, som er kinesisk akupunktør med speciale i barnløshed og akupunktur. Samt hos Hanne Undergaard som er forsknings sygeplejerske på fertilitetsklinikken i Herlev.

Det betyder, at jeg har indsigt i de naturlige gynækologiske problemstillinger, men jeg behandler ud fra den kinesiske filosofi med det formål at få din krop i balance og opnå graviditet.

Det siger Kia om min behandling for barnløshed

Jeg har i flere omgange fået behandlinger hos Total Bodyzone, herunder inden, under og efter mine graviditeter. Susanne har på en yderst professionel, empatisk og effektiv måde rettet op på ubalancer i min krop, inklusiv stressreduktion og jeg har efter få behandlinger mærket en betydelig forskel.
Jeg har hver gang følt mig i gode hænder hos Susanne og fået de råd og vejledning jeg har søgt, hvilket har gjort at jeg relativt hurtigt er kommet videre på en god måde.
Jeg vil bestemt anbefale Susanne og Total Bodyzone som et godt alternativ inden eller supplement under eksempelvis fertilitetsbehandling, hvor der ikke kun er fokus på at opnå graviditet men også velvære og en krop i balance.

Læs hvad Charlotte har fået ud af min behandling i kampen mod barnløshed

Efter at have forsøgt at opnå graviditet i halvandet år og to mislykkede inseminationsforsøg, hørte jeg igennem en bekendt om Total Bodyzone. Jeg følte på det tidspunkt at min krop var overtaget af hormoner, skemaer og et kæmpe pres. Jeg følte en trang til at prøve noget andet og allerede ved første samtale hos Susanne følte jeg dette kunne være vejen frem, for at få troen tilbage på min krop. Drømmen om at få et barn havde jeg mistet fuldstændig, men ved Susannes empatiske samtaler og behandlinger med akupunktur og zoneterapi, mærkede jeg efterhånden mere ro i min alt for stressede krop og nervesystem. Derudover fik jeg altid gode råd og værktøjer med hjem, så dermed følte jeg, at jeg selv kunne bidrage til større velvære. Det lykkedes at opnå graviditet og jeg er overbevist om at de behandlinger jeg modtog hos Susanne har gjort dette muligt. Jeg vil klart anbefale andre kvinder at opsøge Susanne, da fertilitetsbehandling og barnløshed er en opslidende og krævende proces. Jeg har været så glad og taknemmelig for mit forløb, at hvis der blev mod på en nummer to engang, ville jeg opsøge Susanne igen og prøve hendes metoder frem for medicinsk fertilitetsbehandling.

Spørgsmål og svar om ufrivillig barnløshed

Kan jeg få effekt af bare 1 behandling?

Nej du kan ikke få en effekt af en behandling. Typisk kræver det en serie behandlinger og det afhænger af din alder, din fysiske og psykiske tilstand samt hvor længe du har kæmpet med barnløshed. Medicins behandling spiller også en rolle. Som udgangspunkt vejleder jeg dig omkring dit forløb efter første behandling.

Kan din behandling hjælpe trods jeg har kæmpet i flere år?

Ja, min behandling kan godt hjælpe dig, men jeg kan ikke give dig en garanti. Jeg har haft flere kunder som er blevet gravid i samspil med medicinsk behandling efter flere års kamp. Et kamp i flere år sætter spor i kroppen, så her kan du have glæde af at kombinere mine behandlinger med stressfri yoga.

Har du flere spørgsmål?

Så kontakt mig endelig! Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv til mig her

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!