Akupunktur til vægttab i Odense - Gør dit vægttab nemt med akupunktur

Akupunktur til vægttab i Odense på Fyn

Gør dit vægttab nemt med akupunktur – Tab dig (næsten ) helt gratis når du får balance i din krop igen!

 

  • Er du træt af slankekure som ikke virker?
  • Så kan jeg fortælle dig, du kan blive slank med akupunktur, helt uden sved på panden.
  • Når du får en bedre sundhedstilstand i kroppen, giver din krop slip på vægten helt naturligt.
  • Mange taber sig 1-3 kg blot ved at genskabe kroppens balance, udelukkende ved brug af kroppens egne ressourcer.

 

Som RAB zoneterapeut og RAB akupunktør gennem 20 år her i Odense, er kinesiske medicin (TKM) en helt naturlig del af min slanke- og vægttabsbehandling.

Årsagen til din slankekur ikke virker, skyldes din krop er i ubalance og din overvægt bliver et symptom på en fysisk eller psykisk ubalance i din krop.

Akupunktur til vægttab Odense
Akupunktur til vægttab Odense på Fyn

Akupunktur til vægttab

Gør dit vægttab nemt med akupunktur!

N

Mindre stress i kroppen

N

Mindre sult

N

Mindre sukkertrang

N

Bedre fordøjelse

N

Bedre søvnkvalitet

N

Højere stofskifte

N

Bedre fedtforbrænding

N

Få mere energi og overskud

Akupunktur til vægttab Odense på Fyn - Gør dit vægttab nemt!

Gør dit vægttab nemt med akupunktur.

Tab dig (næsten) helt gratis, når du får balance i kroppen igen.

Akupunktur til vægttab – Tab dig uden knokleri og sved på panden.

At du kan blive slank med akupunktur, kommer sikkert som en overraskelse for dig, men det er en hel suveræn metode til at sætte gang i dit vægttab. Når du får en bedre sundhedstilstand og en indre balance i kroppen, betyder det at dit vægttab bliver nemt. Du taber dig helt naturligt, uden du skal knokle og have en masse sved på panden.

Kroppen er en unik helhed, og har et fantastiske kredsløb hvor alle processer er indbyredes afhængig af hinanden. Når du har en krop i balance og udnytter såvel dit nervesystem, din hormonbalance, dit stofskifte og din appetitregulering så taber du dig helt naturlig.

Mindre stress i kroppen spiller en helt afgørende rolle, når du fjerner stressblokeringer genskaber du din hormonbalance. Når du får optimeret din hormonbalance giver det dig både mindre sult og mindre sukkertrang, oftes forsvinder den søde tand efter 1-2 behandlinger.

En sund fordøjelse er afgørende for at få vægttab med succes. 80% af dit immunforsvar sidder i dine tarme, så har du belastet din krop med for meget stress, sukker og usundt mad så er din tarmbakteriere nedbrudt. Samtidig kan du have gammel slim, slagger og råddent afføring siddende i dine tyktarmskroge, som gør din tarmfunktion er nedsat. Det er præcis det, som gør dig tyk på maven.

Tarmproblemer, som Irriteret tyktarm, oppustethed, hård afføring elle alt for mange dage mellem dine toiletbesøg belaster både dit blod, lymfesystem og din lever funktion. Leveren bliver den helt store synder, da den bliver overbelastet af alt for mange affaldstoffer. Leveren er dit største afgiftningsorgan, og den styrer både dine hormoner og din fedtforbrænding. Så at få genskabt balancen betyder din krop giver slip på overvægten.

Du får en langt bedre søvnkvalitet når du får ro på dit nervesystem. Det betyder din krop regenerere langt bedre. At sove nok betyder også bedre forbrænding, sover du mindre en 6 timer bliver du (måske) tyk af at sove for lidt. Om natten genopbygger du nemlig dine sult og appetit hormoner.

Højere stofskifte er en helt naturlig gevinst med akupunktur-behandling, ganske enkelt fordi din fordøjelse og din lever arbejder bedre, og du forbedre din hormonbalance. Det betyder du langt bedre kan forbrænde fedt på kroppen. Med en øget fedtforbrænding kan du lettere forbrænde de overskydende kalorier, uden du skal sulte dig selv.

Akupunktur til vægttab – Sådan taber du dig helt naturlig uden kamp!

Med 20 års erfaring i at hjælpe mine kunder med vægtproblemer, kan jeg 100% love dig, at akupunktur virker til vægttab. Knokler du i fitnesscentret og har du prøver forskellige slankekurer helt uden effekt. Er du træt af resultatet af din indsat hverken ses på din vægt eller figur? Så kan jeg fortælle dig akupunktur kan gøre det nemt for dig at komme ned i vægt.

Du er ikke alene, med din kamp mod kiloerne, som hænger fast på dine sidebenene. Alt for mage kvinder har det præcis som dig, og spilder nemlig deres tid forgæves. Som personlig træner gennem 30 år, så kan jeg fortælle dig at fitnessbrancen, er eksploderet siden jeg startede som 17 årige. For 30 år siden var der måske 4 fitnesscentre i Odense. I dag findes de på hvert gadehjørne både i Odense, Århus og København. Selv små provinsbyer har deres helt eget fitnesscenter.

Det er bestemt ikke Interessen for, at bevæge sig og lave motion som er årsagen til, alt for mange kvinder kæmper forgæves med vægtproblemer. Interessen for sundhed både i forhold til slankekost og træning har aldrig været størrer. Vi har aldrig været så oplyste omkring sund kost. Og alle populære slankekurer bliver testet både på TV2 og TV3 og samtlige dameblande kører den ene slankekur efter den anden.

Alligevel knokler alt for mange forgæves med vægtproblemer og manglende resultater. Årsagen er nemlige din krop er i ubalance, og derfor skal du have genoprettet din indre sundhedsbalance i kroppen, så du oplever dit vægttab bliver nemt.

Ørekupunktur til vægttab – 

Stressfri yogaDin akupunkturbehandling hos mig er en kombination af zoneterapi, øreakupunktur, posturologi og klassisk kinesisk akupunktur (TKM). Det er en holistisk behandling, hvor jeg bruge de bedst metoder.

Posturologiske skævheder øger kroppens stressniveau, som stammer fra din kæbe, øjne, indre øre eller dine fødder. Det medfører kroppens stilling bliver forskudt i forhold til din ligevægt, balance og stabilitet i oprejst stilling.

Med franks øreakupunktur stimuleres flere punkter i øret, med det formål at genskabe kroppens sundhedsbalance. De hjælper dig med, at gøre dit vægttab nemt og sidder typisk i øret 8-10 dage.

 

Stressfri yoga

Kæbeleddet er kroppens største stressmuskle, og og laver forstyrrelser i hele din kropsholdning. Har du været stresset længe eller bidt tænderne sammen for længe under dine træningspas eller for at nå dine træningsmål? Eller andre opgaver i livet?

 

Forstyrrrelser påvirker ikke kun din forbrænding, men det betyder også dårlig fordøjelse, smerter og uregelmæssige menstruationer, væskeansamlinger i kroppen og en urolig søvn,

Mit navn er Susanne Jensen, jeg er slankecoach, detox specialist, zoneterapeut og akupunktør i Odense.

Med min passion for kost og kosttilskuds indvirkning på kroppen, får du naturligvis mine bedste råd og vejledning til hvordan du bruger, såvel kost og kosttilskud til at genskabe din sundhedsbalance. At få genoprettet kroppens naturlig balance er altafgørende for at du kan få vægttab nu og i fremtiden uden knokleri.

Træning kan være en jungle, derfor viser jeg dig vejen til at træne mindre, så du kan tabe dig mere.

Få en naturlig sundhedsbalance og gør dit vægttab nemt med akupunktur.

Pris på akupunktur til vægttab

1 behandling 1199 kr.

 4 behandling kun 3999 kr.

Akupunktur til vægttab

Brug din sundhedsforsikring og få tilskud fra Sygesikringen Danmark

Jeg er RAB registreret inden for både zoneterapi og akupunktur her i Odense. Det betyder du kan få hjælp til dit vægttab med en sundhedsforsikring.

Få tilskud fra Sygesikringen Danmark til din zoneterapi og akupunktur behandling hos mig.

Sådan taber du dig og forbrænder fedt på maven

Har du svært ved at finde den helt rigtige kost og træningsstrategi efter de 40 år?

Så har jeg skræddersyet et 6 ugers online forløb til kvinder på vej mod overgang, i overgangsalderen eller tiden efter. Nu skal du nemlig holde fokus på at træne og spise dine hormoner i balance, det betyder mere yoga, meditation og styrketræning.

Programet kan du med fordel, køre sideløbende med akupunktur til vægttab.

Gør din drøm til virkelighed med akupunktur, kostvejledning og træning målrettet din hormonbalance.

Tøv ikke!

Husk livet er her og nu – Sig farvel til din overvægt uden knokleri og sved på panden!

Book din tid her

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!