Bring krop og psyke i balance med akupunktur og tab dig (næsten) gratis, og helt uden sved på panden.

Akupunktur til vægttab i Odense 

Er din krop også gået i stå, så lige meget hvad du gør, så taber du dig ikke?

Så kan jeg fortælle dig, at livet sætter sine spor i kroppen, og har du aldrig ryddet op i din krop, så kan årsagen være flere års fysisk og psykisk bagage du har ophobet.  

Kroppen er dig, som hele det unikke menneske du er, og indeholder alle dine livshistorier, tanker og følelser. Gamle chok, traumer, stress, bekymringer eller fysiske skader kan være årsag til dine ubalance. Men de kan behandles med akupunktur.

Akupunktur er det mest effektive og hurtigste metode til vægttab, og lynhurtigt vil du opleve en sundere og mere levende krop i balance, som slipper overvægten helt naturligt.

Tab dig (næsten) helt gratis med akupunktur, når du får balance i din krop igen

Det kan du opnå med akupunktur:

 • Mindre stress i kroppen
 • Mindre sult
 • Mindre sukkertrang
 • Bedre fordøjelse
 • Bedre søvnkvalitet
 • Højere stofskifte
 • Bedre fedtforbrænding
 • Mere energi og overskud

Tab dig (næsten) gratis med akupunktur og genstart din krop til forbrænding

RESET krop, sind og sjæl og mærk mere ro, bedre velvære, mere overskud og energi i takt med vægten falder helt naturligt.

Her behandler jeg årsagen til dit vægtproblem, og sætter ind hvor din krop skriger på hjælp, så du opnår fysisk og psykisk balance.

Skjult stress i kroppen er en af de største årsager, til ubalancer i din krop, sind og sjæl, som du måske slet ikke er bevidst om.

Din krop sladrer for psyken, og fortæller alt om dine følelser, tanker og dit stressniveau.

Måske har du i længere tid, været anspændt, sovet dårligt, haft mange bekymringer, øget sukkertrang eller manglet overskud og energi. Har du været ramt af smerter elle sygdom, kan det også sætte sig som psykiske og fysiske blokeringer og nedsætte dit energiflow, så du ikke kan tabe dig.

Men du kan blive slank med akupunktur her i Odense, helt uden sved på panden, når du får balance i kroppen giver vægten slip helt naturligt, uden kamp og modstand.

Overvægt er et symptom på fysiske og psykiske ubalancer i din krop.

Få RO i kroppen og tab dig med akupunktur

Mange kvinder kæmper forgæves med vægten før og i overgangsalderen, som oftes skyldes manglende RO i kroppen.

Overgangsalderen er en følsom periode i livet, hvor kroppen bruger meget energi på ombygninger i din skønne kvindekrop.

Østrogenniveauet er den helt store årsag til kroppen ændre sig og påvirker:

 

 • Nervesystemet
 • Fordøjelsen
 • Forbrændingen
 • Stofskiftet
 • Søvnkvaliteten
 • Energiniveauet

Sæt fodspor i dit eget liv, og giv dig selv den omsorg du fortjener.

Bring krop og psyke i balance med akupunktur og tab dig (næsten) gratis

Min akupunkturbehandling til vægttab er ren velvære og forkælese, som bringer din krop og psyke i balance.

Med en muskel og stresstest afsløres det hurtig, hvor din krop kæmper med modstand.

Og med en bodyanalyse, får du klar besked på dit krops tilstand i forhold til vægt, fedt, muskler og knogler.

Jeg laver en kropsscanning og en posturologisk undersøgelse, så jeg får klarhed over hvilken signaler din krop bruger til, at fortælle om netop dine ubalancer.

Efterfølgende skal du blot læne dig tilbage, og nyde din krop bliver forkælet med zoneterapi, øre-akupunktur, posturologi og klassisk kinesisk akupunktur.

Mit navn er Susanne Jensen.

Akupunkturbehandlingen i sig selv gør en stor forskel, og du vil nyde det, det er ren velvære og forkælelse af krop, sind og sjæl.

Men uden den rette kost, forsvinder vægten ikke.

Her midt i livet kræver det en særlig kost, når du skal genstarte din forbrænding og opnå en bedre sundhedsbalance.

Derfor har jeg sammensat en vægttabspakke, som indeholder alt det en træt og udmattet kvindekrop har behov for, så den responderer  hurtigere på mine behandlinger.

Jeg går efter optimal sundhed og balance, så du kommer på toppen, i takt med du taber dig og forvandler din figur.

Jeg er slankecoach, kostvejleder, RAB zoneterapeut og RAB akupunktør i Odense.

 ”Sådan fik Charlotte succes og fik sin drømmevægt tilbage”

”Jeg vil gerne tabe mig Susanne.”

Jeg træner og lever sundt og fornuftigt, men jeg taber jeg mig ikke. Det er en klassisk sætning i mit job, som slankementor.

Der findes ingen smutveje, det kan jeg lige så godt sige med det samme, men Charlotte tog en kæmpe omvej. Mange kvinder har det præcis, som Charlotte. De gør meget, de vil gerne, men de gør det forkerte. Derfor opnår de ikke det vægttab, de drømmer om og længes efter.

 

Charlotte var en aktiv kvinde på 48 år, som trænede 3 gange boksetræning om ugen, og havde en sund og fornuftig kost. 10 kg overvægten havde sat sig fast, som et bildæk rundt om maven. Hun følte sig ikke godt tilpas i hendes krop, og var ked af hun ikke opnåede nogen effekt af hendes indsats. 

Problemet var hun havde et højt indhold af stresshormoner i kroppen og kombineret med faldet af de kvindelig kønshormoner var der kaos i hele hormonbalancen.

Selv om hun ofte var træt, så trykkede hun på speederen, præcis som hun har gjort altid. At skrue mere og mere op for træningsmængden, nytter ikke mere. Tværtimod, stresser det kroppen, så resultatet bliver flere og flere stresshormoner i kroppen med øget vægt til følge.

Hun tvang altså kroppen af sted i en livsfase hvor den kræver mere ro og restitution med det resultat at hun blev tykkere og tykkere.

Kroppen gennemgår en stor forandringsproces, både hormonelt, følelsesmæssigt og energimæssigt. Og den ombygning, som sker kræver meget energi. Det er præcis derfor kroppen kræver mere hvile og restitution i overgangsalderen.

Charlotte måtte ned i tempo, for at nulstille kroppens reaktion på stress, og dermed genskabe hendes hormonbalance. Og Efterfølgende få kickstartet kroppen til fedtforbrænding

Ved at samarbejde med kroppens ændringer fik Charlotte udnytte kroppens aldersforandring til hendes fordel og skabt balance i krop, sind og sjæl igen. Hun lærte, at forstå hendes krop bedre og lytte til kroppens signalerne. Der blev ryddet op i gamle overbevisninger, som ikke længere var til gavn i hendes nye livsfase

Så ved at samarbejde med kroppen frem for, at modarbejde den, sagde hun farvel til 10 kg overvægt og velkommen til en sundere, slankere krop i balance.

Det siger Charlotte:

”At Susanne har mere fokus på det indre frem for det ydre gør, jeg føler mig sundere, slankere og mere harmonisk i mit liv igen.”

 

Tak for hjælpen til et liv med balance i krop og sjæl.

Efter en ferie sidste år besluttede jeg at gøre noget ved min fysiske tilstand.

Jeg følte at min krop var gået i stå. Jeg har altid haft gang i mit liv, og elsker at være sammen med andre mennesker både på arbejdet og i fritiden.

Jeg har også altid motioneret men også fundet mine åndehuller igennem kreativitet eller meditation. Jeg ved godt, at det der holder mig i gang i pressede perioder er min mentale og psykiske styrke, men til sidst sagde min krop stop.

Ikke med almindelig sygdom, men med oppustethed, væskeophobning og dårlig fordøjelse.

Susanne havde for nogle år tilbage hjulpet mig med et vægttab og tilpas motion, så jeg var ikke i tvivl om, hvor jeg skulle søge hjælp.

Desuden passer Susannes personlighed og tilgang til mig fint. Hun er både omsorgsfuld, forstående og lyttende men hun har også en stor faglighed, forventninger, mål og en tydelighed, der gør at vi sammen har fået mig i mål.

Jeg kom til Susanne med den indstilling, at lige meget hvad hun gjorde ved mig, og lige meget hvad hun satte mig til, så ville jeg gå uforbeholdent ind i vores samarbejde hen imod en bedre livskvalitet for mig.

Og jeg har virkelig prøvet lidt af hvert med Susanne fra dag et til nu, hvor min krop har fået en dybde udrensning; hvor meget af mit mavefedt er reduceret, og hvor jeg har fået en god forståelse og handlemuligheder til at bevare den balance i krop og sind, som Susanne har lært mig.

Ud over alle de gode snakke har Susanne lært mig at motionere tilpas (her er jeg for stædig til at lytte helt), og lært mig at slappe lidt mere af.

Førhen var der ikke noget imellem fuld fart frem eller sove. Nu er jeg blevet meget bedre til løbende at slappe af uden at trække stikket helt ud. Gennem yoga, meditation og tilpas styrketræning, og gennem en kost der giver kroppen energi og balance har jeg fået større livskvalitet.

Sidegevinsten er en krop på 61, som jeg igen kan klæde flot på. Tøjet sidder bare bedre. 

Hilsen Lone

Akupunktur til vægttab Odense

Akupunktur til vægttab

På min sundhedsblog kan du læse mere omkring vægttab og akupunktur.

Lær at forstå din krop bedre, og blive bevidst om din egen sundhed.

Spot årsagen til din overvægt, og få kendskab til hvordan din geniale krop hænger sammen, og hvordan du med akupunktur kan tabe dig.

Emina fik knækket koden til vægttab

Stress og vægttab – Når stress gør dig tyk

Gør en kæbespænding dig tyk på maven

Derfor sidder mavefedtet og vægten fast

Få hjælp til vægttab, figurændringer og mavefedt i Odense på FynJeg har været kunde hos Total Bodyzone i flere år, og selvom der kan gå noget tid imellem mine behandlings-perioder, så får jeg altid en helt utrolig professionel modtagelse og hjælp.

Livet kan ind imellem være en svær udfordring og efter en periode i mit liv med depression og udbrændthed, skal der ikke så meget til for at bringe mig ud af kurs igen.
Det kan være stressede perioder på jobbet, vægtøgning, dårligt selvværd m.m.
Her hjælper en god behandling hos Susanne. Det der har hjulpet mig meget er bl.a. zoneterapi og akupunktur.

Jeg kan have en helt umulig uge humørmæssigt og så snart jeg har fået én behandling – så er der fuldstændig ro på igen.
Nogle gange er der dog brug for længere tids behandling og også her mødes jeg hver gang med forståelse og hjælp.
Omgivelserne er meget beroligende, der er altid tid til én og altid mærker Susanne efter, hvad jeg har brug for den pågældende dag og lytter til hvordan jeg har det.

I en vægttabsperiode er der et vælg af muligheder for at få hjælp.
Jeg har prøvet flere af dem og de virker helt utroligt godt.
Så kæmper man med overvægt, hvad enten det er lidt eller meget, så vil jeg helt klart anbefale Total Bodyzone.

Alt i alt kan jeg kun give Susanne, Total Bodyzone mine bedste anbefalinger .

Lær hemmeligheden bag vægttab

5 steps som sikrer dig vægttab

Har alderen sat sine spor?

Oplever du også, du kæmper forgæves med vægten og figuren?

Sådan får du resultater med min 5 steps som sikrer dig vægttab!

Lad mig vise dig vejen, med mit 14 dages mini-kursus.

5 stpes som sikrer dig vægttab nu!